2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elisa var mı gelen giden sanırım yok daha ne olacak böyle bizi meraklarda koyuyorsun

elisa var mı gelen giden sanırım yok daha ne olacak böyle bizi meraklarda koyuyorsun

Tatlım yok gelen giden diyorum tamam adet oldum diyorum içimde birşey akıyor gibi hissediyorum ama hiç bir leke bile yok bende anlamadım adet belirtimde yok günümde şaşmazdı hiç bende meraklardayım annemle konusuyorum ben biliyordum zaten adet olmayacagını diyor bekleyecegım tatlım hemen test yapmayacagım negatıf gormek ıstemıyorum artık görmek istiyorum

tamam p tesiyi bekle ama ilginç oldu bu iş inş annen haklı çıkarda şöyle bi umutlanır seviniriz

Yahu 7 kere çalışma yapmışız yumurtlama döneminde çok mu?

tamam p tesiyi bekle ama ilginç oldu bu iş inş annen haklı çıkarda şöyle bi umutlanır seviniriz

Evet canım ilginç oldu ben eger gec yumurtladıysam ve uzerınden 12 gun falan gecmedıyse kandada cıkmazmıs dr oyle soyledı canım belkı gec dollenmedır inşallah annem haklı cıkar mutluluktan uçarız

Elisa inş. hamilesindir canım geç gelen doğum günü sürprizi olur size.

İnşallah canım kırmızı kartı görmedikçe bende çok heyecanlanıyorum bekliyorum bakalım kısmet belkı haftaya güzel başlarız babasına naz yapıyor süpriz yapmak istemedi demekki

yahu 7 kere çalışma yapmışız yumurtlama döneminde çok mu?

çok olur mu hiç baksana hesap tutabildiğine göre yapmadığınız günde olmuş Ahhh ah sen o göğüslerine iyi bak ikisinede süt lazım bi ona bi ona değiştirerek verirsin

inşallah canım kırmızı kartı görmedikçe bende çok heyecanlanıyorum bekliyorum bakalım kısmet belkı haftaya güzel başlarız Babasına naz yapıyor süpriz yapmak istemedi demekki

artık adını sürpriz mi koyarız hediye mi gizemli mi bilemedim valla çok enteresan olur bu

Ne olacak bayramın perşembe cumasını tatil yapsalar kendileri tatiller ama ben değilim ıyyyyyy tik si ni yorum tatilimin milletin keyfine bağlı kalmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…