2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Batlar aynı canim bizim. Benim hesabıma göre 8 gun varken akintima göre ama otomatik hesaplayiciya göre 12 gun var. Geçen ay benim tahmin ettiğim gün oldum bakalım bu ay adet olmayız hayırlısı ile inşallah

sen kendıne göre hesapla canım inşallah gelmez bizim kırmızılar

Asim senin için çok sevindim canım hadi gözün aydın. Benim bat 27 çok mutluyum haftasonuna geliyor ve bayram diye. Sabırsızlık yapamıcam. İnşallah adetim gecikir hastalanmam bayram dönüşüde doktora giderim. Çünkü doktorum adetin geciktikten 10 gün sonra gel demişti. Bayramda tel. açar randevu alırım bir sonraki cts'ye. Erkenden tutuşmamış olurum. Doktoruma da 10 gün dediniz bakın 10 günde geldim derim.

Hadi bakalım inşallah canım

duruma bakılırsa yok gibi ama bu işin mucizeleri de çok . nekadardır deniyorsun ?

evet hepsini atlattın artık bundan sonrası güzel olsun inşallah inşallah

SPORUMU YAPTIM MİSS OLDUM şimdi de sizleri takip ediyorum anlaşılan erken alacağız haberleri elisa ve hanfendi..

SPORUMU YAPTIM MİSS OLDUM şimdi de sizleri takip ediyorum anlaşılan erken alacağız haberleri elisa ve hanfendi..

Ohh ne güzel canım bende erken öğrenmek isterim ama yapsamda çıkmayabilirim birde geç döllenmeyse battan 10 gun gecmesı gerekıyormus oda bayramdan bır gun onceye denk gelıyor hafta ıcı yapsammı beklesemmı karar veremedım ama hanfendı yapacak sanırım ınsallah bırazdan hayırlı haberler alırız

artık güzel haber alalım uzun zaman oldu bu ay cok boş geçtik

ayyy inş çok heyecanlıyım yaa bana daha çok var ama hamiş gibi geziniyorum etrafta iyice hhavaya girdik keşke bilim ilerlese de kurtulsak beklemekten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…