Batlar aynı canim bizim. Benim hesabıma göre 8 gun varken akintima göre ama otomatik hesaplayiciya göre 12 gun var. Geçen ay benim tahmin ettiğim gün oldum bakalım bu ay adet olmayız hayırlısı ile inşallah
Asim senin için çok sevindim canım hadi gözün aydın. Benim bat 27 çok mutluyum haftasonuna geliyor ve bayram diye. Sabırsızlık yapamıcam. İnşallah adetim gecikir hastalanmam bayram dönüşüde doktora giderim. Çünkü doktorum adetin geciktikten 10 gün sonra gel demişti. Bayramda tel. açar randevu alırım bir sonraki cts'ye. Erkenden tutuşmamış olurum. Doktoruma da 10 gün dediniz bakın 10 günde geldim derim.
batım 15 gun gecmıstı yaptırdı ama doktora gostermedım 0,9 cıkınca sogan kuru yaptım 6 gun ama gelmeyınce korktumsımdıde gogus uclarım falan acıyor aslında yormakta ıstemıyorum yoruldum tukenen umutlarımdan
kos koca 7 sene bır omur yaaa olsun buda benım sınavımdı allah baska dert vermesın mutluyum huzurluyum kocamı sevıyorum oda benı sevıyor bı de bebısım olursa deymeyın keyfıme allah herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın rabbım kımseye evlat acı gostermesın 2 aylık felandı ama kalp atısları vardıcanlanıstı o bebenım umudum du olsun nasıp deılmıs allah baska acılar gostermesın amin
SPORUMU YAPTIM MİSS OLDUMşimdi de sizleri takip ediyorum anlaşılan erken alacağız haberleri elisa ve hanfendi..
Ohh ne güzel canım bende erken öğrenmek isterim ama yapsamda çıkmayabilirim birde geç döllenmeyse battan 10 gun gecmesı gerekıyormus oda bayramdan bır gun onceye denk gelıyor hafta ıcı yapsammı beklesemmı karar veremedım ama hanfendı yapacak sanırım ınsallah bırazdan hayırlı haberler alırız
artık güzel haber alalım uzun zaman oldu bu ay cok boş geçtik
SPORUMU YAPTIM MİSS OLDUMşimdi de sizleri takip ediyorum anlaşılan erken alacağız haberleri elisa ve hanfendi..
ayy bilemedimki testi ne zaman yapsam
ayy bilemedimki testi ne zaman yapsam
Aldınmı test aldıysann yap bence hadı aksam kapanısı guzel yapalım
hazırlandım tam çıkacaktım valla gidemedim ayakları geri geri geldi sanki korkuyorum
negatif çıkar diye korkuyorun ya
Bende korkuyorum o yuzden bekleyebildiğim kadar beklemek istiyorum sonu daha kesin olsun diye
bende yatayım biraz belki rüyama gelir bebişim hı
Ohh ne güzel canım bende erken öğrenmek isterim ama yapsamda çıkmayabilirim birde geç döllenmeyse battan 10 gun gecmesı gerekıyormus oda bayramdan bır gun onceye denk gelıyor hafta ıcı yapsammı beklesemmı karar veremedım ama hanfendı yapacak sanırım ınsallah bırazdan hayırlı haberler alırız
ama sen hiç yapmadın ki gününde geçti hem yaptıktan sonra neg cıksada yokmuş dersın ve rahatlarsın en azından var mı yok mu demezsn belirti aramazsın :26:test yaptı ama tam adet günümde yaptım günüm geçtiğinden beri yapmadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?