ayy bügünde bitiyo ya zaman geçsin daha hızlı daha hızlı
Ağzından bal damlıyor canım :) inşallah sezilerin doğrudur ve sizlerde arkamızdan gelin bebişlerimiz yanlız kalmasın
çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmadığı halde mi o kadar beklediniz. Allah bağışlasın yavrunuzu. İnşallah bize de en kısa zamanda nasip olur. İnsan bekledikçe stres oluyor nedense. Halbuki yeni evli sayılırım. Tevekkül etmeyi pek bilmiyoruz sanırım.
ay inş canım buradan da 2015 mart annelerine geçerizordada hamilelikle ilgili paylaşımlar yaparız cinsiyet heyecanı isim verme heyecanı yaşarız birlikte 9 ayı geçiririz sonnraa bebişlerimiz gelir fotolarını görürüz
Evetttt bugunde bitiyor ve bebişlerimiz bize biraz daha yaklaşıyor yaşasınnnnnnGel yavrum gel annene gel
Hoşgeldin canım stres yapma bende yenı evlıyım bu ay benımde ıkıncı denemem bende hemen olacak zannedıyordum rahat ol daha yenısın
Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay 2. kez bebek istedik. Geçen ay ilk olmasına rağmen nedense çok umutlanmıştık, hayal kırıklığı oldu. Adet olmama rağmen test yapmıştım :) anladım ki öyle pat diye bebek olmuyormuş :) :) hep türk filmlerinde pat diye oluyordu :)20 sinde adet günüm. karnımda adet olacakmışım gibi bir sancı var. bu ayda olmadı sanırım. ama nedense bir yanım hala umutlu..
Ayyyyy ne güzel olur bak ne cok heyecanlandım şimdi sabırla test yapacagım gunu beklıyorum bebegımız kontorolu var su kadar oldu 2 lı testını yaptırdık falan ayyy harıka olur tatlım
bakalım varsada hamilelik önce hangisi kendini belli edecek sekmeniniki çook gizemli o bi gerçek bakalım
İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?
evet evett çok heyecanlıısonrada benimkinin dişi çıktı benimki anne dedi benimki yürümeye başladı... daha nelerr neler
evet evett çok heyecanlıısonrada benimkinin dişi çıktı benimki anne dedi benimki yürümeye başladı... daha nelerr neler
katılabilirsin tabi canım
bat beklenen adet tarihi demek
canım hayırlısı olsun inş, verirsin eşine güzel haberleri. bizim ilk ve bende senin gibi heyecanlıyım eşimde öyle umutlanıyor insan ister istmez bakalım
Burcunaz canım alıntılaya bastım ama alıntılanmamış inş. görürsün geçen ay benim kolum değse göğsümün uçları acıyordu hatta üstüne bile yatamıyordum yumurtlama dönemi bittikten 2 gün sonra başlamıştı bu belirti ama fos çıktı adetim 3 gün erken geldi o ay. Belirti aramayın hatta değildir değildir deyin hep hissettiklerinize.
Eki Görüntüle 1192896
merhaba kızlar bat a 10 gun kaldı. bugun sarı fosforlu gıbı yapışkan akıntım var. sızde de oluyormu.Karnımda fena şişkinlik bel ve kasık agrısı da var.
bat yaklastıkca paranoyaklıkta baslıyo:44:
Evet bayagı gizemli gizem ismini hakkediyor geln biz haftaya aynı gün test yapalım aynı sabah :9
Ben 3.5 aylık evliyim bende senin gibiydim ilk okudugumda tedirgin oluyordum
Evet canım aynen paylaşacak konularımız bitmez hep beraber büyütürüz artık bebişleri
İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?
Ben 3.5 aylık evliyim bende senin gibiydim ilk okudugumda tedirgin oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?