beni mi kıramadın yoksa alıştınız mı bu tempoyaolsun çalış çalış sen yine de adete kadar şu akıllı telefon fazr oluyo bana sanırım bak o maybe baby işi e bende eşime indiriyim turizm ve izmir olmak istediğim yer ve iş
en güzeliii ohh mis
hım iş yerim rahat ortamım güzel genelde sıkıntı olmuyor ama dönem dönem olduguda oluyor iş sonuçta cumartesıye de tatıl verseler ok guzel olacak maasta eh ıste ama hemen fırar etme canım bebısıni düşün
bende iktisat okudum banka yok dedim kamu yok dedim gittim mali müşavir stajyeri oldum şimdi staj bitmesine 2 sene var sonra tekrar sınavlar belgemi alınca ilk iş mesleğimi yapmamak olacak kısmet nasip
cok şükür gayet rahat senn staja benziyo gibi muhasebe öğrtmnym
İndir kuzucum. Çok faydalı uygulamalar gerçekten ovulasyon hesaplıyor kız bebek erkek bebek günlerini bile veriyor. Cycles ücretli bendeki ama maybe baby'i ücretsiz indirdim. Turizm zevkli ama insanları memnun etmek çok zor. Sinir hastası olmaya adayız burda hepimiz çünkü hem ucuz olsun hem güzel olsun diyorlar. Biz de maalesef diğer turizm şirketleri gibi değiliz. Kapı müşterisinden çok şirketlerle çalışıyoruz kurumsal olduğumuz için ve her kesime hitap edemiyoruz maalesef. Bizdekiler biraz daha deluxe.
cok şükür gayet rahat senn staja benziyo gibi muhasebe öğrtmnym
inşallah gönlüne göre olur herşey canım
öğretmen bizim ailede öğretmen var
kızkardeşim sınıf öğretmeni erkek kardeşim fizik öğretmeni
eniştemiz sınıf öğreteni çok güzel bir meslek
inşallah gönlüne göre olur herşey canım
öğretmen bizim ailede öğretmen var
kızkardeşim sınıf öğretmeni erkek kardeşim fizik öğretmeni
eniştemiz sınıf öğreteni çok güzel bir meslek
yok yok kesinlikle benzemez öğretmenlik çok güzel ben tüm gün 8 sa hep aynı hesapları gir çık beyan günleri stress ıyyy hep pis faturalarla uğraşıyorum hammallıkkk başka bi şey değill bu işte para var ama 10 sene sonra kafayı yedikten sonra
ben harita teknikeriyim canım :)
hepsi 4 dörtlük olmuyor zaten ama en azından bi artısı olsunbebeğimi düşünüyorum da ruh sağlığımı da düşünmem lazım işte bende hamiş kalıp 8 ay daha çalışırım sonra bi senem kalıyo dışarıdan öderim belki dedim sonrada sınavlarıma girerim bebişle sınava nasıl hazırlanılır bilmiyorum ki off aklım karışık diğer türlü de 2.5 sene beklemem gerek
merak içerisindeyim :44: acaba nasıl haritacılık kolay zor :44:
sen ne iş yapıyordun öğretmendin sanki mi ?balık hafızalıyım balık
Pztsye kadar devam canım kaygılıyı kıramadım.Ama yumurtlama günlerim bitti artık bugün itibariyle.
Hesap tutmuyorumkiineee cycles ve maybe baby uygulamasını kullanıyorum işaretliyorum orda.
Ben turizmciyim canım Koç şirketlerinden birinde çalışıyorum.
bn ünideyken herkes diyodu mali müsavr ol öğretmnliği ne yapicn diye iyi ki onları dinlememişim:))))
bende iktisat okudum banka yok dedim kamu yok dedim gittim mali müşavir stajyeri oldum şimdi staj bitmesine 2 sene var sonra tekrar sınavlar belgemi alınca ilk iş mesleğimi yapmamak olacak kısmet nasip
günaydın kızlar bugün bnde erkenciyim 15.30 da dr randevum var inş güzel yumlar oluşmuştr
evet haklısın insanlarla uğraşmak bazen komik eğlenceli ama bazen çok yorucubizde eylülde gidicez tatile ama seneye bebiş durumuna göre izmir istiyorum önerilerin olur bizede artık
Öyle tabi çok sukur rahatım 2.5 sene bana göre uzun bir dönem ama sen başla Allah kolaylıgını verir bir bakarsın hersey kendiliğinden yoluna girmiş ilerliyor moralını bozma olan karsıla tum ıs yerınde sıkıntılar oluyor bır tek sende degıl böyle dusun ve bebegını dusun mutlu olursun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?