elisa var mı gelen giden sanırım yok daha ne olacak böyle bizi meraklarda koyuyorsun
inşallah yumiyumlar olmuştur sende hemen değerlendirirsin
inşallah cnm inşallahhhhhh ama ramazan dolayısıyla zor oluyo biras bgn de yrn da yemeğe davetliyiz
Tatlım yok gelen giden diyorum tamam adet oldum diyorum içimde birşey akıyor gibi hissediyorum ama hiç bir leke bile yok bende anlamadım adet belirtimde yok günümde şaşmazdı hiç bende meraklardayım annemle konusuyorum ben biliyordum zaten adet olmayacagını diyorbekleyecegım tatlım hemen test yapmayacagım negatıf gormek ıstemıyorum artık görmek istiyorum
bende geçen sayfada neeeee lovely ikiz istiyorum mu yazmış diye merakla bu cevabı bekliyordumevet lovely nin allah izin verirse benimde gönlümden geçtiği üzere ikizleri olacak biri fındık biri fıstık oda fazla çalışmasından ötürü 1 alana öbürü bedava
tamam p tesiyi bekle ama ilginç oldu bu iş inş annen haklı çıkarda şöyle bi umutlanır seviniriz
Elisa inş. hamilesindir canım geç gelen doğum günü sürprizi olur size.
yahu 7 kere çalışma yapmışız yumurtlama döneminde çok mu?
inşallah canım kırmızı kartı görmedikçe bende çok heyecanlanıyorum bekliyorum bakalım kısmet belkı haftaya güzel başlarızBabasına naz yapıyor süpriz yapmak istemedi demekki
Yahu 7 kere çalışma yapmışız yumurtlama döneminde çok mu?
Günaydınnnnn
günaydınnnnn
artık adını sürpriz mi koyarız hediye mi gizemli mi bilemedim valla çok enteresan olur bu
günaydınlarrr herkese hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?