2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canım benide etkieyen eşim oldu ben hiç yastık koymadım en ufak hareketımde hepsı dısarı cıkıyordu ama bu ay bende senın dedıgın gıbı yapacagım bızdede oyle canım zorla hıc olmadı hep ılıskımızı ıstedgımız ıcın yasadık gun asırıya dıkkat etmıyorduk ama bu ay senden aldıgım tıyoları uygulayacagım onun dısında bırsey yapmayacagım hayırlısı saglıklı bebıslerımız olsun sabırla beklıyorz Insallah RABBIM bızım ıcınde ol der ve olur ol tatlım suan adet oldugum ıcın rahatım canım gecıkınce umutlanmıstım

(43: stresten batımız satımız şaştı işte kendi kendimize yaptık hayırlı zaman hayırlısıyla gelsin elisam belirtiler yok artık sadece çalışıp umutlanmamak hadi ağustos gelsinn haberlerr içini lütfen üzmee :2:

gelsin mis kokulu bebişin inşallah rabbim sana bebişine size bakacak babanıza hepinize sağlık versin gelsin ailenizin küçük civcivi çok sevindim maşallah darısı başımıza

Aynen canım şaşırdık valla ağustos sonuna kadar yolu var tatlım ağustos sonuna kadar eger olamzsam o zaman test yaparım yoksa yapmayacagım aynen canım ben hıc gun asırı ılıskıye dıkkat etmıyordum bu ay gun asırı ılıskı yasayacagım bırde yastık koyacagım ayagımı havaya kaldıracagım hep dua edıyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dıye canım RABBIM saglıklı hayırlı bebısler ve hayırlı gebelıkler nasıp etsın bızlere sabrın sonu selamettır muradımıza erecegız ınsallah

Kuzum benim bu ay yepyeni bir ay olucak ilkmis gibi herzaman Eyüp Sultan'a gidicem dua edicem hepiniz için
gelsin mis kokulu bebişin inşallah rabbim sana bebişine size bakacak babanıza hepinize sağlık versin gelsin ailenizin küçük civcivi çok sevindim maşallah darısı başımıza

Amin tatlım inşallah Allah sizede nasip etsin darısı başınıza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen böyle takılmaya başladığın ay gelecektir canım bakalım bende hiç belirti yok tık yok. Bazen diyorum idrarıma bakayım ne renk kopkoyu oluyor sabahları diyorum sabah idrarı herkesin öyle kopkoyu falan hemen silip atıyorum aklımdan.

Bende bu ay gün aşırı çalışmadım ama 6-7 kere birliktelik oldu ovulasyon dönemimde ve hep yastık koydum ayağımı diktim sonra yastık altımda yan yattım ama benim bu ay akıntım olmadı öyle uzun uzun. Şuanda da ara ara gelen koyu bir akıntım var her zamankinden yani gebelik yok muhtemelen.

Amin canım inşallah çok sağol :)

Anladım canım bu ay benımde uzayan akıntım olmamıstı neden bılmıyorum hıc yastık falan koym denememıstım ama bu ay oyle yapacagım tatlım Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla saglıyla bızlerede nasıp etsın bebıslerımız tutsun annelerıne

Kaygılım nasılsn sonum senın gıbı oldu gecıktım ve adet oldum sanırım bızım BATlar aynı

evet canım benim seninkinden sonra sanırım ben hafta sonu çalıştım bi kere adet bitti diye ilişkiden yarım saat sonra kanama oldu acaba zararı olur mu kendime bitti sanmıştım sona kalanlar geldi sanırm maybe baby yükledim eşimin telefonuna kociş bakıyo bu ne diye görünce saklamış hemen başkaları görmesin herşeyimiz yazıyo burda dedi

günaydın fındık fıstık nasılsın

Canım o dedıgın kanama bendede oluyor bende bıttı sanıyorum ılıskı yasıyoruz sonrasında oyle kanama bendede oluyor bende kocamın telefonuna baska ındırmıstım memnun kalmadım aksam maybe baby ındırırım benım esımde saklıyorum bırı gorse ne der dıyor ılk ındırdıgımde canım uyarı sesını kapatmayı unutmusum benımde o gun adet gunumde esımın telefonuna uyarı gelms bugun adet olacakısnız dıye esımde dondu benı arıyor bugun adet olacakmısım oyle dıyor dıyo Belkı aynı donemede denk gelebılır canım bende hafta sonuna dogru baslrım calısmaya yastık koyup ayagını havaya kaldırmayı unutma canım

Son düzenleme:

buna bayıldım ya kendimi çok zor tutuyorum nasıl komik bi şey olmuş bu ya bakalım benimkine gider mi becerebilirsem kapatırım uyarı sesini

Selamlar hanımlar topige yeni katıldım bende bu ay bebis düşünüyorum inşaallah hakkımızda hyirlisi olsun

HTC phone ile...

buna bayıldım ya kendimi çok zor tutuyorum nasıl komik bi şey olmuş bu ya bakalım benimkine gider mi becerebilirsem kapatırım uyarı sesini

Evet canım ya cok komık oldu bencede kapat canım ayarlarından kapanıyor genelde herseyın uyarısını verıyor esım dıyor durmadan uyarı gelıyor ılıskı gunun bıle uyarısı gelıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…