2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayy benimde adet sancısı gibi sancılarım var ve daha 29 unda adet neden ki acaba

ayy canım benım de aynı durumlar. 29 unda regl olmalıyım ama ınanılmaz kasık ve bel ağrım var sancı gırıo bırde sapsarı akıntım var yapışkan

Temizlik nasıldı yordun mu kendini?:18::26:

tatlım valla ister istemez yoruldum duvar sildim ardıla ardıla yapamam diyemedim akşam yemeğe oturunca da kasıklarımın acıdığını farkettim çaktırmadım ama eve dönerken eşime dedim bişey olmaz dedi bi daha da ses cıkarmadım napiim şimdi de var bıraz sızım

Hoşgeldin canım ben 10 ay bu ay ilk deneme. İnsan ister istemez bu forumda öyle oluyor bana da burda okudukça zor olcakmış gibi geliyor ama inş. bu ay güzel haberi alır ilk denemede tuttururum.

İnş. canım benim. İlkin heyecanı çok farklı oluyor. Bu ay geçen ay kadar heyecan yapmıyorum. Hatta adet olmasam bile 5 gün bekleyip te
st yaparım diye düşünüyorum. Çünkü tek çizgi görmek çok kötü oluyor .

ayy canım benım de aynı durumlar. 29 unda regl olmalıyım ama ınanılmaz kasık ve bel ağrım var sancı gırıo bırde sapsarı akıntım var yapışkan

birlikte alacağız haberleri o vakit bende de katı beyaz akıntı var ilk yoğun anlamadım bende sebebini ama feci ağrım var adet olacağım zamanlardaki gibi

canım inş iyi olursun bende de faci ağrı var kasıklarda adet olacakmışım gibi ama regl tarihimiz 1 gün araylaydı sanırsam

mrb arkadaslar benimde 3 gündür kahverengi akıtıntılarım geliyor ara ara.adet sancısı gibi agrılar gelip gidiyor adet dönemimde geciyor bu bir yerlesme kanaması olabilir mi bilgisi olan fikir versin lütfen

bakalım varsada hamilelik önce hangisi kendini belli edecek sekmeniniki çook gizemli o bi gerçek bakalım

İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?

sen sabırsız karısın sen salıya kadar beklersen vallah salı test yapalım beraber daha heyecanlı olur

Bu defa sabredecegım tatlım tamam salı gunu test yapalım

ben 2 gunde 1 calısıyorum arada da fazla mesaiıler oluyor :

canım inş iyi olursun bende de faci ağrı var kasıklarda adet olacakmışım gibi ama regl tarihimiz 1 gün araylaydı sanırsam

benm 26sı bat canım ben adet sancısı falan bilmem adet olmadan önce o yüzden bu ağrılar acılar garip geliyo ama sabredicem adete kadar test yok :)

evet ilk evladımda hiç bir sorun bulamadılar drlar bekledik ve 14. Ayda kuzum geldi
bunda ben gittim sorun yok dediler eşim pek istekli değildi onu gönderemedim bakalım eylüle kadar gelmezse
o zaman eşimde gidecek

merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…