ahh kaygışı keşke yanıma gelebilsen bi odada bi başıma...arada gelip dert yanıyor, veli öğretmen öğrenci çok stresli hele özel konulara giriyorsun mecburen bazen bebeişim olursa anne karnında hep bunları mı dinleyecek diyorum bende
malesef bakalım neler olucaksizinle mutluyum hayatta gerçek bi şey için çalışıyorum artık bebek hadi bakalım hayatın anlamını beraber yakalayacağız inşallah
oo neler olmuş çok geçmiş olsun inşallah gerek olmaz ve bunda bi hayır var:2:
Merhaba Canım o iki günde çokmu oldu akıntın
harika ben bu sene yurtdışı istiyordum imkanlar el vermedi bir de karadeniz gap turu istiyorum bana sorsan sırtında çanta sürekli gez bi tatil olmadan öbürünü planlarım ama kısmet bakalım izmirse sen varsın artık
çocuk hayata gelmekten vazgeçer onları görürse allah korusunama senin birine yardımcı olmanla iyilik yapmayı yardım etmeyi görünce mutlu olur annesi huzurla yayılır karnında benimkide tüm gün radyasyon
Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz agrın olmaz yumurtlama gunlerını verımlı gecırırsınız
İnşallah bu 4. denemem artık kafayı takmaya başladım
Bende çok istiyorum gelecek yaza izmirde tatil yapmayı
evet ilk gün kahverengiydi bütün gün ikindi gün kırmızılaştı ve 3 gün bitti
Toplaşın gelin canım siz minikleri denize sokarız burda.
ahhh ahh bende maalesef bi odada tek başımayımbende kalabalığı severim ancak :18:
Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz agrın olmaz yumurtlama gunlerını verımlı gecırırsınız
İnşallah bu 4. denemem artık kafayı takmaya başladım
Takma takma olur inşallah dur daha içini ferah tut yıllarca ugrasanlar var ınsallah olacak bu ay iyi düşün iyi olsun
Biz öğleden sonra burgerdan bkoll falan söylüyoruz canım. Dondurma keyfi falan yapıyoruz lak lak yapıyoruz. Bu ara işler biraz durgun çünkü kimsecikler kalmadı şehir bomboş.
Birkaç gn bekle test yap canım belki olabilir bu işler hiç belli olmuyor
kızlar meslekler nedir eminim çok farklı iş alanları çıkacak :26:
keşke bekleyebilsem ama dayanamam ki eve gider gitmez ilk iş test yaparım ben yanımda test olsa iş yerinde yapacam o derece meraktayım hayırlısı inşallah bi mucize olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?