2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

özel işlerini de mii onaylamadığım bi davranış prensin kurtarmış seni onlardan neyse inş hayırlısı olur canım

Kaç gün geçmişti canım test yapsana

15 de olmam gerekiyordu dün sabah test yaptım tek çizgi cıktı bugün yapmadım onunla uğraşamam gizemli evladım bi ara kendini belli edecek inşallah hamilelikten hasta olmuyorumdur başka sebeplerden korkuyorum

15 de olmam gerekiyordu dün sabah test yaptım tek çizgi cıktı bugün yapmadım onunla uğraşamam gizemli evladım bi ara kendini belli edecek inşallah hamilelikten hasta olmuyorumdur başka sebeplerden korkuyorum

inşallah hamileliktendir varmı belirtin

Öyle canım hamileliktendir benimde arkadasım hamıle sımdı onunla konsuyorum 9 gun sonra test yapmıs cıkmıs bekle bende adet olmadım haftaya yapacagım bende yasdıklarımı soyluyorum arkadasımda benım yasadıkalrımı yasamıs oda bence hamılesın var bırsey dıyor

inşallah hamileliktendir varmı belirtin

3 gündür hasta olacak gibi karnım ağrıyo sancı giriyo ara ara göğüslerim şiş acımaya başladı bugünden akşamdan çok hırpalanmışda olabilir onu bilemem bide yüzüm sivilce doldu normalde 1 tanne cıkardı hasta olacam zaman olamadığım için olabilir ....dün akşam yolu acalım dedik ama o da işe yaramadı ciddi ciddi hamileysem teste niye cıkmadı

hırpalanmışsa da olur ha haa inş hamilesindir canım

ya 9 gün beklemek bişi değilde hamilelik olduğunu bilsek öle olsa 1 ay bekliyeyim nasılsa kalp atışlarını duyma zamanına kadar bekliyorsun o sıkıntı değilde insan başka seylerden korkuyo işte

ya 9 gün beklemek bişi değilde hamilelik olduğunu bilsek öle olsa 1 ay bekliyeyim nasılsa kalp atışlarını duyma zamanına kadar bekliyorsun o sıkıntı değilde insan başka seylerden korkuyo işte

canım kanda kesin çıkar bi baktırsana valla ben durmazdım herhalde hem kesin sonuçç

aynı belirtiler bende var ama ek olarak mide bulantım çok oruç tutuyorum ondanmı bilemedim ya bebiş ya kırmızılar gelse artık şu belirsizlik çok zor

İçini ferah tut korkma canım birşey yoktur

ayy benimde adet sancısı gibi sancılarım var ve daha 29 unda adet neden ki acaba

ama eğer gerekliyse yaptır çünkü doğumdan sonra yaptıracağın zaman burnuna dikkat edemezsin bebiş burnuna çarpar yeniden olmak zorunda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…