Ne olacak bayramın perşembe cumasını tatil yapsalar kendileri tatiller ama ben değilim ıyyyyyy tik si ni yorum tatilimin milletin keyfine bağlı kalmasından
kızlar meslekler nedir eminim çok farklı iş alanları çıkacak :26:
ben harita teknikeriyim canım :)
Lovely senin çalışmalar nasıl gidiyor canım
çok olur mu hiç baksana hesap tutabildiğine göre yapmadığınız günde olmuş Ahhh ah sen o göğüslerine iyi bak ikisinede süt lazım bi ona bi ona değiştirerek verirsin
ama bizimde hayırlı bir işimiz var erken kalkalım de
Hiç sorma canım ya biz normalde cumartesıde calısıyoruz Allahtan cumartesıyı tatıl vereceklermıs sanırım
AA çok ilginç kendi işini mi yapıyorsun çok değişik nasıl bi şey acaba zordur ya
cumartesi normalde yok bende öyle olssa daralırım cumartesi 9 da kalkıp akşam 5 e kadar evimi temizliyorum
cumartesi normalde yok bende öyle olssa daralırım cumartesi 9 da kalkıp akşam 5 e kadar evimi temizliyorum
Pztsye kadar devam canım kaygılıyı kıramadım.Ama yumurtlama günlerim bitti artık bugün itibariyle.
Hesap tutmuyorumkiineee cycles ve maybe baby uygulamasını kullanıyorum işaretliyorum orda.
Ben turizmciyim canım Koç şirketlerinden birinde çalışıyorum.
Pztsye kadar devam canım kaygılıyı kıramadım.Ama yumurtlama günlerim bitti artık bugün itibariyle.
Hesap tutmuyorumkiineee cycles ve maybe baby uygulamasını kullanıyorum işaretliyorum orda.
ohh ne güze bizde cumartesı 3 e kadar calışıoruz
Cts tatilim yuppi ama o dediğinden yapıyorum bende haftasonu tatillerimin bir günü ev temizliğiyle geçiyor.
günü öldürüyolar desene ama işin zekliyse ya da ortamın sorun olmuyor bende iş zevksizz ortam yokk maaş yok yani sırf staj için çalışıyorum ama her an firar edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?