bugünde ses seda yok acaba gercekten hamilemiyim ilginç ....
maaaalleessssseffff mesleğim muhasebecilik ıyyyyy söylemesi bile kötüymüş :)) ama son 2 yıldır yapmıyorum kocacığım sağolsun beni millete hamallık yapmakdan men etti :)) tabi şimdilik düğün dür evlilikdir şehir değiştirmek derken şimdi bide çoçuk calışmaları felan artık tekrar dönmek kısmet nasip işi şimdilik ev hanımıyım :))
bu arada mmuhasebecilik belki büyük şehirlerde sadece işinizi yapmakdan ibarettir orasını bilemem ama burda adamın ev kirasından elektrik faturasından tut da kredi kartı ödemelerine kadar yaptırıyolar gerçi patronların kabahati ama kızmayın hamalllık benzetmesinden ötürü
bugünde ses seda yok acaba gercekten hamilemiyim ilginç ....
Kaç gün geçmişti canım test yapsana
15 de olmam gerekiyordu dün sabah test yaptım tek çizgi cıktı bugün yapmadım onunla uğraşamam gizemli evladım bi ara kendini belli edecek inşallah hamilelikten hasta olmuyorumdur başka sebeplerden korkuyorum
neden olmasın canım inşallah elisa sende durum ne :44:
15 de olmam gerekiyordu dün sabah test yaptım tek çizgi cıktı bugün yapmadım onunla uğraşamam gizemli evladım bi ara kendini belli edecek inşallah hamilelikten hasta olmuyorumdur başka sebeplerden korkuyorum
inşallah hamileliktendir varmı belirtin
inşallah sen de ne var ne yok
3 gündür hasta olacak gibi karnım ağrıyo sancı giriyo ara ara göğüslerim şiş acımaya başladı bugünden akşamdan çok hırpalanmışda olabilir onu bilemembide yüzüm sivilce doldu normalde 1 tanne cıkardı hasta olacam zaman olamadığım için olabilir ....dün akşam yolu acalım dedik ama o da işe yaramadı ciddi ciddi hamileysem teste niye cıkmadı
Öyle canım hamileliktendir benimde arkadasım hamıle sımdı onunla konsuyorum 9 gun sonra test yapmıs cıkmıs bekle bende adet olmadım haftaya yapacagım bende yasdıklarımı soyluyorum arkadasımda benım yasadıkalrımı yasamıs oda bence hamılesın var bırsey dıyor
benim umudum tükenyo galiba dha adet olmadım ama dün akşam pembemsi leke oldu bügün tık yok bakalım
ya 9 gün beklemek bişi değilde hamilelik olduğunu bilsek öle olsa 1 ay bekliyeyim nasılsa kalp atışlarını duyma zamanına kadar bekliyorsun o sıkıntı değilde insan başka seylerden korkuyo işte
3 gündür hasta olacak gibi karnım ağrıyo sancı giriyo ara ara göğüslerim şiş acımaya başladı bugünden akşamdan çok hırpalanmışda olabilir onu bilemembide yüzüm sivilce doldu normalde 1 tanne cıkardı hasta olacam zaman olamadığım için olabilir ....dün akşam yolu acalım dedik ama o da işe yaramadı ciddi ciddi hamileysem teste niye cıkmadı
ya 9 gün beklemek bişi değilde hamilelik olduğunu bilsek öle olsa 1 ay bekliyeyim nasılsa kalp atışlarını duyma zamanına kadar bekliyorsun o sıkıntı değilde insan başka seylerden korkuyo işte
inşallah yerleşme kanaması falandır ama o zaman teste cıkar test yaptın mı
neden olmasın canım inşallah elisa sende durum ne :44:
ayy benimde adet sancısı gibi sancılarım var ve daha 29 unda adet neden ki acaba
vallahi şekerim inşallah dr babamın kuzeni gerek yoksa para pul için ameliyat demez ondan içim rahat derse de bebek için uğraşıyorum dicem açık açık napiim kaynasın böyle yamuk önce bebişimi kucağıma alıyım allahın izniyle
Zaten 5 sene sonra 40 olucam burun bahanesiyle gider yüzümüde gerdiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?