2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ağzından bal damlıyor canım :) inşallah sezilerin doğrudur ve sizlerde arkamızdan gelin bebişlerimiz yanlız kalmasın

ay inş canım buradan da 2015 mart annelerine geçeriz ordada hamilelikle ilgili paylaşımlar yaparız cinsiyet heyecanı isim verme heyecanı yaşarız birlikte 9 ayı geçiririz sonnraa bebişlerimiz gelir fotolarını görürüz

Hoşgeldin canım stres yapma bende yenı evlıyım bu ay benımde ıkıncı denemem bende hemen olacak zannedıyordum rahat ol daha yenısın

Ayyyyy ne güzel olur bak ne cok heyecanlandım şimdi sabırla test yapacagım gunu beklıyorum bebegımız kontorolu var su kadar oldu 2 lı testını yaptırdık falan ayyy harıka olur tatlım

merhaba kızlar bat a 10 gun kaldı. bugun sarı fosforlu gıbı yapışkan akıntım var. sızde de oluyormu.Karnımda fena şişkinlik bel ve kasık agrısı da var.
bat yaklastıkca paranoyaklıkta baslıyo:44:

Hoşgeldin canım stres yapma bende yenı evlıyım bu ay benımde ıkıncı denemem bende hemen olacak zannedıyordum rahat ol daha yenısın

İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?

canım hayırlısı olsun inş, verirsin eşine güzel haberleri. bizim ilk ve bende senin gibi heyecanlıyım eşimde öyle umutlanıyor insan ister istmez bakalım

Ayyyyy ne güzel olur bak ne cok heyecanlandım şimdi sabırla test yapacagım gunu beklıyorum bebegımız kontorolu var su kadar oldu 2 lı testını yaptırdık falan ayyy harıka olur tatlım

evet evett çok heyecanlıı sonrada benimkinin dişi çıktı benimki anne dedi benimki yürümeye başladı... daha nelerr neler

Burcunaz canım alıntılaya bastım ama alıntılanmamış inş. görürsün geçen ay benim kolum değse göğsümün uçları acıyordu hatta üstüne bile yatamıyordum yumurtlama dönemi bittikten 2 gün sonra başlamıştı bu belirti ama fos çıktı adetim 3 gün erken geldi o ay. Belirti aramayın hatta değildir değildir deyin hep hissettiklerinize.

kızlar benim dün bembeyaz ve katı akıntım vardı yaa neden ki acaba parça parça gibi küçücük tabi .. tümleşmiş parçacıklar sanki anlamadım ilk kez gördüm

bakalım varsada hamilelik önce hangisi kendini belli edecek sekmeniniki çook gizemli o bi gerçek bakalım

Evet bayagı gizemli gizem ismini hakkediyor geln biz haftaya aynı gün test yapalım aynı sabah :9

İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?

Ben 3.5 aylık evliyim bende senin gibiydim ilk okudugumda tedirgin oluyordum

evet evett çok heyecanlıı sonrada benimkinin dişi çıktı benimki anne dedi benimki yürümeye başladı... daha nelerr neler

Evet canım aynen paylaşacak konularımız bitmez hep beraber büyütürüz artık bebişleri

canım hayırlısı olsun inş, verirsin eşine güzel haberleri. bizim ilk ve bende senin gibi heyecanlıyım eşimde öyle umutlanıyor insan ister istmez bakalım

İlk ay eşim eczaneden kendiliğinden test alıp gelmişti :) bu sefer ben de çok sakin beklemeye çalışıyorum. Zaten adet olacakmışım gibi. Bu ay ilk defa adetimden 13-14 gün sonra 3-4 günlük lekelenme yaşadım. Hayatımda ilk defa böyle oldu. Her şeyi hamileliğe yormak da istemiyorum.

aynı şekilde oldu canım benimde yumurtlamadan 2 gün sonra başladı.. doğru diyosun tatlım belirti arayınca olumsuz sonuçlanınca hayal kırıklığı da büyük olur :26:

canım benm de bata 8 gün kaldı dün akşam ben de baktığımda çamasırımda aynı dediğin gibi akıntı gördüm kasık ağrım da var 2 gündür hele dün temizlikte yoruldum heralde akşam baya baya hissettim.. ovu. testim de dünkü azcık daha silik cıktı acaba tekrar mı yumurtladım da o mu catladı dedim yaptım bi çalışma daha

sen sabırsız karısın sen salıya kadar beklersen vallah salı test yapalım beraber daha heyecanlı olur

Hoşgeldin canım ben 10 ay bu ay ilk deneme. İnsan ister istemez bu forumda öyle oluyor bana da burda okudukça zor olcakmış gibi geliyor ama inş. bu ay güzel haberi alır ilk denemede tuttururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…