2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İndir kuzucum. Çok faydalı uygulamalar gerçekten ovulasyon hesaplıyor kız bebek erkek bebek günlerini bile veriyor. Cycles ücretli bendeki ama maybe baby'i ücretsiz indirdim. Turizm zevkli ama insanları memnun etmek çok zor. Sinir hastası olmaya adayız burda hepimiz çünkü hem ucuz olsun hem güzel olsun diyorlar. Biz de maalesef diğer turizm şirketleri gibi değiliz. Kapı müşterisinden çok şirketlerle çalışıyoruz kurumsal olduğumuz için ve her kesime hitap edemiyoruz maalesef. Bizdekiler biraz daha deluxe.

hepsi 4 dörtlük olmuyor zaten ama en azından bi artısı olsun bebeğimi düşünüyorum da ruh sağlığımı da düşünmem lazım işte bende hamiş kalıp 8 ay daha çalışırım sonra bi senem kalıyo dışarıdan öderim belki dedim sonrada sınavlarıma girerim bebişle sınava nasıl hazırlanılır bilmiyorum ki off aklım karışık diğer türlü de 2.5 sene beklemem gerek

bende iktisat okudum banka yok dedim kamu yok dedim gittim mali müşavir stajyeri oldum şimdi staj bitmesine 2 sene var sonra tekrar sınavlar belgemi alınca ilk iş mesleğimi yapmamak olacak kısmet nasip

inşallah gönlüne göre olur herşey canım

cok şükür gayet rahat senn staja benziyo gibi muhasebe öğrtmnym

öğretmen bizim ailede öğretmen var
kızkardeşim sınıf öğretmeni erkek kardeşim fizik öğretmeni
eniştemiz sınıf öğreteni çok güzel bir meslek

evet haklısın insanlarla uğraşmak bazen komik eğlenceli ama bazen çok yorucu bizde eylülde gidicez tatile ama seneye bebiş durumuna göre izmir istiyorum önerilerin olur bizede artık

cok şükür gayet rahat senn staja benziyo gibi muhasebe öğrtmnym

yok yok kesinlikle benzemez öğretmenlik çok güzel ben tüm gün 8 sa hep aynı hesapları gir çık beyan günleri stress ıyyy hep pis faturalarla uğraşıyorum hammallıkkk başka bi şey değill bu işte para var ama 10 sene sonra kafayı yedikten sonra

bayanlar için oldukça rahat cnm

bn ünideyken herkes diyodu mali müsavr ol öğretmnliği ne yapicn diye iyi ki onları dinlememişim:))))

Öyle tabi çok sukur rahatım 2.5 sene bana göre uzun bir dönem ama sen başla Allah kolaylıgını verir bir bakarsın hersey kendiliğinden yoluna girmiş ilerliyor moralını bozma olan karsıla tum ıs yerınde sıkıntılar oluyor bır tek sende degıl böyle dusun ve bebegını dusun mutlu olursun zaten

woww hep merak etmişimdir şirkette çalışma duygusunu

bn ünideyken herkes diyodu mali müsavr ol öğretmnliği ne yapicn diye iyi ki onları dinlememişim:))))

kesinlikle bende git maliye bakanlığı için çalış git banka ya gir git ik ol finansçı ol ama ne muhasebesi allahım ben hareketliyim konuşkanım tüm gün fatura bana göre değil allah izin verirse kayıcam bu alandan bakalım

bende iktisat okudum banka yok dedim kamu yok dedim gittim mali müşavir stajyeri oldum şimdi staj bitmesine 2 sene var sonra tekrar sınavlar belgemi alınca ilk iş mesleğimi yapmamak olacak kısmet nasip

inş umduğun gibi olur canım özelde iş çok aslında fakat neredesin bilmiyorum, büyük şehir avantaj :44:

evet haklısın insanlarla uğraşmak bazen komik eğlenceli ama bazen çok yorucu bizde eylülde gidicez tatile ama seneye bebiş durumuna göre izmir istiyorum önerilerin olur bizede artık

Alaçatı olabilir ama ordakiler genelde butik oteldir ve butik otellerin bir çoğu oda kahvaltı çalışır bu da bebekle zor olur çeşme ılıcada herşey dahil otel bakabiliriz. İzmir'de yapıcak bir şey yok yazın bomboş zaten Kordon.

4 sene üni üstüne kurs üstüne 3 sene staj üstüne sınavlar için kurs 8 sene oku ne olucam hiç allah bugünlerimi aratmasın ama dayanamıyorum. ben bu iş yerinden çıkacaktım en azından farklı bi ortamda çalııyım dedim ama sonra sizi buldum şimdi bebişe odaklandım onu düşnüp nasıl olsa bırakıcam burayı diyorum ve sizinle zamanım geçiyor burayı çok takmıyorum bana siz lazımmışsınız allahım bi yol göster dedim anne adaylarını çıkardı karşıma

KIZLAR GÜNAAAYDIIIIN

Bugün stresin doruklarındayım hem yumurtlama günlerim hem de geçen hafta düşmüştüm yüzümün üstüne burnum kırıldı ağrı sızı vardı ama dayanılmayacak değildi yumurtlama günlerim diye ağrı kesici almayı bırakınca perişan oldum öğlen randevum var inşallah operasyon gerekmez malum narkoz alınca bir süre gebe kalınması sakıncalı çok üzülüyorum çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…