yani benm de adet olmadan bikaç gün önce sadece biraz göğsüm acır o da yanlardan cok bastırınca .. adet günü de hafif sızı olur kasıklarımdan bacaklarıma inen.. ben de aramak istemiyorum ama eşim yapıyo bunu kasığım ağrıyo gibi diyorum hemen bebiş mi var yoksa diyo göğsüm acıyo diyorum bebiştendir diyo sinir oldum bugun ağlıcaktım az daha opraya sevinince ne oldu diye sordu bi arkadas ilk aydan hamile kalmış ona sevindim dedim ohoo dedi bi de sana bak dedi daha da üzüldüm
regli döngüsü kaç gün opranın bılıyormusun?eger 30 ve fazlasıyla dedıgın dogrudur..ama daha kısa suruyorsa az cıkması lazımdı gıbı geldı bana...bızımkı tahmın tabıkı..mevlam versınde nasıl olursa olsun
Canım regl döngüm 27-28 gün suan sat tarihine göre 3 haftalık hamileyim Allah sağ salim versinde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaaa çok üzüldüm canım öyle demesine sana Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur bizim ki bu aymis demek ki sizin ki belki önümüzdeki ay Allah bilir orasını sen sakın üzülme takma çünkü ruh rahatlığı çok önemli en önemlisi
Kizlarrr kac gundur sadece okumakla yetiniyorum cok yogun geciyo gunler.. opra cim çoook sevimdim allah hepimizi guldursun bu heyacani bize de yaaatsin inşallah. . Hepimizden guzel haberlerj almadan kapanmasin bu topik insaalllahh 😙😘
hayırlısı olsun hakkında.allah saglıklı bır gebelık verıp saglıklı hayırlı bı evladı olur ıns.darısı bizim başımıza
Canim ovulasyon testi falan yapmis miydin hesabina gore adetten once mi yumurtlamis.oluyosun
Bayagi guzel calisiyomus senin yumurtakar canim.benim 35 gunde bir oluyo 21.gun yumurtlama beklealah bekleAllah isteyen herkese nasip etsin kuzular en önemlisi sağlıklı eli ayagi düzgün olsun Ahlaklı olsun inşallah evlatlarimiz
Ovulasyon testi yapmadım canım gün aşırı ilişkide bulundum adetten sonra genellikle sat 27 Haziran benim 3 temmuzda doktora gittigimde yumurtan büyümüş catlar yakında dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişkide bulun dedi bana
Bayagi guzel calisiyomus senin yumurtakar canim.benim 35 gunde bir oluyo 21.gun yumurtlama beklealah beklesanslisiniz.bu konuda 28 gunde bir olanlar
takmamaya calışyıorum tatlım boşver sen beni hamişliğin tadını cıkar eşim ne derse desin haddini bildirdim ben onun belki sorun sende dedim gık diyemedi :) kendim hamiş kalsam bu kadar sevinirim tatlımallah sağlıklısını versin de benm de öbür ay olur napalım
evet canım opra erken yumurtlamış ben daha 12-13de yumurtladım o yüzden sabredicem cuma yola cıkıcam perş test yaparım ona göre hazırlıklı olayım gerçi biliyorum hamile değilim ama yinede bi ümit oluyo içimdeyapma sakın tut kendini herkes opra gibi şanslı olsa dicem ama olmuyor ne yazık ki canım o yüzden az daha sabret en azında son 3 gün kalaya kadar bekle
sankı banada oprada cogul gebelık var gıbı geldı kan tahlıl sonucuna gore..ya gecen ay reglı oncesı gebe kalmıs olmalı yada cogul gebelık olmalı bana kalırsa
Sakın takma tatlım doktor bize en önemli sey rahat kafa dedi benim minik belki de kaçamak yaptığımiz tatilde oldu en kafamın rahatlamis olduğu zaman ve zevk alÇok teşekkür ederim canim duacınım bilesin
Canım gün aşırı ilişkide bulun altına yastık koy yat ve kafanı rahatlat mutlaka ve en hayırlısını dile Allahtan inşallah seninde topisin dolar tatlım benim :)
oyyy canımsın yaa inşallah tutsun duaların canım ben de sana dua edicem sağlıcakla kavusun bebişinle diye
Sagol canim allah bebisinle seni bi omur mutlu etsin inşallah sahur duasi olsun bu da ☺
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım canım. olacak gibi de durmuyorum. bakalım hayırlısı :) çok umutlanmak da istemiyorum
eklerim tabi canım sonucunu yazmayı ihmal etme lütfen
evet canım opra erken yumurtlamış ben daha 12-13de yumurtladım o yüzden sabredicem cuma yola cıkıcam perş test yaparım ona göre hazırlıklı olayım gerçi biliyorum hamile değilim ama yinede bi ümit oluyo içimdesenin çalışmalar nasıl gidiyo ateş takıp edıyomusun? ben artık bırakcam her seyı keyfi takılcam ne zaman olursa zaten olmazsada eylülde dr kontrolumuz var hem bu arada dr umuda seçicem ve ona kontrole gidicem.
olabilir dedıklerın benm ilk aklıma gelen çoğul gebelik oldu maşallah opraya
Canım regl döngüm 27-28 gün suan sat tarihine göre 3 haftalık hamileyim Allah sağ salim versinde :)
Kesinlikle tatlım kesinlesmeden söylemem idrarda bidaha çizgi çıkarsa gider kan testi yaptırırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?