Bende senin gibi düşünüyorum canım bazen zor geliyor çalışmak hiç gidesim gelmiyor yataktan zorla kalkıyorum kuzenlerle toplanmak ıstıyorum gunlar apalım dıyoruzama olmuyor ıste guzelım ama çalışmak candır diyorum evde otura otura körerim diye düşünüyorum her yönden iyidir çalışmak herşey daha düzenli bebişlerimizde gelince ohhh mis gibi olur
Bakalım fındık mı gelecek fıstık mı? Sabahtan beri kendi otel rezervasyonumla uğraşıyorum talebi oda kahvaltı girmişim akşam yemeğine 60 euro değişiklik çekiyor otel sinirden patladım.
işte öyle kandıralım kendimizibence insan evlenince şöyle bi evinde olacak rahatça geleni gidemi ağırlayıp ikramlar çaylar yapacak sonra bebişi yapacak ona bi sene bakacak ondan sonra çalışmaya başlayıp bi on sene çalışcak yani önce evin tadını keyfini gençken hevesliyken çıkaracak sonra çalışacak :44:::44: neyse çok şükür iyiyiz çalışıp gönlümüzce paramızı harcıyoruz ve gelecek için mesleki birikim yapıyoruz çocuklarımz için diye kendimi pollyana yaptım
Evet canım edemedım tatlım mogamının dedıgıne gore ben yanlıs anlamadıysa adet donemın yaklastıgında elıne gelıyorsa eger adet olacaksın anlamına gelıyormus eger dedıgın gıbı bosluk oluyorsa hamılelık oluyormus ben oyle anladım hatta sonra dedımkı su fılımlerde bakanlar demek oyle anlıyorlar
Cnm ates takıbı yapıyorum hergun Aynı saatte kalkmadan ama sahurdan sonra bır ıkı saat uyuyabılıyorum sadece buda pek saglıklı olmuyor sanırım ölcumlerım.1-2 güne regli olmam lazım ısım 36.6 ama ben bu Ay ısı olayına guvenmıyorum.gercı bu ay hıc bır umudum yok zaten :) onumuzdekı ayda mısafırım olur sanırım yumurtlama donemıne denk gelmez ınş da calısabılırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne yapıyorsun lovely izmirde havalar nasıl
Selam canım nerelerdesin
fındık fıstık ooo ah bize lazım oooyunan adaları için mi sevgililer günü için mi sanırım barcelona kazığı bu ?
ben o filmleri hiç anlamıyorum tek öyle mi anlıyolar acaba ya çok ilginç eski zamanlar :44::44:
ben ateş takibine devam ediyorum seviyorum ateş kontrolünü :) dün bitti adetim çalışma değilde yumoş günlerine dikkat ederek canımız ne zaman isterse o zaman ilişki olacak ... son bi 9 tane de 0v. testim kaldı onlarıda bitirene kadar kullanırım artık... olmazsa benimde eylülde doktor randevum var inş o zamana kadar kalmayız kuzum yaaa hem sen 5. ay diyordun belli mi olur içine doğan olur inş
Kuzum İzmir'den bildiriyorum burası yanıyor. Bir de depremler tabi bu ara bizi çok korkuttu.
Buralardayım canım okudum ama yazamadım ben otelle ilgilenirken almış başını gitmiş sayfalar.
İkisi de hazır canım onlar çok önce ayarlandı. Ramazana bir şey ayarlayamadık diye kurbana ayarlayalım dedik Çeşme Radisson Blu'ya gidiyoruz bu Barcelonadan önceki son tatil olur sanırım.
Ben elledimSonsuz bi boşluk bu ne demekti şimdi
kuzum izmir'den bildiriyorum burası yanıyor. Bir de depremler tabi bu ara bizi çok korkuttu.
Buralardayım canım okudum ama yazamadım ben otelle ilgilenirken almış başını gitmiş sayfalar.
Ikisi de hazır canım onlar çok önce ayarlandı. Ramazana bir şey ayarlayamadık diye kurbana ayarlayalım dedik çeşme radisson blu'ya gidiyoruz bu barcelonadan önceki son tatil olur sanırım.
Evet canım edemedım tatlım mogamının dedıgıne gore ben yanlıs anlamadıysa adet donemın yaklastıgında elıne gelıyorsa eger adet olacaksın anlamına gelıyormus eger dedıgın gıbı bosluk oluyorsa hamılelık oluyormus ben oyle anladım hatta sonra dedımkı su fılımlerde bakanlar demek oyle anlıyorlar
2013 martta sağ overden 6 cm lik çik. kisti ameliyatı oldum canım açık ameliyattı hemde... nisandan da d. kont. hapına başladım ve yaklaşık 1 yıl kullandım bu mart sonunda bıraktım hapı ve allaha şükür adetlerim eskisi gibi tam zamanında oluyo... doktoruma da sordum bi sıkıntı yapar mı bu ameliyattan sonra diye ama çok olumlu konuşuyor sağ overe hiç bi zarar vermemiş ve kisti bütünüyle çıkarmış Allah razı olsun... 6 ayda bir kontrole gidiyorum artık
ah filmler ah kız hemen hamıle kalır bu ancak filmlerde oluyor sanırımValla canım ebe hep yatırır bakar ya demekkı oyle anlıyor benım aklıma dırek o geldı evet eskının herseyı cok ılgınc suankı halımıze cok sukur
yumurtlama döneminde öyle olur kuzum muhtemelen yumoş dönemine girdin
Bencede o zamanlarda olsa kesin olanı da bozardık biz kurcalatarak
Evet canım sayfalar ilerliyor hiç durmuyoruzOhh canım tatiller süper şimdiden iyi eğlenceler tatlım
evet deprem oluyor orda ama korkmayın arada az az dan bi şey olmazSen tatilleri yazma yoksa ben burda depresyona gireceğim
canım şanslıymışın hiç zarar vermemiş yumurtalıklarına aman kontrollerini ihmal etme kendini yenileyen bir şey bir arkadaşımda yaşadı çik kisti onun yumurtalıklara zarar vermişti doktor hemen evlen ve korunmasız hamile kalmaya çalış demişti allah tekrar yaşatmasın sana zor ama şükür bişey çıkmamş sende
Yok deme öyle bacım heriflerimiz başımızın tacıSen şu minnoşu yapıver sonra zaten uzuuuuuuuunca bi süre özleyeceksniz birbirinizi
ama adetim daha yeni bitti acaba ben mi anlayamıyorum sertliği ama zerre sertlik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?