2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çatlamış yumurtan sanırım canım bugun yarını değerlendir kolay gelsin

Canım benim adette hiç belirti olmaz belki aynı gün kasıklarım ağrıyabilir o kadar onun dışında ne göğüs, ne sivilce, ne başka birşey ama geçen ay tek şüpheli ilişkimden belirti üstüne belirti aradım her şeyi bebeğe yordum eşimi bile inandırdım sonuç 3 gün erken gelen regl. Bu ayda olsun çok istiyorum ama ne göğsüme bakıyorum ne başka birşeye vücudumla hiç ilgilenmiyorum.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Mgül senin yerinde olsam kuzum memlekette biraz uzaklaşırdım topikten. Genelde tatile gidipte hamile dönen çok oluyor çünkü. Bebekler düşünmeyince, takmayınca geliyor.

Bu arada ben kesin karar verdim kızlar bu ay yakalayamazsak bebişi önümüzdeki ay gün aşırı deneyeceğim. O ayda olmaz ise bir sonraki aya yani eylül ayında ovulasyon falan takip etmeyeceğim.

[rıght][rıght][rıght][rıght][rıght] [/rıght][/rıght][/rıght][/rıght][/rıght]

canım uzun zamandır giremedım nete doktora gittim. Adet düzensizliği için. Tarlutal verdi. Ayrıca eşimle ben vardiyalı çalışıyoruz ve gece de vardiyamız var. Eşimle her gece evde değiliz ve bazen birbimizi haftada bi kere evde görüyoruz. Doktora söledim aman ha kısır olursunuz dedi güldü adam da. Napıyım yumurtlama zamanı gelıo adam evde yok yada ben yokum

Canımmm bu kadar erken ve beta yüksek gibi ikizler gelir mi acaba sağlıklı bi hamileleik geçirmeni dilerim canım hayırlı olsun

Sen bu kadar erken ögrenınce evde test var batada 6gün var yrn 5 olcak yapsammı acaba diyorum bi test kızlar ne dersiniz

Opracim senin adına sevindim canım darısı diğer isteyen herkesin basina ve benim başıma ınsaallah hayırlı vaktiyle gelsin inşaallah

yapma sakın tut kendini herkes opra gibi şanslı olsa dicem ama olmuyor ne yazık ki canım o yüzden az daha sabret en azında son 3 gün kalaya kadar bekle

yani benm de adet olmadan bikaç gün önce sadece biraz göğsüm acır o da yanlardan cok bastırınca .. adet günü de hafif sızı olur kasıklarımdan bacaklarıma inen.. ben de aramak istemiyorum ama eşim yapıyo bunu kasığım ağrıyo gibi diyorum hemen bebiş mi var yoksa diyo göğsüm acıyo diyorum bebiştendir diyo sinir oldum bugun ağlıcaktım az daha opraya sevinince ne oldu diye sordu bi arkadas ilk aydan hamile kalmış ona sevindim dedim ohoo dedi bi de sana bak dedi daha da üzüldüm

bu ay bende az belırtı var adet ıcın.kucuk bır sıvılce var cenemde memelerde hıc bırsey yok..karın kasık falan agrıda yok bakıcaz artık bekleyıp

sankı banada oprada cogul gebelık var gıbı geldı kan tahlıl sonucuna gore..ya gecen ay reglı oncesı gebe kalmıs olmalı yada cogul gebelık olmalı bana kalırsa

bu ay bende az belırtı var adet ıcın.kucuk bır sıvılce var cenemde memelerde hıc bırsey yok..karın kasık falan agrıda yok bakıcaz artık bekleyıp

bugun son kez ovu testimi de yaptım silik çıktı daha da yapmam... canım benm de hiç adet belirtim olmazdı olacağı güne kadar ama 15 gündür falan yüzümün her yeri sivilce doldu bitmedi göğsüm acıyo kasıklarımda ağrı acı var eşime de canım sıkıldı bilir bilmez yorumlar yapıyo offf

sankı banada oprada cogul gebelık var gıbı geldı kan tahlıl sonucuna gore..ya gecen ay reglı oncesı gebe kalmıs olmalı yada cogul gebelık olmalı bana kalırsa

canım opra adet sonrası yumurtlamış bildiğim kadarıyla yani erken yumoş olmuş ve erkenden döllenme olduğu için böyle çıktı sonucu o yüzden çoğul olduğunu düşünmüyorum ben

valla ben esime birdaha solemıcem yumurta gunlerını adam stres yapıyor cok..oluca varsada olmucak böyle.en ıyısı hıc solememek..ben zaten nerdeyse 8 gundur hamıle olomadıgıma emın olaraktan gecırdım gunlerımı.reglı gunum gelıyor dıe ped bıle aldım hazır dursun :) hamıle kaldıgımı hıc sanmıyorum hıssetmıyorum dahı.sadece kocişime uzuluyorum aman perişan oldu gunlerce oruc tut aksama kadar calıs cok yorucu onun işi birde eve gel benle ugraş derken..onumuzdekı ay hersey normale donecek ınsallah

canım opra adet sonrası yumurtlamış bildiğim kadarıyla yani erken yumoş olmuş ve erkenden döllenme olduğu için böyle çıktı sonucu o yüzden çoğul olduğunu düşünmüyorum ben

regli döngüsü kaç gün opranın bılıyormusun?eger 30 ve fazlasıyla dedıgın dogrudur..ama daha kısa suruyorsa az cıkması lazımdı gıbı geldı bana...bızımkı tahmın tabıkı..mevlam versınde nasıl olursa olsun

döngüsünü bilmiyorum ama doktor kontrolüne gitmiş hapı bırakınca ve doktoru yumurtalarının erken olgunlaştığını söylemiş o yüzden erken döllenme olmuştur yüksek ihtimal

Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Canim ben kendimdeki değişiklikleri yazayım her kadında farklı tabi göğüslerim hemen hassaslasti ve rahmim sertlesti hissettim baya akıntım olmadı benim simdi simdi sarımsı bir akıntı var ama çok çok az ,sık idrar ve ateş basıyormus gibi hissettim ama beyin olarak rahat bıraktım kendimi ilişkilerde böyle yani seninle ilişki gunlerimiz cok benziyor bakalım herseyin hayırlısı kuzum:)
sağ salim kucağına almak nasip etsin mevlam tebrikler arkadaşım
Teşekkür ederim canım darısı başınıza :)
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum ama ben erken yumurtluyormusum doktor öyle demişti sen içinden geleni yap yüreğini dinle hesabı
Opracim senin adına sevindim canım darısı diğer isteyen herkesin basina ve benim başıma ınsaallah hayırlı vaktiyle gelsin inşaallah

Teşekkür ederim amin canım darısı başınıza inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben söylemesem de biliyor ki benim ne zaman adet olcağımı bitince kaç gün sayacağını vs neyse bakalım canım hadi iyi geceler

döngüsünü bilmiyorum ama doktor kontrolüne gitmiş hapı bırakınca ve doktoru yumurtalarının erken olgunlaştığını söylemiş o yüzden erken döllenme olmuştur yüksek ihtimal

hayırlısı olsun hakkında.allah saglıklı bır gebelık verıp saglıklı hayırlı bı evladı olur ıns.darısı bizim başımıza

Kizlarrr kac gundur sadece okumakla yetiniyorum cok yogun geciyo gunler.. opra cim çoook sevimdim allah hepimizi guldursun bu heyacani bize de yaaatsin inşallah. . Hepimizden guzel haberlerj almadan kapanmasin bu topik insaalllahh 😙😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…