2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çocuk hayata gelmekten vazgeçer onları görürse allah korusun ama senin birine yardımcı olmanla iyilik yapmayı yardım etmeyi görünce mutlu olur annesi huzurla yayılır karnında benimkide tüm gün radyasyon

malesef bakalım neler olucak sizinle mutluyum hayatta gerçek bi şey için çalışıyorum artık bebek hadi bakalım hayatın anlamını beraber yakalayacağız inşallah

inş canım yaaa valla bu topik beni dahaa çok heveslendirdi her şeye karşı.. uğurlu topiğimiz

oo neler olmuş çok geçmiş olsun inşallah gerek olmaz ve bunda bi hayır var :2:

vallahi şekerim inşallah dr babamın kuzeni gerek yoksa para pul için ameliyat demez ondan içim rahat derse de bebek için uğraşıyorum dicem açık açık napiim kaynasın böyle yamuk önce bebişimi kucağıma alıyım Allahın izniyle
zaten 5 sene sonra 40 olucam burun bahanesiyle gider yüzümüde gerdiririm

Ben hamile kalırsam 14 şubatta barcelonadayız biz, biletlerimizi aldık otel rezervasyonumuzu yaptırdık inş. kısmet olur.

Seneye yaza da yunan adalarına gidiyoruz arkadaşlarla bebekleri alıp koyulacağız yollara.

ahh o radyasyon her yerde odada iki bilgisayar telefonlar ohoo toplatsak mı hamileyiz diye olsun bebeişler anneleri korur onları bakalımm:44:

Kızlar hamilelikte çay kahve içmenin bebeğe zararı varmı ?

ahhh ahh bende maalesef bi odada tek başımayım bende kalabalığı severim ancak :18:

Biz öğleden sonra burgerdan bkoll falan söylüyoruz canım. Dondurma keyfi falan yapıyoruz lak lak yapıyoruz. Bu ara işler biraz durgun çünkü kimsecikler kalmadı şehir bomboş.

Biz öğleden sonra burgerdan bkoll falan söylüyoruz canım. Dondurma keyfi falan yapıyoruz lak lak yapıyoruz. Bu ara işler biraz durgun çünkü kimsecikler kalmadı şehir bomboş.

ne güzel sakin huzurlu neşeli bi ortam allah bozmasın canım kafa dengi arkadaş bulmak önemli

Birkaç gn bekle test yap canım belki olabilir bu işler hiç belli olmuyor

keşke bekleyebilsem ama dayanamam ki eve gider gitmez ilk iş test yaparım ben yanımda test olsa iş yerinde yapacam o derece meraktayım hayırlısı inşallah bi mucize olur benim için

kızlar meslekler nedir eminim çok farklı iş alanları çıkacak :26:

maaaalleessssseffff mesleğim muhasebecilik ıyyyyy söylemesi bile kötüymüş :)) ama son 2 yıldır yapmıyorum kocacığım sağolsun beni millete hamallık yapmakdan men etti :)) tabi şimdilik düğün dür evlilikdir şehir değiştirmek derken şimdi bide çoçuk calışmaları felan artık tekrar dönmek kısmet nasip işi şimdilik ev hanımıyım :))

bu arada mmuhasebecilik belki büyük şehirlerde sadece işinizi yapmakdan ibarettir orasını bilemem ama burda adamın ev kirasından elektrik faturasından tut da kredi kartı ödemelerine kadar yaptırıyolar gerçi patronların kabahati ama kızmayın hamalllık benzetmesinden ötürü

keşke bekleyebilsem ama dayanamam ki eve gider gitmez ilk iş test yaparım ben yanımda test olsa iş yerinde yapacam o derece meraktayım hayırlısı inşallah bi mucize olur benim için

Hım inşallah canım yap bakalım için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…