- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
ayy benimde adet sancısı gibi sancılarım var ve daha 29 unda adet neden ki acaba
Temizlik nasıldı yordun mu kendini?:18::26:
kızlar benim kalbim bu heyecana dayanmaz
Hoşgeldin canım ben 10 ay bu ay ilk deneme. İnsan ister istemez bu forumda öyle oluyor bana da burda okudukça zor olcakmış gibi geliyor ama inş. bu ay güzel haberi alır ilk denemede tuttururum.
ayy canım benım de aynı durumlar. 29 unda regl olmalıyım ama ınanılmaz kasık ve bel ağrım var sancı gırıo bırde sapsarı akıntım var yapışkan
tatlım valla ister istemez yoruldum duvar sildim ardıla ardıla yapamam diyemedim akşam yemeğe oturunca da kasıklarımın acıdığını farkettim çaktırmadım ama eve dönerken eşime dedim bişey olmaz dedi bi daha da ses cıkarmadım napiimşimdi de var bıraz sızım
bakalım varsada hamilelik önce hangisi kendini belli edecek sekmeniniki çook gizemli o bi gerçek bakalım
İster istemez foruma her girişimde hamilelikle ilgili yazılar okuyorum. Sonra içimi korku sarıyor bir sıkıntı varsa diye. Siz ne kadarlık evlisiniz?
sen sabırsız karısınsen salıya kadar beklersen vallah salı test yapalım beraber daha heyecanlı olur
canım benm de bata 8 gün kaldı dün akşam ben de baktığımda çamasırımda aynı dediğin gibi akıntı gördüm kasık ağrım da var 2 gündür hele dün temizlikte yoruldum heralde akşam baya baya hissettim.. ovu. testim de dünkü azcık daha silik cıktı acaba tekrar mı yumurtladım da o mu catladı dedim yaptım bi çalışma daha
canım inş iyi olursun bende de faci ağrı var kasıklarda adet olacakmışım gibi ama regl tarihimiz 1 gün araylaydı sanırsam
ben 2 gunde 1 calısıyorum arada da fazla mesaiıler oluyor :
Bu defa sabredecegım tatlım tamam salı gunu test yapalım
tamam anlaştık sekmeyede söyleyelim ya salı randvum var diye salı dedim keşke pazartesi olsa salı sizin için sorun olmaz demi kızlar:44:
çok teşekkür ederim. Bir sıkıntı olmadığı halde mi o kadar beklediniz. Allah bağışlasın yavrunuzu. Inşallah bize de en kısa zamanda nasip olur. Insan bekledikçe stres oluyor nedense. Halbuki yeni evli sayılırım. Tevekkül etmeyi pek bilmiyoruz sanırım.
benm 26sı bat canım ben adet sancısı falan bilmem adet olmadan önce o yüzden bu ağrılar acılar garip geliyo ama sabredicem adete kadar test yok:)
Benim için olmaz canım testin güvenrliği artarsöyleyelim sekmeyede
tamam o zaman salı saat 9 taksimde buluşup doğru hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?