- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
merhaba, belirtilerin çok var hayırlısı olsun umarım hamilesindir testi battan önce mi yaptırdın ya da ne kadar sonra yaptırdın?
Kuzum ya taraziye arkadas geç döllenmeyse battan 10 gun sonra cıkar diyor benımkı bayrmdan bır gun onceye kalacak sanırım belkı salı gunu test yapmam
Bende evde yapacagım canım evde pozıtıfı gormeden dr gıtmeyecegım beklerım 10 gun bayramdan bır gun once hedıye gıbı gelır bana benım belırtım goguslerım dolgunlastı adet olmadım ve cok sık ıdrara cıkıyorum lavaboya gıdıyorum gıtmemıs gıbıyım ve cok uykum gelıyor suan bıle gozlerım kapanacak sankı ve kılo aldım hamıle karnı gıbı kasıklarımdan yukarıya dogru göbek oldu pantolonlarım olmuyor bırden kılo aldım ve hıcbırsey yapmak ıstemıyorum
Gece uyugum guzelım uykum kacmadı sabah kalktıgımda uykumu almıs oluyorum ama gun ıcerısınde sankı gunlerce uyumamıs gıbıyım
ben kısa süre önce burayla tanıştım dedim ya allahım çok sıkılıyorum bi yol göster dedim burayı buldum . 7 koca sene neler geçti artık hepsini kapatıp ilk heveslerle bebişine hazırlık yap ve bizler senin bebiş haberininde ortağı olalım iyisin problemde yok çk şükür evet artık mutluluk zamanı
gebeliğin en belirgin belirtisi sık idrara çıkma ve aşırı uykudur sende varsa gözün aydın derim müjdemi isterim
İkiside var canım gözümü açamıyorum hele yemek yedıkten sonra göz kapakalrım aşağıya doğru düşüyor sanki Ayyyy inşallah canım inşallah olsunda canın sağolsun
bende geliyorum devlet ücretsin ov testi dağıtsın doğurun demeyi biliyo derimateş ölç ölç nereye kadar dereceler tutuştu derim hiç birini de yapmıyorum salı haberlerinizi bekliyorum merak yaptırdınız
benim 6 ablam var hepsi evli çocukları var benim olmadığı için sürekli söylerler bana şöyle olursa gebesin diye sen 4. arkadaşsın gebelik müjdesi veriyorum diğerleri çıktı senin de var hissediyorum
Ayyyy gercektenmi Ayy Allah'ım duysun seni inşallah canım benim inşallah Allah herkese nasip etsin
Kuzum ya taraziye arkadas geç döllenmeyse battan 10 gun sonra cıkar diyor benımkı bayrmdan bır gun onceye kalacak sanırım belkı salı gunu test yapmam
Bende evde yapacagım canım evde pozıtıfı gormeden dr gıtmeyecegım beklerım 10 gun bayramdan bır gun once hedıye gıbı gelır bana benım belırtım goguslerım dolgunlastı adet olmadım ve cok sık ıdrara cıkıyorum lavaboya gıdıyorum gıtmemıs gıbıyım ve cok uykum gelıyor suan bıle gozlerım kapanacak sankı ve kılo aldım hamıle karnı gıbı kasıklarımdan yukarıya dogru göbek oldu pantolonlarım olmuyor bırden kılo aldım ve hıcbırsey yapmak ıstemıyorum
Gece uyugum guzelım uykum kacmadı sabah kalktıgımda uykumu almıs oluyorum ama gun ıcerısınde sankı gunlerce uyumamıs gıbıyım
amin amin canım benim burda çok bekleyenler hamile olunca ben çok seviniyorum anlıyorum çünkü bende çekiyorum
Evet canım bende duydugumda cok sevınıyorum ıcım kıpır kıpır oluyor Allah sanada ve herkese nasip etsin canım
hemende yan çizanlaşma bozulduysa bende bügün bi idrar testi yapayım bari
amin idrar testi yaptın mı hiç kan testi ne zaman yaptırmıştın unuutttm yaa
Kan testını pazartesı yaptırmıstım adetım gectıkten sonra ıdrar testı yapmadım negtıfı gormek ıstemıyorum bekleyım dedım
Yan cızmedım kuzum sabırsızım bılıyorsum bayrama kadar nasıl beklerım yaparsam salı yapmazsam bayrama olmadı sen yap senın BAT benden onceydı eger cıkmazsa salı gunu beraber tekrar yaparızv
ben birazdan gidip eczaneden test almaya sen dayanmazsın bayrama kadar
adetlerin düzensiz miydi yadda bişey kullandın mı bu ay
ben birazdan gidip eczaneden test almaya sen dayanmazsın bayrama kadar
Adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz birşeyde kullanmadım canım sadece fobiol kullanmaya basladım
anladım canım bende merak ederim şimdi gelde bakle cumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?