2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kesinlikle öyle herkes bazen şikayetçi olur işinden, hayatından eşinden bile... en iyisi durup artıları düşünmek çalışabilmek ne güzel, her işin zorluğu vra önemli olan artılarrr

woww hep merak etmişimdir şirkette çalışma duygusunu

Bizim ofis çok eğlenceli canım içimizde departman departman ayrılıyoruz. Öğleden sonraları çok eğleniyoruz ofisin konumundan dolayı. 25 kişilik bir ekibiz aslında. İstanbul merkezimiz daha büyük biz çok küçük kalıyoruz. Orda yüzlerce kişi çalışıyor.

aslında öğretmenlik de değil canım rehberlik ve psikolojik danışmanlık istediğim yerdeyim

beni de al senin stajyerin olayım ne istersen yaparım özel sektörün şirketini gördüm ofisi gördüm hiç birinde bi şey yok bakalım ne olucam :26:

Ayyyy ne güzel olmuş buluşmamız desene evet canım ya bir yerlere gelmen için geçen süre çok uzun malesef

ooyy çok geçmiş olsun arkadaşım önemli olan öncelikle sizin sağlığınız

ahhh ahh bende maalesef bi odada tek başımayım bende kalabalığı severim ancak :18:

harika ben bu sene yurtdışı istiyordum imkanlar el vermedi bir de karadeniz gap turu istiyorum bana sorsan sırtında çanta sürekli gez bi tatil olmadan öbürünü planlarım ama kısmet bakalım izmirse sen varsın artık

Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz agrın olmaz yumurtlama gunlerını verımlı gecırırsınız

kesinlikle öyle herkes bazen şikayetçi olur işinden, hayatından eşinden bile... en iyisi durup artıları düşünmek çalışabilmek ne güzel, her işin zorluğu vra önemli olan artılarrr

Evet canm öyle pozitif yönden bakmak lazım evet çalışmak güzel hayatın daha düzenli oluyor ama her ne kadar bazen zor gelsede

beni de al senin stajyerin olayım ne istersen yaparım özel sektörün şirketini gördüm ofisi gördüm hiç birinde bi şey yok bakalım ne olucam :26:

ahh kaygışı keşke yanıma gelebilsen bi odada bi başıma... arada gelip dert yanıyor, veli öğretmen öğrenci çok stresli hele özel konulara giriyorsun mecburen bazen bebeişim olursa anne karnında hep bunları mı dinleyecek diyorum bende

Bende çok istiyorum gelecek yaza izmirde tatil yapmayı

inş umduğun gibi olur canım özelde iş çok aslında fakat neredesin bilmiyorum, büyük şehir avantaj :44:

inşallah canım ben şirkette çalıştım saatleri çok saçmaladı o yüzden senem dolmadan çıktım büyük şehirde iş çok ama inan trafik yol uzaklık seni yer bitirir düşünsene işten 6 da çıkacaksın eve geleceksin 8 gerçekten eşim ve ben stajım bitene kadar düşüneceğiz ve daha insanın yaşam şartlarına uygun bir yere gideceğiz öyle istiyoruz havası kötü trafiği berbat gece 2 de trafik olur mu var insanlar günden güne tehlikeli yani hiç avantajı yok hsonu arabanla bi boğaza gidemezsin benim için iyi değil mesleğine ve küçük semtine gözün gibi bak

hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inş canım.. ben bu ara biraz soğuğum mesleğime stresli ya depresif bi çocuk olmasın sonra :2:

oo neler olmuş çok geçmiş olsun inşallah gerek olmaz ve bunda bi hayır var :2:

hade ya neyse bir dahaki aya beraber kalırız belki inşallah

merhaba arkadaşlar ;

ben 15 inde regl oldum benim bir hafta sürerdi ama bu ay sadece 2 gün sürdü. kafam karıştı ilk defa böyle birşey oluyor ve bu çok saçma ve nerdeyse imkansız oldugunu bildiğim halde mantıken olmayacağını bildiğim halde yinede umutlanmaktan kendimi alamıyorum olabilir mi ya üstüne görme dedikleri gibi bir şey olabilir mi???

Ayyyy ne güzel olmuş buluşmamız desene evet canım ya bir yerlere gelmen için geçen süre çok uzun malesef

malesef bakalım neler olucak sizinle mutluyum hayatta gerçek bi şey için çalışıyorum artık bebek hadi bakalım hayatın anlamını beraber yakalayacağız inşallah

Merhaba Canım o iki günde çokmu oldu akıntın

evet canım bak sıraladıklarının hepsine katılıyorum dezavantaj tabii ki.. ama ben de ilçedeyim yozgatın eş durumundan şubatta geldim çok mutsuzum, memleketim adıyamanım buraya bin basar, bi de beğenmezdim.. ama sizin iyiolur başka bi şehir hele çocuğun olunca daha iyi haklısın..

malesef bakalım neler olucak sizinle mutluyum hayatta gerçek bi şey için çalışıyorum artık bebek hadi bakalım hayatın anlamını beraber yakalayacağız inşallah

İnşallah tatlım hayattaki en büyük başarı bebek ve bebeğimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek olsa Bunu hep beraber başaracagız bebeğimiz büyütürkende tiyolar alacagız ne yaptım ek besıne basladınmı corbanın ıcıne neler katıyorsun emekledımı yurudumu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…