kuzum dün dehşet bi gün yaşadım gelen giden bitmedi sabahın 6 sında diktiler ayağa bugünde yattım uyudum valla
ne yapmışlar öyle ya iyi yapmışsın erken bile kalktın yat dinlen yarın öbürgün ihtiyacın olacak bebiş uyutmaz
inşallah tez zamanda bu dönemi atlatırsınız inşallah canım. Bazılarının ilk 3-4 ay zor geçiyor gerçekten
neden erken çıkıyorsun. Görüşürüz canım allaha emanet ol
ilginççç dur bakalım adetim yakınken bunu anlacakmıyım
ayy valla hızla geçsin gitsin şu zaman meğer ne sabırsızmışım
ay valla vücudumuz beklentilere göre hareket ediyor, biz kendimizi yanıltıyoruz yaakaygılı bu arada eşimden test istedim lazım olur bu ay diye adam poşetiyle geldi benim gibi sabırsıza göre bi iş inş çabucak geçer bu zman
arkadaşlarımm reglime 6 gün var ve göğüslerim acayip hassas, dokunsam acıyorlar ve oldukça şişkinler :26:
olayın asıl boyutu da bu şişkinliğin ve hassasiyetin yaklaşık 1 haftadır olması. yumurtlama döneminden çıktım göğüslere bişey oldu gebelik belirtisi de adet belirtisi de olsa çok erkenden başlamamış mı sizcee. kafamıı buna çok yorar oldum
bayanlar ne zaman test yaptırıyosunuz heyecanla bekliyoruz burda listeyi takip ede ede bi hal olduummmm :):)
sırdaşmıyız biz ayyyinşallah güzel haberlerimiz olur inşallah özletme kendini
yorma kafanı böyle şeylere canım olur da adet olursan daha çok üzülürsün
adete kadar belirti falan arama en iyisi bu
ahhh bebeğime kurban olurum isterse hiç uyutmasın yeter ki anasına gelsin bir an önce
allahım hepimize o günleri de göstersin
ben salı günü kan testi yapacam inşallah artık nasip
Ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırımsekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde
bi konu vardı gecen gün burda erkek hamile olup olmadığını anlar diye içerde bişiye değiyorsa hasta olacaksın değmiyor sonsuz boşluk varmış gibiyse hamilemiydik yanlışmı hatırlıyorum böyleyse hamile olma ihtimalim güçlenebilir
Bacılar kırmızılar gelmemiş hadi şenlendirin listemi
bayanlar ne zaman test yaptırıyosunuz heyecanla bekliyoruz burda listeyi takip ede ede bi hal olduummmm :):)
hepinizden birer adet bebiş çıkacak fıstık bütün forum aynı fikirde
Tamam canım kendıne ıyı bak calısmalara baslarsın artıkİnşallah haftaya hayırlı haberlerle başlyacagız canım umutla beklıyoruz
Evet canım mogamı söylemıstı parmagını gırdırıyormussun elıne bırsey gelırse adet olacakmıssn gelmezse sonsuz bosluk varsa hamılelıkmıs bende esler anlarmı demıstım mogamıde sormak lazım dedı bende esıme sordum degen sert gelen bırsey varmı dıye yok demstı
Evet canım gelmedi çok sukur ben haftaya test yapacagım bekleyecegım haftaya arka arkaya verecegız ınsallah haberlerı
Bebegım ben haftaya yapacagım testı negatıfı gormek ıstemıyorum uzerınden zaman gecsın ıstıyorum arka arkaya bebek haberıne bogacagız sızı ınsallah
beyanname vereceğim pc de tek olmayacağım o yüzden
merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay 2. Kez bebek istedik. Geçen ay ilk olmasına rağmen nedense çok umutlanmıştık, hayal kırıklığı oldu. Adet olmama rağmen test yapmıştım :) anladım ki öyle pat diye bebek olmuyormuş :) :) hep türk filmlerinde pat diye oluyordu :)20 sinde adet günüm. Karnımda adet olacakmışım gibi bir sancı var. Bu ayda olmadı sanırım. Ama nedense bir yanım hala umutlu..
yavrum inş dediğin gibi olur listemizde hamişler artar peşinizden geliriz bizde :) sen hiç gecikmez günüm diyodun ya hala adet olmadığına göre olumlu şeylerr hissediyorum hakkında
belli olmaz canım hemen olumsuz düşünme topikçe olumsuz düşünmek yok
hoşgeldiniz hayırlısı ile tez zamanda bebeşiniz gelir inşallah
bende hemen gebe kalacağım diye düşünenlerdendim senin gibi ilk yavrumda 14 ay bekledim
2. Bebeği isteyeli ben epeyi oluyor arada kaçaklar korunmasız ilişkiler oldu ama yok gelen
rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?