Ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırımsekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde
Mogami nerdesin sen yoktun
selam kızlar merhaba tatlım ya ben bişey sorcakdım konumla alakalı degil ama bat tarihi düzenlemişsin bunu alıntı ile cvplama varya tıklayınca tekrardan paylaşıyo konuyu ben bunu paylaşmadan isim ekledigimde nasıl düzenleme yapabiirim şimdiden teşekkürlerKuzum dün dehşet bi gün yaşadım gelen giden bitmedi sabahın 6 sında diktiler ayağa bugünde yattım uyudum valla
Bacılar kırmızılar gelmemiş hadi şenlendirin listemi
5.ay henüz erken inşallah 6 da gelir bebiş ama bir seneye kadar yolu var hayırlısı olsun
ben, elisa, hanfendi bizde bi iş var ama hayra cıkar inşallah
beni çok güldürdün yaaYapmışta saklıyo allahımmm Tamam affettik sabırsızsın ama inşallah hissettiğin beklediğin çıkacak karşına canım inşallah
selam kızlar merhaba tatlım ya ben bişey sorcakdım konumla alakalı degil ama bat tarihi düzenlemişsin bunu alıntı ile cvplama varya tıklayınca tekrardan paylaşıyo konuyu ben bunu paylaşmadan isim ekledigimde nasıl düzenleme yapabiirim şimdiden teşekkürler
Testi baya erken yapmissinizi halihazirda bekletiyor muydunuz 10 gun onceden :)
sağol canım prospektüse baktım da 1 tane yeterli hamilelik öncesi diyor ben de bi tane alcamCanim, dogurganlik cagindaki kadinlarin en az 400 mikrogram yani 0.4 mg almalari gerekiyor. Hamilelikte bu oran 1 miligrama kadar yukseliyormus. Doktor bana. 1 mg'lik yazdi. Belli bir ust sinir yok ama. 5 mg'i gecmemek iyi olur kanisindayim. yine de diyorum uzman degilim. Yani sendeki haptan gunde 3 tane alsan 1.2 mg yapiyor, bu da yeterli bence.
aman arkadaşım yok ne rahatı. Mahvoldum bu haftaya gelene kadar. Hastanelik oldum serum yedim ve 6 kilo verdim kusmaktan. Sizlerinki rahat geçer inşallah :)
ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırımsekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde
bi konu vardı gecen gün burda erkek hamile olup olmadığını anlar diye içerde bişiye değiyorsa hasta olacaksın değmiyor sonsuz boşluk varmış gibiyse hamilemiydik yanlışmı hatırlıyorum böyleyse hamile olma ihtimalim güçlenebilir
ilahi kadınolsa bile çıkmazki ahh şu merakımız bende senin gibiyim
ben, elisa, hanfendi bizde bi iş var ama hayra cıkar inşallah
yumurtluyo musun yoksa yerleşmeden mi yok yok bi şey demiyorum bata kadat bekleyelim çalışarak
amin inş canım hepimizinbeni çok güldürdün yaaYapmışta saklıyo allahımmm Tamam affettik sabırsızsın ama inşallah hissettiğin beklediğin çıkacak karşına canım inşallah
Ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırımsekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?