2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba, belirtilerin çok var hayırlısı olsun umarım hamilesindir testi battan önce mi yaptırdın ya da ne kadar sonra yaptırdın?

batım 15 gun gecmıstı yaptırdı ama doktora gostermedım 0,9 cıkınca sogan kuru yaptım 6 gun ama gelmeyınce korktum sımdıde gogus uclarım falan acıyor aslında yormakta ıstemıyorum yoruldum tukenen umutlarımdan

gebeliğin en belirgin belirtisi sık idrara çıkma ve aşırı uykudur sende varsa gözün aydın derim müjdemi isterim

kos koca 7 sene bır omur yaaa olsun buda benım sınavımdı allah baska dert vermesın mutluyum huzurluyum kocamı sevıyorum oda benı sevıyor bı de bebısım olursa deymeyın keyfıme allah herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım kımseye evlat acı gostermesın 2 aylık felandı ama kalp atısları vardıcanlanıstı o bebenım umudum du olsun nasıp deılmıs allah baska acılar gostermesın amin

gebeliğin en belirgin belirtisi sık idrara çıkma ve aşırı uykudur sende varsa gözün aydın derim müjdemi isterim

İkiside var canım gözümü açamıyorum hele yemek yedıkten sonra göz kapakalrım aşağıya doğru düşüyor sanki ve ben normalde gündüz uyuyan biri değilim uyuyama ve öyle bir ağırlık uyku varki şuan beni bıraksalar saatlerce uyurum Ayyyy inşallah canım inşallah olsunda canın sağolsun

Son düzenleme:
İkiside var canım gözümü açamıyorum hele yemek yedıkten sonra göz kapakalrım aşağıya doğru düşüyor sanki Ayyyy inşallah canım inşallah olsunda canın sağolsun

benim 6 ablam var hepsi evli çocukları var benim olmadığı için sürekli söylerler bana şöyle olursa gebesin diye sen 4. arkadaşsın gebelik müjdesi veriyorum diğerleri çıktı senin de var hissediyorum

:
gel kız gel meşur olursun bizim sayemizdeov testi dağıtsınlar tabi canım hakkımız

benim 6 ablam var hepsi evli çocukları var benim olmadığı için sürekli söylerler bana şöyle olursa gebesin diye sen 4. arkadaşsın gebelik müjdesi veriyorum diğerleri çıktı senin de var hissediyorum

Ayyyy gercektenmi Ayy Allah'ım duysun seni inşallah canım benim inşallah Allah herkese nasip etsin

Ayyyy gercektenmi Ayy Allah'ım duysun seni inşallah canım benim inşallah Allah herkese nasip etsin

amin amin canım benim burda çok bekleyenler hamile olunca ben çok seviniyorum anlıyorum çünkü bende çekiyorum

hemende yan çiz anlaşma bozulduysa bende bügün bi idrar testi yapayım bari

amin amin canım benim burda çok bekleyenler hamile olunca ben çok seviniyorum anlıyorum çünkü bende çekiyorum

Evet canım bende duydugumda cok sevınıyorum ıcım kıpır kıpır oluyor Allah sanada ve herkese nasip etsin canım

hemende yan çiz anlaşma bozulduysa bende bügün bi idrar testi yapayım bari

Yan cızmedım kuzum sabırsızım bılıyorsum bayrama kadar nasıl beklerım yaparsam salı yapmazsam bayrama olmadı sen yap senın BAT benden onceydı eger cıkmazsa salı gunu beraber tekrar yaparızv

Yan cızmedım kuzum sabırsızım bılıyorsum bayrama kadar nasıl beklerım yaparsam salı yapmazsam bayrama olmadı sen yap senın BAT benden onceydı eger cıkmazsa salı gunu beraber tekrar yaparızv

ben birazdan gidip eczaneden test almaya sen dayanmazsın bayrama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…