2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

en çokta bizden bi parça çok ilginç inşallah kısmet olur hayırlısıyla görürüz canım

ohhhhh iyice heveslendir beni

canım kanda kesin çıkar bi baktırsana valla ben durmazdım herhalde hem kesin sonuçç

ya buraya yabancıyım biraz evin yan tarafında özel bi hastane var bi orayı biliyorum ordada cok tanış odur budur milletin içi istemiyorum devlet hastanesinin nerde olduğunu bilmiyorum eşim dolmuşa bin orda bırakır dedi ama cesaret edemiyorum cesaretim yoktur kayın v. görümcek falan olnlarada söylemek istemiyorum öle bi durum işte

en çokta bizden bi parça çok ilginç inşallah kısmet olur hayırlısıyla görürüz canım

Evet canım ben bazen diyorum ben anne olacagım benım bebegım olacak cok degısık gelıyor inşalah tez zamanda bizede kısmet olur

Ben olmadım canım ve lavabodan kendımı alamıyorum resmen sureklı lavaboya gıdıyorum ve bugun mıdem cok hassas
Elisa okudukca ben heyacan yapiyorum bi idrar testi bari yapaydim araya haftasonu girmeden ben gecen ay kimyasal yasadim bu ay normalde 28 gunde bir olurdum hep carsamba olmam lazimdi ama bugun cuma hala olamadim gece ara ara kasiklarimda sancim oluyor sabaha adet olurum diyorum ama yok kimyasaldan sonra adet gecikmesi yasanabiliyormus neden boyle oldu bilmiyorum ins kotu bisey yoktur

hepimizin dertleri var işte ama bi bebişimiz olsun bize bi şey olmazz

aynı belirtiler bende var ama ek olarak mide bulantım çok oruç tutuyorum ondanmı bilemedim ya bebiş ya kırmızılar gelse artık şu belirsizlik çok zor

midem bulanmıyo normalde bulanır ama cok hassastır biri yemek pişirse sigara içse hiç dayanamaz hassastır bayağı ama şimdi sorun yok ...evet belirsizlik çok kötü

Canım inşallah bebişin vardır sağ salim karnında büyümeyi ve kucagın almayı nasip eder RABBİM ben haftaı bekleyecegım canım haftaya test yapacagım merak edıyorum ama bekleyecegım

lavabo işi sinir ediyo beni dun misafirlerin yanında ikide bir lavabo benimde midem çok hassaslaştı ya

Hiç sorma canım iş yerinde durmadan lavaboya gidiyorum acaba ne dyecekelr utanıyorum belkide bebiş haberini arka arkaya verecegız :)

ay inş bebiş haberleri duyacağız gibi geliyor

İnşallah canım benim inşallah heyecanla bekliyorum bende

evet muhasebeci buldum bende kurtulucam sıra bende Bebiş gelsin annesi cesur olacak istediği işlerin peşinden koşacak inşallah Test çıkmayabilir p tesi bi kan testi yaptır eğer haftasonu gelmezse cnm inş gelmez

Canım inşallah bebişin vardır sağ salim karnında büyümeyi ve kucagın almayı nasip eder RABBİM ben haftaı bekleyecegım canım haftaya test yapacagım merak edıyorum ama bekleyecegım

Amin ins elisa ins oyledir ama ben bebise pek ihtimal vermiyorum ya da gecen ay yasadigim hayal kirikligindan sonra kendimi hic heveslendirmek istemiyorum ama bugun esim sehir disina gidecek bayrama kadar yok ben de annemlerde kalacagim o gitmeden bi test aldirsam da yapsam diyorum eger hamilelik yoksa ve kimyasaldan dolayi bi gecikmeyse en azinda doktora giderim diyorum

ya söylesem mii sabah test bile yaptım yaa Kendimi alamıyorum düşünmekten

beni çok güldürdün yaa Yapmışta saklıyo allahımmm Tamam affettik sabırsızsın ama inşallah hissettiğin beklediğin çıkacak karşına canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…