ay bizim önümüzde kimse duramaz yumurtlamak hakkımız söle söke alırız
tabiiii evlilik sözleşmesi oluyor bu da olur neden olmasın demigecenlerde bi cok kızdırmıştı beni bi konuda o zaman ortaya cıktı
ne fenasın hamilelik sözleşmesi mi çok mantıklı ay ilahi ya aferin sanaçocuk mu yapıyoruz kocamıza düşman mı oluyoruz belli değil erkekler biraz nazı kaprisi hak ediyolar ben ne kadar yapamasam da
Ben pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf bugun adet gunum olmadım henuz dr yaparkende cıkmayabılır yumurtlama donemının uzerınden 10 12 gun gecmesı lazım oda hangı gun bılmıyoruz dedı
salı sallanır ama
Kimse duramaz o kadar kararlı ve mücadeleciyizki ezer geçeriz
Hım kendi kaşındı diyorsun iyi yapmışsın canım aslında hakettiklerinde hiç acımamak lazım
geç döllen mede olabilir ama o zaman bekle biraz geçsin tekrar yap
Bakarsın salı günü bebişlerimiz sallanır
ben evlılık yolunda pek becerıklı olamadım tam 7 sene vajınımusla ugrastım takı bu sıte bulanakadar burdakı ınsanları tanıyana kadar gecen sene 1 eylul de vajınısmusu bu sıte sayensınde yendım burdaakı guzel ınsanlar sayesınde hamıle kaldım ınanamıdım herkes destek oldu düşük yaptım gene burdakı guzel ınsanlar sayesınde atlattım test sonuclarım kotu dedıler burda moral buldum en guzel gunlerımı en uzucu gunlerımı burda paylastım aileme anlatamadıgım seylerı burda anlattım hepınız cok saolun guzel yureklı ınsanlar ıyı varsınız ıyıkı sızı tanımısm ıyı varsınız 3. ailemsızınız yanı (ilk once yuvam ,sonra annem babam kardesım ve sızsını)sızı cok sevıyorum hersey ıcın cok saolun kocaman opuyorum sızı
ben evlılık yolunda pek becerıklı olamadım tam 7 sene vajınımusla ugrastım takı bu sıte bulanakadar burdakı ınsanları tanıyana kadar gecen sene 1 eylul de vajınısmusu bu sıte sayensınde yendım burdaakı guzel ınsanlar sayesınde hamıle kaldım ınanamıdım herkes destek oldu düşük yaptım gene burdakı guzel ınsanlar sayesınde atlattım test sonuclarım kotu dedıler burda moral buldum en guzel gunlerımı en uzucu gunlerımı burda paylastım aileme anlatamadıgım seylerı burda anlattım hepınız cok saolun guzel yureklı ınsanlar ıyı varsınız ıyıkı sızı tanımısm ıyı varsınız 3. ailemsızınız yanı (ilk once yuvam ,sonra annem babam kardesım ve sızsını)sızı cok sevıyorum hersey ıcın cok saolun kocaman opuyorum sızı
ayy olurmu dersin bu iş çok uzadı ben salıyı bekleyemeyecem galiba
Gec dollenmeyse ne zaman test yapmalıyım ne zaman cıkar
battan 10 gün sonra çıkar canım inşallh hamilesin olsun da geç döllenme olsun
valla ben de güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum da bazen de olmasın diyorum kayınvalidem yüzünden kıskanıyorum doğmamış cocuğumudün nerden konuya geldi bilmiyorum ama döndü dolaştı bana baka baka(ben o sırada duymazdan geliyorum) görümcemle konusuyo işte senin çocukların hasır beşiğini sardık sarmaladık bi lazım olursa dedik onu cıkarır yıkarız bi de cibinlik diktiririz diyo sanki doğan cocuğu onlara bağıslıcam hiç bana ne istersin diye soran yok ben de hiç seslenmedim ama baskasının eskittiğini ben niye kullanayım zenginler cok şükür alamıcaklar sanki bi beşik :/
kaygılı sendemi salı günü taksime geliyorsun kız
ama c tesi ye denk geliyo sen cuma git çıkar kesin yine negatifse bişey var demektir belirtin var mı hiçEvet canım benım BAT 17 di dün dü o zaman ben 27 demi yapmalıyımBayramdan 1 gün önce
Kızlar ben ayakta uyuyorum resmen basımı tutamıyorum yaslı neneler gıbı otobuste gozum kapanıyor sık sık ıdrara cıkmamda ayrı neler oluyor bana nele oluyor
ben bu sıtelerden uzaklamıstım ama yne bısıler oluyor bana aslında hıc beklemıyorum 2 hafta once falan test yaptırdım 0,9 cıktı sonuc adetım 1 ay gecıkınde sonuctan sonra 6 gun sogan kuru yaptuım daha oncede yapmıstım hemen adetım gelmıstı ama adetım bu defa gelmeyınce korktumgogus uclarım cok fena seffaf akıntım cok fazla bırde adet olacakmısım gıbı alttarafım agrıyor ctesı yıne gıdıcem bakalım yınemı umutlarım cope düşecek
bende geliyorum devlet ücretsin ov testi dağıtsın doğurun demeyi biliyo derimateş ölç ölç nereye kadar dereceler tutuştu derim hiç birini de yapmıyorum salı haberlerinizi bekliyorum merak yaptırdınız
ama c tesi ye denk geliyo sen cuma git çıkar kesin yine negatifse bişey var demektir belirtin var mı hiç
hayırdır gece uyumadınmıheyecandandı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?