2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım içini ferah tut en başta yap bir test için rahatlar ka gün geçti en azından dr gidersin ama iyi düşün iyi olsun ilk gebeliğin öyle oldugu için buda öyle olacak diye birşey yok sen bol bol dua et ve testını yap belkı bebegın vardır

Hiç sorma canım iş yerinde durmadan lavaboya gidiyorum acaba ne dyecekelr utanıyorum belkide bebiş haberini arka arkaya verecegız :)

İnşallah canım benim inşallah heyecanla bekliyorum bende

inşallh hergün heyecanım kat kat artıyo vallah

okuldayım canım bu arada okullar tatil ya evdeyim valla sizi bulmam ne iyi oldu sıkılıyordum

bencede iyi oldu ama işlerden ben size pek yazamıyorum

kızlar hamilelikte çay kahve içmenin bebeğe zararı varmı ?

olabildiğince az içsen iyi olur çayı açık iç mesela

akşam pembe leke gördüm galiba adet olacam

inşallah devamı gelmezde hamiş olduıun haberini alırız

Carsamba sabah olmam gerekiyordu bugun cuma sabahi daha 2 gun gecikti ama hic gecikmezdi normalde sizin akintiniz oluyor mu su an peki

evet muhasebeci buldum bende kurtulucam sıra bende Bebiş gelsin annesi cesur olacak istediği işlerin peşinden koşacak inşallah Test çıkmayabilir p tesi bi kan testi yaptır eğer haftasonu gelmezse cnm inş gelmez

inşallah canım inşallah gizemli evladım anasına cesaret verecek :)

merhaba :) onunla yatıp uyuyunca geri gelmiyo mu ? enfeksiyon kapmaz myız ?
Hiç kalkmazsan geri gelmiyo. Gece illaki tuvalete yada su içmeye kalkıyosun o zaman güzelce yıkarsan enfeksiyon kapmaz.
Valla ben bunu yaptığım ay hamile kaldım

amin sende inşallah sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin bebişinle ve sonunda sıkı sıkı koklarsınız birbirinizi

Aman arkadaşım yok ne rahatı. Mahvoldum bu haftaya gelene kadar. Hastanelik oldum serum yedim ve 6 kilo verdim kusmaktan. Sizlerinki rahat geçer inşallah :)

Carsamba sabah olmam gerekiyordu bugun cuma sabahi daha 2 gun gecikti ama hic gecikmezdi normalde sizin akintiniz oluyor mu su an peki

akıntım yok denecek kadar az lavaboya gıttımde cok az arada bır seffaf akıntı oluyor.ama oturdugum yerde bırsey akıyor gıbı oluyor lavaboya gıdınce gecıyor sonr yıne oluyor bekle canım ıstersen bır kac gun daha test al pazar gunu falan yaparsın

aman arkadaşım yok ne rahatı. Mahvoldum bu haftaya gelene kadar. Hastanelik oldum serum yedim ve 6 kilo verdim kusmaktan. Sizlerinki rahat geçer inşallah :)

inşallah bundan sonrası iyi gider alışırsınız birbirinize Insan bazen bi kalsak bulantısı önemli değil diyo ama sağlıklı hamilelik gerçekten çok önemli :26:

benim akıntım b ay çoook fazlaydı bana anormal geldi enfeksyon kaptığımı düşünüyordüm belkide öyledir

hiç kalkmazsan geri gelmiyo. Gece illaki tuvalete yada su içmeye kalkıyosun o zaman güzelce yıkarsan enfeksiyon kapmaz.
Valla ben bunu yaptığım ay hamile kaldım

ben bu ay da az bekliyim olmadı sonraki ay öyle yaparım seni dinlerim

inşallah bundan sonrası iyi gider alışırsınız birbirinize Insan bazen bi kalsak bulantısı önemli değil diyo ama sağlıklı hamilelik gerçekten çok önemli :26:
Bebek sağlıklı maşallah 1 haftada önden gidiyo ama beni yedi bitirdi orası ayrı

Ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırım sekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…