2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aaaa çok üzüldüm canım öyle demesine sana Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur bizim ki bu aymis demek ki sizin ki belki önümüzdeki ay Allah bilir orasını sen sakın üzülme takma çünkü ruh rahatlığı çok önemli en önemlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım regl döngüm 27-28 gün suan sat tarihine göre 3 haftalık hamileyim Allah sağ salim versinde :)

Canım regl döngüm 27-28 gün suan sat tarihine göre 3 haftalık hamileyim Allah sağ salim versinde :)

Canim ovulasyon testi falan yapmis miydin hesabina gore adetten once mi yumurtlamis.oluyosun

takmamaya calışyıorum tatlım boşver sen beni hamişliğin tadını cıkar eşim ne derse desin haddini bildirdim ben onun belki sorun sende dedim gık diyemedi :) kendim hamiş kalsam bu kadar sevinirim tatlım allah sağlıklısını versin de benm de öbür ay olur napalım

hayırlısı olsun hakkında.allah saglıklı bır gebelık verıp saglıklı hayırlı bı evladı olur ıns.darısı bizim başımıza

Canim ovulasyon testi falan yapmis miydin hesabina gore adetten once mi yumurtlamis.oluyosun

Allah isteyen herkese nasip etsin kuzular en önemlisi sağlıklı eli ayagi düzgün olsun Ahlaklı olsun inşallah evlatlarimiz
Ovulasyon testi yapmadım canım gün aşırı ilişkide bulundum adetten sonra genellikle sat 27 Haziran benim 3 temmuzda doktora gittigimde yumurtan büyümüş catlar yakında dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişkide bulun dedi bana

Bayagi guzel calisiyomus senin yumurtakar canim.benim 35 gunde bir oluyo 21.gun yumurtlama beklealah bekle sanslisiniz.bu konuda 28 gunde bir olanlar

Bayagi guzel calisiyomus senin yumurtakar canim.benim 35 gunde bir oluyo 21.gun yumurtlama beklealah bekle sanslisiniz.bu konuda 28 gunde bir olanlar

Canım gün aşırı ilişkide bulun altına yastık koy yat ve kafanı rahatlat mutlaka ve en hayırlısını dile Allahtan inşallah seninde topisin dolar tatlım benim :)

Sakın takma tatlım doktor bize en önemli sey rahat kafa dedi benim minik belki de kaçamak yaptığımiz tatilde oldu en kafamın rahatlamis olduğu zaman ve zevk al Çok teşekkür ederim canim duacınım bilesin

yapma sakın tut kendini herkes opra gibi şanslı olsa dicem ama olmuyor ne yazık ki canım o yüzden az daha sabret en azında son 3 gün kalaya kadar bekle
evet canım opra erken yumurtlamış ben daha 12-13de yumurtladım o yüzden sabredicem cuma yola cıkıcam perş test yaparım ona göre hazırlıklı olayım gerçi biliyorum hamile değilim ama yinede bi ümit oluyo içimde senin çalışmalar nasıl gidiyo ateş takıp edıyomusun? ben artık bırakcam her seyı keyfi takılcam ne zaman olursa zaten olmazsada eylülde dr kontrolumuz var hem bu arada dr umuda seçicem ve ona kontrole gidicem.
sankı banada oprada cogul gebelık var gıbı geldı kan tahlıl sonucuna gore..ya gecen ay reglı oncesı gebe kalmıs olmalı yada cogul gebelık olmalı bana kalırsa

olabilir dedıklerın benm ilk aklıma gelen çoğul gebelik oldu maşallah opraya

oyyy canımsın yaa inşallah tutsun duaların canım ben de sana dua edicem sağlıcakla kavusun bebişinle diye

Sagol canim allah bebisinle seni bi omur mutlu etsin inşallah sahur duasi olsun bu da ☺

oyyy canımsın yaa inşallah tutsun duaların canım ben de sana dua edicem sağlıcakla kavusun bebişinle diye

Sagol canim allah bebisinle seni bi omur mutlu etsin inşallah sahur duasi olsun bu da ☺

Allah razı olsun kuzular Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah Eyüp Sultan'a ziyaret zamanım geldi artık Allah beni o mübarek yerde hic geri cevirmedi bu sefer ellerimi hem yavrum için hemde sizin için acicam

bata kaldı 8 gün....normalde umutlu değildim belirti aramaya da daha başlamamıştım kiii göğüslerimin (sadece) uçların da hele de solda çok daha fazla olan acıma çok şüpelendirdi beni !0 gün kaladan beri böyle göğüs uçlarım... mogami kızacak ama ciddi ciddi şüpelendim ve umutlandım ama olumsuz ihtimali de çıkarmıyorum aklımdan veeee öyle üzülüp yıkılmıcam adet olursam söz veriyorum, sözümü tutmazsam başta mogami olmak üzereeee hepiniz fırçalayabilirsiniz beni

buarada sol göğsümde daha kötü olan sızlama ile birlikte sol kasığımda da ince ince sızı oluyo bazen...şimdi bi delilik geçiyo aklımdan totem falan değilde hani öylesine hamile takvimi oluştururum belki heyecan için, bakalım takvim kalacak mıııı gidecek miiiii

takvim eklersem görüp de hamile sanmayın beni haaaa

Cnm ates takıbı yapıyorum hergun Aynı saatte kalkmadan ama sahurdan sonra bır ıkı saat uyuyabılıyorum sadece buda pek saglıklı olmuyor sanırım ölcumlerım.1-2 güne regli olmam lazım ısım 36.6 ama ben bu Ay ısı olayına guvenmıyorum.gercı bu ay hıc bır umudum yok zaten :) onumuzdekı ayda mısafırım olur sanırım yumurtlama donemıne denk gelmez ınş da calısabılırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne mutlu sana cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle tatlım kesinlesmeden söylemem idrarda bidaha çizgi çıkarsa gider kan testi yaptırırim

OPRAAA hayırlı olsun çok güzel çok heyecanlı hadi bakalım bizi de sevindirdin koyu renkli testi de bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…