- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Öyle tabi çok sukur rahatım 2.5 sene bana göre uzun bir dönem ama sen başla Allah kolaylıgını verir bir bakarsın hersey kendiliğinden yoluna girmiş ilerliyor moralını bozma olan karsıla tum ıs yerınde sıkıntılar oluyor bır tek sende degıl böyle dusun ve bebegını dusun mutlu olursun zaten
woww hep merak etmişimdir şirkette çalışma duygusunu
aslında öğretmenlik de değil canım rehberlik ve psikolojik danışmanlık istediğim yerdeyim
aslında öğretmenlik de değil canım rehberlik ve psikolojik danışmanlık istediğim yerdeyim
4 sene üni üstüne kurs üstüne 3 sene staj üstüne sınavlar için kurs 8 sene oku ne olucam hiç allah bugünlerimi aratmasın ama dayanamıyorum. ben bu iş yerinden çıkacaktım en azından farklı bi ortamda çalııyım dedim ama sonra sizi buldum şimdi bebişe odaklandım onu düşnüp nasıl olsa bırakıcam burayı diyorum ve sizinle zamanım geçiyor burayı çok takmıyorum bana siz lazımmışsınızallahım bi yol göster dedim anne adaylarını çıkardı karşıma
KIZLAR GÜNAAAYDIIIIN
Bugün stresin doruklarındayım hem yumurtlama günlerim hem de geçen hafta düşmüştüm yüzümün üstüne burnum kırıldı ağrı sızı vardı ama dayanılmayacak değildi yumurtlama günlerim diye ağrı kesici almayı bırakınca perişan oldumöğlen randevum var inşallah operasyon gerekmez malum narkoz alınca bir süre gebe kalınması sakıncalı çok üzülüyorum çook
Bizim ofis çok eğlenceli canım içimizde departman departman ayrılıyoruz. Öğleden sonraları çok eğleniyoruz ofisin konumundan dolayı. 25 kişilik bir ekibiz aslında. İstanbul merkezimiz daha büyük biz çok küçük kalıyoruz. Orda yüzlerce kişi çalışıyor.
Alaçatı olabilir ama ordakiler genelde butik oteldir ve butik otellerin bir çoğu oda kahvaltı çalışır bu da bebekle zor olur çeşme ılıcada herşey dahil otel bakabiliriz. İzmir'de yapıcak bir şey yok yazın bomboş zaten Kordon.
KIZLAR GÜNAAAYDIIIIN
Bugün stresin doruklarındayım hem yumurtlama günlerim hem de geçen hafta düşmüştüm yüzümün üstüne burnum kırıldı ağrı sızı vardı ama dayanılmayacak değildi yumurtlama günlerim diye ağrı kesici almayı bırakınca perişan oldumöğlen randevum var inşallah operasyon gerekmez malum narkoz alınca bir süre gebe kalınması sakıncalı çok üzülüyorum çook
kesinlikle öyle herkes bazen şikayetçi olur işinden, hayatından eşinden bile... en iyisi durup artıları düşünmekçalışabilmek ne güzel, her işin zorluğu vra önemli olan artılarrr
beni de al senin stajyerin olayım ne istersen yaparım özel sektörün şirketini gördüm ofisi gördüm hiç birinde bi şey yok bakalım ne olucam :26:
Alaçatı olabilir ama ordakiler genelde butik oteldir ve butik otellerin bir çoğu oda kahvaltı çalışır bu da bebekle zor olur çeşme ılıcada herşey dahil otel bakabiliriz. İzmir'de yapıcak bir şey yok yazın bomboş zaten Kordon.
inş umduğun gibi olur canım özelde iş çok aslında fakat neredesin bilmiyorum, büyük şehir avantaj :44:
beni de al senin stajyerin olayım ne istersen yaparım özel sektörün şirketini gördüm ofisi gördüm hiç birinde bi şey yok bakalım ne olucam :26:
mesleğiniz çok güzelmiş rehberlik araştırmadasınız sanırım
KIZLAR GÜNAAAYDIIIIN
hade ya neyse bir dahaki aya beraber kalırız belki inşallah
Ayyyy ne güzel olmuş buluşmamız deseneevet canım ya bir yerlere gelmen için geçen süre çok uzun malesef
merhaba arkadaşlar ;
ben 15 inde regl oldum benim bir hafta sürerdi ama bu ay sadece 2 gün sürdü. kafam karıştı ilk defa böyle birşey oluyor ve bu çok saçma ve nerdeyse imkansız oldugunu bildiğim halde mantıken olmayacağını bildiğim halde yinede umutlanmaktan kendimi alamıyorum olabilir mi ya üstüne görme dedikleri gibi bir şey olabilir mi???
inşallah canım ben şirkette çalıştım saatleri çok saçmaladı o yüzden senem dolmadan çıktım büyük şehirde iş çok ama inan trafik yol uzaklık seni yer bitirir düşünsene işten 6 da çıkacaksın eve geleceksin 8 gerçekten eşim ve ben stajım bitene kadar düşüneceğiz ve daha insanın yaşam şartlarına uygun bir yere gideceğiz öyle istiyoruz havası kötü trafiği berbat gece 2 de trafik olur mu var insanlar günden güne tehlikeli yani hiç avantajı yok hsonu arabanla bi boğaza gidemezsin benim için iyi değilmesleğine ve küçük semtine gözün gibi bak
malesef bakalım neler olucaksizinle mutluyum hayatta gerçek bi şey için çalışıyorum artık bebek hadi bakalım hayatın anlamını beraber yakalayacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?