2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm

Çok sevindim canım hadi hayırlısı gözün aydın inşallah en kısa zamandada hamile kalırsın

o zamn aklıma güzel şeyler geliyor ama bekleyelim bi 8 gün varmış nasılsa

valla ben de güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum da bazen de olmasın diyorum kayınvalidem yüzünden kıskanıyorum doğmamış cocuğumu dün nerden konuya geldi bilmiyorum ama döndü dolaştı bana baka baka(ben o sırada duymazdan geliyorum) görümcemle konusuyo işte senin çocukların hasır beşiğini sardık sarmaladık bi lazım olursa dedik onu cıkarır yıkarız bi de cibinlik diktiririz diyo sanki doğan cocuğu onlara bağıslıcam hiç bana ne istersin diye soran yok ben de hiç seslenmedim ama baskasının eskittiğini ben niye kullanayım zenginler cok şükür alamıcaklar sanki bi beşik :/

şimdi şöyle allah onu sana verecekse bi şey olmaz doğru ama verdiği emanete de iyi bakacaksın erkeklerrr bize gelince bi şey olmaz nerden bi li yo sun bi şey olmaz ya olursa ne yapacaksın bak kızdırdı beni söz konusu anne olunca anne olacak karına bi şey olmaz olmaz aaaaaaaaa neyse bakalım hamilelik sürecinde biraz kök söktürürsün ödeşirsiniz dikkat et kendine bugün dinlen güzel güzel ne olur ne olmaz

merhaba kızlar test sonuclarımı aldım genetık bolumune gosterdım esımle ben bır sorun cıkmadı mogamı nerdesın cok mutluyum cnm

ohhh be gözünaydın seninde eşininde işte bu kadar gördün mü çok şükür hadi geçmiş olsun artık test mest yok düşünmeden harıl harıl çalışın

kız olsa da bişi olsa sonra da düşüğü (allah korusun tabi) kedim var bitane ondan hastalık kaptın da oldun der yine kendine pay cıkarmaz ona sinir oluyorum ödetirim tabi hamilelik sözleşmesi hazırladım kendi kendime gecenlerde okudu güldü imzaladı burnundan geleceğinin kendisi de farkında yani o dönemin

sende bende geçen bi tane gördüm çok beğendim kısmet olursa onu istiyorum evladıma diyeceksin o olacak hiççç dert etme allah sağlıklı bebiş versinde neler alınır

Hamilelik sözleşmesimi çok şaşırdım hiç aklıma gelmezdi çok iyi

ne fenasın hamilelik sözleşmesi mi çok mantıklı ay ilahi ya aferin sana çocuk mu yapıyoruz kocamıza düşman mı oluyoruz belli değil erkekler biraz nazı kaprisi hak ediyolar ben ne kadar yapamasam da

ben evlılık yolunda pek becerıklı olamadım tam 7 sene vajınımusla ugrastım takı bu sıte bulanakadar burdakı ınsanları tanıyana kadar gecen sene 1 eylul de vajınısmusu bu sıte sayensınde yendım burdaakı guzel ınsanlar sayesınde hamıle kaldım ınanamıdım herkes destek oldu düşük yaptım gene burdakı guzel ınsanlar sayesınde atlattım test sonuclarım kotu dedıler burda moral buldum en guzel gunlerımı en uzucu gunlerımı burda paylastım aileme anlatamadıgım seylerı burda anlattım hepınız cok saolun guzel yureklı ınsanlar ıyı varsınız ıyıkı sızı tanımısm ıyı varsınız 3. ailemsızınız yanı (ilk once yuvam ,sonra annem babam kardesım ve sızsını)sızı cok sevıyorum hersey ıcın cok saolun kocaman opuyorum sızı

sende bende geçen bi tane gördüm çok beğendim kısmet olursa onu istiyorum evladıma diyeceksin o olacak hiççç dert etme allah sağlıklı bebiş versinde neler alınır

zaten öyle canım benm de ilk hevesim olacak hayallerim var kendime göre onun ilk torunu da değil almıştır ötekilerde ilk hevesini ne istersem onu alırım isterlerse de almasınlar valla hıh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…