inşallah tatlım hayattaki en büyük başarı bebek ve bebeğimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek olsaBunu hep beraber başaracagız bebeğimiz büyütürkende tiyolar alacagız ne yaptım ek besıne basladınmı corbanın ıcıne neler katıyorsun emekledımı yurudumu.....
ben hamile kalırsam 14 şubatta barcelonadayız biz, biletlerimizi aldık otel rezervasyonumuzu yaptırdık inş. Kısmet olur.
Seneye yaza da yunan adalarına gidiyoruz arkadaşlarla bebekleri alıp koyulacağız yollara.
canım kanda kesin çıkar bi baktırsana valla ben durmazdım herhalde hem kesin sonuçç
en çokta bizden bi parça çok ilginç inşallah kısmet olur hayırlısıyla görürüz canım
Elisa okudukca ben heyacan yapiyorum bi idrar testi bari yapaydim araya haftasonu girmedenBen olmadım canım ve lavabodan kendımı alamıyorum resmen sureklı lavaboya gıdıyorum ve bugun mıdem cok hassas
evet canım bak sıraladıklarının hepsine katılıyorum dezavantaj tabii ki..Ama ben de ilçedeyim yozgatın eş durumundan şubatta geldim çok mutsuzum, memleketim adıyamanım buraya bin basar, bi de beğenmezdim.. Ama sizin iyiolur başka bi şehir hele çocuğun olunca daha iyi haklısın..
Ben olmadım canım ve lavabodan kendımı alamıyorum resmen sureklı lavaboya gıdıyorum ve bugun mıdem cok hassas
aynı belirtiler bende var ama ek olarak mide bulantım çok oruç tutuyorum ondanmı bilemedim ya bebiş ya kırmızılar gelse artık şu belirsizlik çok zor
Biz öğleden sonra burgerdan bkoll falan söylüyoruz canım. Dondurma keyfi falan yapıyoruz lak lak yapıyoruz. Bu ara işler biraz durgun çünkü kimsecikler kalmadı şehir bomboş.[
OHHH MAŞALLAHHHHH
Ben olmadım canım ve lavabodan kendımı alamıyorum resmen sureklı lavaboya gıdıyorum ve bugun mıdem cok hassas
Elisa okudukca ben heyacan yapiyorum bi idrar testi bari yapaydim araya haftasonu girmedenben gecen ay kimyasal yasadim bu ay normalde 28 gunde bir olurdum hep carsamba olmam lazimdi ama bugun cuma hala olamadim gece ara ara kasiklarimda sancim oluyor sabaha adet olurum diyorum ama yok kimyasaldan sonra adet gecikmesi yasanabiliyormus neden boyle oldu bilmiyorum ins kotu bisey yoktur
bilemedimki inşallh vardır bişeyler heyecan yapma sabırsız
lavabo işi sinir ediyo beni dun misafirlerin yanında ikide bir lavabo benimde midem çok hassaslaştı ya
ay inş bebiş haberleri duyacağız gibi geliyor
3 gündür hasta olacak gibi karnım ağrıyo sancı giriyo ara ara göğüslerim şiş acımaya başladı bugünden akşamdan çok hırpalanmışda olabilir onu bilememBide yüzüm sivilce doldu normalde 1 tanne cıkardı hasta olacam zaman olamadığım için olabilir ....dün akşam yolu acalım dedik ama o da işe yaramadı ciddi ciddi hamileysem teste niye cıkmadı
ayy benimde adet sancısı gibi sancılarım var ve daha 29 unda adet neden ki acaba
Canım inşallah bebişin vardır sağ salim karnında büyümeyi ve kucagın almayı nasip eder RABBİM ben haftaı bekleyecegım canım haftaya test yapacagım merak edıyorum ama bekleyecegım
ya söylesem mii sabah test bile yaptım yaakendimi alamıyorum düşünmekten
Testi baya erken yapmissinizi halihazirda bekletiyor muydunuz 10 gun onceden :)ya söylesem mii sabah test bile yaptım yaakendimi alamıyorum düşünmekten
ya söylesem mii sabah test bile yaptım yaaKendimi alamıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?