2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı gecen hafta kan tetsınde negatıfı gorunce umudum kalmamıstı adet olmayı beklıyordum ama her ay duzenlı olan adetım bu ay gecıkınce umutandım ve adet oldum malesef kaldı umutlarım agustos ayına bunyem bozuldu.hayırlısını dılıyorum ama ne zama hayırlı olacaksa o zaman olsun. bu ay vucudum benı cok yanılttı hep tepkıler verdı ama bu ay bana cok buyuk ders oldu artık oluruna bırakıyorum sadece gun asırı ılıskı yasarım onun dısında baska bırseye dıkkat etmeyecegım ve adetım gecsede umıtlenmeyecgım adetımı en az 10 gun gecıregım adetım 4 gun gecıktı uzuldum ama kısmet mogamıcım sanırım benım yenı BAT 18 Agustos

Kızlar bana fikir verin! Reglim 28-29-30 gibi her ay değişebiliyor döngüsü.ben bu ay 15. ve 16. Günlerde pozitifi gördüm 17. Gün silinmişti test.şimdi ben 17. Günün üzerinemi 14 günü ekleyip bat tarıhını bulucam?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gunaydın ılgıne cok tesekkur ederım keske senın dedıgın gıbı olsaymıs ama olmadı gece adet oldum malesef

OPRAAA hayırlı olsun çok güzel çok heyecanlı hadi bakalım bizi de sevindirdin koyu renkli testi de bekliyoruz artık

Canım çok teşekkür ederim dün kan verdim cok şükür beta hcg değerim güzel gözüküyor perşembe doktora gidicez darısı başınıza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah önümüzdeki ay seninde güzel haberlerini alırız sakın kafana takma Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda versin bazen çok düşününce vücut tepki veriyor

Amin canım inşallah hayırlısını diliyorum bekliyorum kısmetım ne zamansa o zaman sağlıklı bir bebiş nasip etsin RABBİM , Bu ay büyük ders oldu canım adetım gecse bıle takmayacagım test falan yok oda ne diyecegım

Canım merhaba nasılsın sen hangi adet takvim programlarını kullanıyordun

Hayırlısı olsun hakkında arkadasım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle canım dediğim gibi beynini olumsuz herseye kapat sen üzerini düşeni yap gerisi Allah ın takdiri

Kesinlikle canım dediğim gibi beynini olumsuz herseye kapat sen üzerini düşeni yap gerisi Allah ın takdiri

Evet tatlım gün aşırı ilişkimi yaşarım gerisini Allah a bırakırım ne zaman kısmet ederse o zaman olur benım esım cok ıstıyordu benım aklımda hıc yoktu bebek dusuncesı yazı atlatmak ıstıyordum ondan sonra dusunuyordum belkı de ona kısmet olacak benım ıstedıgım gıbı yazdan sonra belkı hamıle kalacagım ama esım ısteyınce bırde kalamayınca uzuldum hamıle kalmanın bu kadar zor oldugunu bılmıyordum ben hemen oluyor zannedıyordum tabı sen harıc :)

Canım gunaydın ılgıne cok tesekkur ederım keske senın dedıgın gıbı olsaymıs ama olmadı gece adet oldum malesef

Canim benim uzulme, hersey saglikli demek ki sukurler olsun. Hep hayirli vakitte diye dua ediyoruz. Daha vaktimiz var anlasilan. Aynen dedigin gibi, en ufak bir kasilmayi bile belirtiye yormamak lazim. Surpriz hamilelik yasayanlar genellikle hic bir sey hissetmeyenler oluyor. Hayatinin tadini cikar bir guzel!:)

Canım merhaba nasılsın sen hangi adet takvim programlarını kullanıyordun

Kuzum cycles ve maybe baby kullanıyorum.

Bu arada hamile değilmişsin kuzum ben anlamıştım ama keşke yanılaydım da hamile olsaydın ama sen bu ay vücudunu çok dinledin benim geçen ay yaptığım gibi. Öyle olunca vücut resmen dalga geçiyor bizle. Ben geçen ay hamilelik belirtilerinde neyi okuyorsam vücudum ona tepki verdi. Çok ilginçti. Kasıklarda batma diyordu gerçekten batma oldu bende hemde öyle böyle bir batma değil. Hiç acımayan göğüs uçlarıma duşta kolum değse acıdı ama bu ay tek bir belirtim yok.

Son düzenleme:

bende adetten önce ishal oldum ve üstüne 2 gün sonra adet oldum

Teekkur ederım canım bende indırecegım bu ay vucuduma cok dıkkat ettım ve adetım gectıkten sonra daha cok dınlemeye baslamıstım ama kısmet canım cok sukur daha fazla gecıkmeden adet oldum rahat bırakacagım artık kendımı ne zaman gelmek ısterse o zaman gelsın tatlım ınsallah sen hamılesındır canım

Evet canım çok sukur daha fazla gecıkmeden oldum aynen canım hayırlı saglıklı olsun sabırla beklerız esıme aksam dıyorum ılerde hamıle kalırsam bu gunlerımı unutmayacagım aynen bayramda gelıyor gezecegım dınleneegım kafam rahat olacagım

Kuzum benim eşimde evlendigimizden beri bebek istiyordu ben beklemekten yanaydim sonra eşimin bir konuşmasi beni mest etti dedim bu adam baba olur herkesin herseyin bir zamanı var alın yazısı var hep dua ettim hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin dedim özel zamanlarimizda hic düşünmedim anın güzelliğini yaşadım gün aşırı kuralına uydum ama istediğim için zorla değil bedenimi dinledim tek yaptığım kalçama yastık koyup bacaklari tepeye dikmek oldu ve gerisini Allah a bıraktım zaten zamaniysa Rabbim ol der tatlım için ferah olsun

haklısın şartlar çok etkili malesef ama yine de veren allah sana da o aralıkta verecektir eminim inşallah inan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…