Kızlarr dün ovulasyon testinde bariz bir şekilde kırmızıyı gördüm bugünkü testim ise dünkünden daha silik bu ne anlama geliyor dün gece çalışma yapmıştık bugünüde degerlendirmeli miyin foto yüklemeyide beceremedim 😔
merhaba kızlar bat yaklaştı etkilenmemek için fazla girmiyorum artık buraya ama adet sinyallerini almaya basladım bile bu ay benden umut yok yüzümü 15 gündür sivilceler bastı, göğüslerim acıyor kasıklarımda da ağrı var ama bu da adete delalettir eminim (daha önceleri adetten önce kasık ağrım olmazdı ama neyse)
[/rıght][/rıght][/rıght][/rıght][/rıght]bilgisizlik değğil insan niyet edince bilinçlenme ihtiyacı duyuyor bence bir iki ay iki günde bir ilişki yaşarsanız ve başka problemin yoksa birde aklını rahat bırakırsan olur olur bal gibi olur inşallah yasmin i bırakalı epey olmuş bir ay kendin gün aşırı çalış olmadı doktor kontollü gitmende yarar var yaramaz yumurtalar civciv çıkarana kadar
Geldimmmmm kızlar veee hamileyim :) beta hgc 151.25 çıktı o yüzden idrar testlerimde çizgiyi görmüşüm Allah ima şükürler olsun Yavrum sagsalim gelsin inşallah Allah hepinize nasip etsin kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzular çok teşekkür ederim hepinize :) herzaman duacinizim Allah im isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.Insallah cümlemiz sagsalim evladını kucağına alsın sizinde guzel haberlerinizi alicam inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımmm bu kadar erken ve beta yüksek gibi ikizler gelir mi acabasağlıklı bi hamileleik geçirmeni dilerim canım hayırlı olsun
Sen bu kadar erken ögrenınce evde test var batada 6gün var yrn 5 olcak yapsammı acaba diyorum bi testkızlar ne dersiniz
Canım benim adette hiç belirti olmaz belki aynı gün kasıklarım ağrıyabilir o kadar onun dışında ne göğüs, ne sivilce, ne başka birşey ama geçen ay tek şüpheli ilişkimden belirti üstüne belirti aradım her şeyi bebeğe yordum eşimi bile inandırdım sonuç 3 gün erken gelen regl. Bu ayda olsun çok istiyorum ama ne göğsüme bakıyorum ne başka birşeye vücudumla hiç ilgilenmiyorum.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
merhaba kızlar bat yaklaştı etkilenmemek için fazla girmiyorum artık buraya ama adet sinyallerini almaya basladım bile bu ay benden umut yok yüzümü 15 gündür sivilceler bastı, göğüslerim acıyor kasıklarımda da ağrı var ama bu da adete delalettir eminim (daha önceleri adetten önce kasık ağrım olmazdı ama neyse)
Canımmm bu kadar erken ve beta yüksek gibi ikizler gelir mi acabasağlıklı bi hamileleik geçirmeni dilerim canım hayırlı olsun
Sen bu kadar erken ögrenınce evde test var batada 6gün var yrn 5 olcak yapsammı acaba diyorum bi testkızlar ne dersiniz
bu ay bende az belırtı var adet ıcın.kucuk bır sıvılce var cenemde memelerde hıc bırsey yok..karın kasık falan agrıda yok bakıcaz artık bekleyıp
sankı banada oprada cogul gebelık var gıbı geldı kan tahlıl sonucuna gore..ya gecen ay reglı oncesı gebe kalmıs olmalı yada cogul gebelık olmalı bana kalırsa
bugun son kez ovu testimi de yaptım silik çıktı daha da yapmam... canım benm de hiç adet belirtim olmazdı olacağı güne kadar ama 15 gündür falan yüzümün her yeri sivilce doldu bitmedi göğsüm acıyo kasıklarımda ağrı acı var eşime de canım sıkıldı bilir bilmez yorumlar yapıyo offf
canım opra adet sonrası yumurtlamış bildiğim kadarıyla yani erken yumoş olmuş ve erkenden döllenme olduğu için böyle çıktı sonucu o yüzden çoğul olduğunu düşünmüyorum ben
regli döngüsü kaç gün opranın bılıyormusun?eger 30 ve fazlasıyla dedıgın dogrudur..ama daha kısa suruyorsa az cıkması lazımdı gıbı geldı bana...bızımkı tahmın tabıkı..mevlam versınde nasıl olursa olsun
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Canim ben kendimdeki değişiklikleri yazayım her kadında farklı tabi göğüslerim hemen hassaslasti ve rahmim sertlesti hissettim baya akıntım olmadı benim simdi simdi sarımsı bir akıntı var ama çok çok az ,sık idrar ve ateş basıyormus gibi hissettim ama beyin olarak rahat bıraktım kendimi ilişkilerde böyle yani seninle ilişki gunlerimiz cok benziyor bakalım herseyin hayırlısı kuzum:)Opra hamileymişsin kuzum ben demiştim sana boşuna silik çıkmadı o testler. Canımın içi allah sağlıkla kucağına aldırsın çok çok çok sevindim senin adına. İnş ilk deneme biliyorsun benimde bende senin kadar şanslı olur ilk denemede yakalarım. Batıma daha 6 gün var geçmeden yapmak istemiyorum sen kendinde bir belirti gördünde şüphelenip mi bu kadar erken yaptın?
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Teşekkür ederim canım darısı başınıza :)sağ salim kucağına almak nasip etsin mevlam tebrikler arkadaşım
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum ama ben erken yumurtluyormusum doktor öyle demişti sen içinden geleni yap yüreğini dinle hesabıCanımmm bu kadar erken ve beta yüksek gibi ikizler gelir mi acabasağlıklı bi hamileleik geçirmeni dilerim canım hayırlı olsun
Opracim senin adına sevindim canım darısı diğer isteyen herkesin basina ve benim başıma ınsaallah hayırlı vaktiyle gelsin inşaallah
valla ben esime birdaha solemıcem yumurta gunlerını adam stres yapıyor cok..oluca varsada olmucak böyle.en ıyısı hıc solememek..ben zaten nerdeyse 8 gundur hamıle olomadıgıma emın olaraktan gecırdım gunlerımı.reglı gunum gelıyor dıe ped bıle aldım hazır dursun :) hamıle kaldıgımı hıc sanmıyorum hıssetmıyorum dahı.sadece kocişime uzuluyorum aman perişan oldu gunlerce oruc tut aksama kadar calıs cok yorucu onun işibirde eve gel benle ugraş derken..onumuzdekı ay hersey normale donecek ınsallah
döngüsünü bilmiyorum ama doktor kontrolüne gitmiş hapı bırakınca ve doktoru yumurtalarının erken olgunlaştığını söylemiş o yüzden erken döllenme olmuştur yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?