merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm
o zamn aklıma güzel şeyler geliyor ama bekleyelim bi 8 gün varmış nasılsa
Tamam canım Allah izin verirse olumlu haberi inşallah salı günü saat 9 da veririm ben
merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm
hade bakalım salıyı iple çekeceğim
tatlım valla ister istemez yoruldum duvar sildim ardıla ardıla yapamam diyemedim akşam yemeğe oturunca da kasıklarımın acıdığını farkettim çaktırmadım ama eve dönerken eşime dedim bişey olmaz dedi bi daha da ses cıkarmadım napiimşimdi de var bıraz sızım
Tamam canım Allah izin verirse olumlu haberi inşallah salı günü saat 9 da veririm ben
şimdi şöyle allah onu sana verecekse bi şey olmaz doğru ama verdiği emanete de iyi bakacaksın erkeklerrr bize gelince bi şey olmaz nerden bi li yo sun bi şey olmaz ya olursa ne yapacaksın bak kızdırdı beni söz konusu anne olunca anne olacak karına bi şey olmaz olmaz aaaaaaaaa neyse bakalım hamilelik sürecinde biraz kök söktürürsün ödeşirsinizdikkat et kendine bugün dinlen güzel güzel ne olur ne olmaz
hepiniz taksimde buluşursunuz eylem yapıyo sanarlar sizi dersiniz bebeş testi için toplandık kimse inanmaz
valla ben de güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum da bazen de olmasın diyorum kayınvalidem yüzünden kıskanıyorum doğmamış cocuğumudün nerden konuya geldi bilmiyorum ama döndü dolaştı bana baka baka(ben o sırada duymazdan geliyorum) görümcemle konusuyo işte senin çocukların hasır beşiğini sardık sarmaladık bi lazım olursa dedik onu cıkarır yıkarız bi de cibinlik diktiririz diyo sanki doğan cocuğu onlara bağıslıcam hiç bana ne istersin diye soran yok ben de hiç seslenmedim ama baskasının eskittiğini ben niye kullanayım zenginler cok şükür alamıcaklar sanki bi beşik :/
kız olsa da bişi olsa sonra da düşüğü (allah korusun tabi) kedim var bitane ondan hastalık kaptın da oldun der yine kendine pay cıkarmaz ona sinir oluyorum ödetirim tabi hamilelik sözleşmesi hazırladım kendi kendime gecenlerde okudu güldü imzaladı burnundan geleceğinin kendisi de farkında yani o dönemin
kız olsa da bişi olsa sonra da düşüğü (allah korusun tabi) kedim var bitane ondan hastalık kaptın da oldun der yine kendine pay cıkarmaz ona sinir oluyorum ödetirim tabi hamilelik sözleşmesi hazırladım kendi kendime gecenlerde okudu güldü imzaladı burnundan geleceğinin kendisi de farkında yani o dönemin
Biz bu günleri görmek için ne mücadeleler verdik deriz artık
Aynen canım bende şunun şurasında ne kaldı salıya
hepiniz taksimde buluşursunuz eylem yapıyo sanarlar sizi dersiniz bebeş testi için toplandık kimse inanmaz
Hamilelik sözleşmesimi çok şaşırdım hiç aklıma gelmezdi çok iyi
sende bende geçen bi tane gördüm çok beğendim kısmet olursa onu istiyorum evladıma diyeceksin o olacak hiççç dert etme allah sağlıklı bebiş versinde neler alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?