2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay bizim önümüzde kimse duramaz yumurtlamak hakkımız söle söke alırız

Kimse duramaz o kadar kararlı ve mücadeleciyizki ezer geçeriz

tabiiii evlilik sözleşmesi oluyor bu da olur neden olmasın demi gecenlerde bi cok kızdırmıştı beni bi konuda o zaman ortaya cıktı

Hım kendi kaşındı diyorsun iyi yapmışsın canım aslında hakettiklerinde hiç acımamak lazım

ne fenasın hamilelik sözleşmesi mi çok mantıklı ay ilahi ya aferin sana çocuk mu yapıyoruz kocamıza düşman mı oluyoruz belli değil erkekler biraz nazı kaprisi hak ediyolar ben ne kadar yapamasam da

aaa öyle tabi kızdırılmaya gelmem cok fena fikirler gelir bana

Ben pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf bugun adet gunum olmadım henuz dr yaparkende cıkmayabılır yumurtlama donemının uzerınden 10 12 gun gecmesı lazım oda hangı gun bılmıyoruz dedı

geç döllen mede olabilir ama o zaman bekle biraz geçsin tekrar yap

Son düzenleme:
Kızlar ben ayakta uyuyorum resmen basımı tutamıyorum yaslı neneler gıbı otobuste gozum kapanıyor sık sık ıdrara cıkmamda ayrı neler oluyor bana nele oluyor

ben kısa süre önce burayla tanıştım dedim ya allahım çok sıkılıyorum bi yol göster dedim burayı buldum . 7 koca sene neler geçti artık hepsini kapatıp ilk heveslerle bebişine hazırlık yap ve bizler senin bebiş haberininde ortağı olalım iyisin problemde yok çk şükür evet artık mutluluk zamanı

ayy olurmu dersin bu iş çok uzadı ben salıyı bekleyemeyecem galiba

Olur neden olmasın umudunu yıtırme ve kendıne dıkkat et Allah'ın bıze verdıgı mucızeyı emanetı tasıyor olabılırsın emanete ıyı bkmak lazım

ben bu sıtelerden uzaklamıstım ama yne bısıler oluyor bana aslında hıc beklemıyorum 2 hafta once falan test yaptırdım 0,9 cıktı sonuc adetım 1 ay gecıkınde sonuctan sonra 6 gun sogan kuru yaptuım daha oncede yapmıstım hemen adetım gelmıstı ama adetım bu defa gelmeyınce korktum gogus uclarım cok fena seffaf akıntım cok fazla bırde adet olacakmısım gıbı alttarafım agrıyor ctesı yıne gıdıcem bakalım yınemı umutlarım cope düşecek

amanın bebiş doğunca müdahale de eder çok iyi si mi sen baştan tut ipleri elinde valla ben öyle yapıyorum her konuda, söz hakkı benim

kaygılı sendemi salı günü taksime geliyorsun kız

bende geliyorum devlet ücretsin ov testi dağıtsın doğurun demeyi biliyo derim ateş ölç ölç nereye kadar dereceler tutuştu derim hiç birini de yapmıyorum salı haberlerinizi bekliyorum merak yaptırdınız

merhaba, belirtilerin çok var hayırlısı olsun umarım hamilesindir testi battan önce mi yaptırdın ya da ne kadar sonra yaptırdın?

Kuzum ya taraziye arkadas geç döllenmeyse battan 10 gun sonra cıkar diyor benımkı bayrmdan bır gun onceye kalacak sanırım belkı salı gunu test yapmam

ama c tesi ye denk geliyo sen cuma git çıkar kesin yine negatifse bişey var demektir belirtin var mı hiç

Bende evde yapacagım canım evde pozıtıfı gormeden dr gıtmeyecegım beklerım 10 gun bayramdan bır gun once hedıye gıbı gelır bana benım belırtım goguslerım dolgunlastı adet olmadım ve cok sık ıdrara cıkıyorum lavaboya gıdıyorum gıtmemıs gıbıyım ve cok uykum gelıyor suan bıle gozlerım kapanacak sankı ve kılo aldım hamıle karnı gıbı kasıklarımdan yukarıya dogru göbek oldu pantolonlarım olmuyor bırden kılo aldım ve hıcbırsey yapmak ıstemıyorum

hayırdır gece uyumadınmıheyecandandı heyecan

Gece uyugum guzelım uykum kacmadı sabah kalktıgımda uykumu almıs oluyorum ama gun ıcerısınde sankı gunlerce uyumamıs gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…