2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne olacak bayramın perşembe cumasını tatil yapsalar kendileri tatiller ama ben değilim ıyyyyyy tik si ni yorum tatilimin milletin keyfine bağlı kalmasından

Hiç sorma canım ya biz normalde cumartesıde calısıyoruz Allahtan cumartesıyı tatıl vereceklermıs sanırım

kızlar meslekler nedir eminim çok farklı iş alanları çıkacak :26:

bende iktisat okudum banka yok dedim kamu yok dedim gittim mali müşavir stajyeri oldum şimdi staj bitmesine 2 sene var sonra tekrar sınavlar belgemi alınca ilk iş mesleğimi yapmamak olacak kısmet nasip

Lovely senin çalışmalar nasıl gidiyor canım

Pztsye kadar devam canım kaygılıyı kıramadım. Ama yumurtlama günlerim bitti artık bugün itibariyle.

çok olur mu hiç baksana hesap tutabildiğine göre yapmadığınız günde olmuş Ahhh ah sen o göğüslerine iyi bak ikisinede süt lazım bi ona bi ona değiştirerek verirsin

Hesap tutmuyorumkiineee cycles ve maybe baby uygulamasını kullanıyorum işaretliyorum orda.

kızlar meslekler nedir eminim çok farklı iş alanları çıkacak :26:

Ben turizmciyim canım Koç şirketlerinden birinde çalışıyorum.

Son düzenleme:
AA çok ilginç kendi işini mi yapıyorsun çok değişik nasıl bi şey acaba zordur ya

evet canım Harita mühendisinin yanında çalısıyorum arazı ekıbımız var onlar olcumu yapıyorum dataları bıze getırıyorlar bızde hesaplyıp cızımını yapıyoruz harıtasını olusturuyoruz

Evet canım pazartesıye kadar calış belli olmaz

beni mi kıramadın yoksa alıştınız mı bu tempoya olsun çalış çalış sen yine de adete kadar şu akıllı telefon fazr oluyo bana sanırım bak o maybe baby işi e bende eşime indiriyim turizm ve izmir olmak istediğim yer ve iş

bn meslek dersi öğretmnym cnmmm

ohh ne güze bizde cumartesı 3 e kadar calışıoruz

günü öldürüyolar desene ama işin zekliyse ya da ortamın sorun olmuyor bende iş zevksizz ortam yokk maaş yok yani sırf staj için çalışıyorum ama her an firar edebilirim

Cts tatilim yuppi ama o dediğinden yapıyorum bende haftasonu tatillerimin bir günü ev temizliğiyle geçiyor.

aynen o gün yorucu oluyor ama evi baştan sona temiz görünce içim ferahlıyor düzenli olacak temiz olacak temiz çarşaflar havlular banyolar mutfaklar ohhhh be huzur

günü öldürüyolar desene ama işin zekliyse ya da ortamın sorun olmuyor bende iş zevksizz ortam yokk maaş yok yani sırf staj için çalışıyorum ama her an firar edebilirim

hım iş yerim rahat ortamım güzel genelde sıkıntı olmuyor ama dönem dönem olduguda oluyor iş sonuçta cumartesıye de tatıl verseler ok guzel olacak maasta eh ıste ama hemen fırar etme canım bebısıni düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…