2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuzum dün dehşet bi gün yaşadım gelen giden bitmedi sabahın 6 sında diktiler ayağa bugünde yattım uyudum valla

ne yapmışlar öyle ya iyi yapmışsın erken bile kalktın yat dinlen yarın öbürgün ihtiyacın olacak bebiş uyutmaz

ne yapmışlar öyle ya iyi yapmışsın erken bile kalktın yat dinlen yarın öbürgün ihtiyacın olacak bebiş uyutmaz

Ahhh bebeğime kurban olurum isterse hiç uyutmasın yeter ki anasına gelsin bir an önce

Allahım hepimize o günleri de göstersin

beyanname vereceğim pc de tek olmayacağım o yüzden

ÇOK GÜZEL Bİ ŞEY EŞİNİN HEVESİ DEĞERLENDİR BU HEYECANLAR GÜZEL HEYECANLAR

yorma kafanı böyle şeylere canım olur da adet olursan daha çok üzülürsün

adete kadar belirti falan arama en iyisi bu

Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay 2. kez bebek istedik. Geçen ay ilk olmasına rağmen nedense çok umutlanmıştık, hayal kırıklığı oldu. Adet olmama rağmen test yapmıştım :) anladım ki öyle pat diye bebek olmuyormuş :) :) hep türk filmlerinde pat diye oluyordu :)20 sinde adet günüm. karnımda adet olacakmışım gibi bir sancı var. bu ayda olmadı sanırım. ama nedense bir yanım hala umutlu..

Ben birazdan çıkarım daha da p tesiye kadar giremem sanırım sekme hanfendi ve elisa haberlerinizi umutla bekliyorum ptesye inşallah öyle olur kendinize iyi bakın canım sırdaşlarım aklım sizde

Tamam canım kendıne ıyı bak calısmalara baslarsın artık İnşallah haftaya hayırlı haberlerle başlyacagız canım umutla beklıyoruz

Evet canım mogamı söylemıstı parmagını gırdırıyormussun elıne bırsey gelırse adet olacakmıssn gelmezse sonsuz bosluk varsa hamılelıkmıs bende esler anlarmı demıstım mogamıde sormak lazım dedı bende esıme sordum degen sert gelen bırsey varmı dıye yok demstı

Bacılar kırmızılar gelmemiş hadi şenlendirin listemi

Evet canım gelmedi çok sukur ben haftaya test yapacagım bekleyecegım haftaya arka arkaya verecegız ınsallah haberlerı

bayanlar ne zaman test yaptırıyosunuz heyecanla bekliyoruz burda listeyi takip ede ede bi hal olduummmm :):)

Bebegım ben haftaya yapacagım testı negatıfı gormek ıstemıyorum uzerınden zaman gecsın ıstıyorum arka arkaya bebek haberıne bogacagız sızı ınsallah

yavrum inş dediğin gibi olur listemizde hamiş ler artar peşinizden geliriz bizde :) sen hiç gecikmez günüm diyodun ya hala adet olmadığına göre olumlu şeylerr hissediyorum hakkında

beyanname vereceğim pc de tek olmayacağım o yüzden

anladım canım kolay gelsin

hoşgeldiniz hayırlısı ile tez zamanda bebeşiniz gelir inşallah
bende hemen gebe kalacağım diye düşünenlerdendim senin gibi ilk yavrumda 14 ay bekledim
2. Bebeği isteyeli ben epeyi oluyor arada kaçaklar korunmasız ilişkiler oldu ama yok gelen
rabbim hayırlısını nasip etsin

yavrum inş dediğin gibi olur listemizde hamiş ler artar peşinizden geliriz bizde :) sen hiç gecikmez günüm diyodun ya hala adet olmadığına göre olumlu şeylerr hissediyorum hakkında

Ağzından bal damlıyor canım :) inşallah sezilerin doğrudur ve sizlerde arkamızdan gelin bebişlerimiz yanlız kalmasın

çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmadığı halde mi o kadar beklediniz. Allah bağışlasın yavrunuzu. İnşallah bize de en kısa zamanda nasip olur. İnsan bekledikçe stres oluyor nedense. Halbuki yeni evli sayılırım. Tevekkül etmeyi pek bilmiyoruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…