2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

işte öyle kandıralım kendimizi bence insan evlenince şöyle bi evinde olacak rahatça geleni gidemi ağırlayıp ikramlar çaylar yapacak sonra bebişi yapacak ona bi sene bakacak ondan sonra çalışmaya başlayıp bi on sene çalışcak yani önce evin tadını keyfini gençken hevesliyken çıkaracak sonra çalışacak :44:::44: neyse çok şükür iyiyiz çalışıp gönlümüzce paramızı harcıyoruz ve gelecek için mesleki birikim yapıyoruz çocuklarımz için diye kendimi pollyana yaptım

Bakalım fındık mı gelecek fıstık mı? Sabahtan beri kendi otel rezervasyonumla uğraşıyorum talebi oda kahvaltı girmişim akşam yemeğine 60 euro değişiklik çekiyor otel sinirden patladım.

fındık fıstık ooo ah bize lazım ooo yunan adaları için mi sevgililer günü için mi sanırım barcelona kazığı bu ?

Bende öyle diyorum herşey bebişim için öyle kandırıyorum kendımı pollyanna olmazsak hayat cekılmez canım

ben o filmleri hiç anlamıyorum tek öyle mi anlıyolar acaba ya çok ilginç eski zamanlar :44::44:

canım bende 2 saatlık uykuyla ölçüyorum bu ay regl olursam ölçmücem artık yumurtlama günlerine alıştım zaten belirtilerden önümzdeki ay rahat bırakıcam kendimi inşallah benımde ateş 36.7 kabul etme misafr falan

ne yapıyorsun lovely izmirde havalar nasıl

Kuzum İzmir'den bildiriyorum burası yanıyor. Bir de depremler tabi bu ara bizi çok korkuttu.

Selam canım nerelerdesin

Buralardayım canım okudum ama yazamadım ben otelle ilgilenirken almış başını gitmiş sayfalar.

fındık fıstık ooo ah bize lazım ooo yunan adaları için mi sevgililer günü için mi sanırım barcelona kazığı bu ?

İkisi de hazır canım onlar çok önce ayarlandı. Ramazana bir şey ayarlayamadık diye kurbana ayarlayalım dedik Çeşme Radisson Blu'ya gidiyoruz bu Barcelonadan önceki son tatil olur sanırım.

ben o filmleri hiç anlamıyorum tek öyle mi anlıyolar acaba ya çok ilginç eski zamanlar :44::44:

Ah Filmler ah kız hemen hamıle kalır bu ancak filmlerde oluyor sanırım Valla canım ebe hep yatırır bakar ya demekkı oyle anlıyor benım aklıma dırek o geldı evet eskının herseyı cok ılgınc suankı halımıze cok sukur

benimde 4 tane kaldı test ov gunlerıını tahmın edebılıyorum teyıt amaçlı onları yaparım belki ondan sonra yapmıcam inşallah eylüle kalmayız kuzum ve bebişlerimiz gelir

Evet canım sayfalar ilerliyor hiç durmuyoruz Ohh canım tatiller süper şimdiden iyi eğlenceler tatlım

evet deprem oluyor orda ama korkmayın arada az az dan bi şey olmaz Sen tatilleri yazma yoksa ben burda depresyona gireceğim

aynen

canım şanslıymışın hiç zarar vermemiş yumurtalıklarına aman kontrollerini ihmal etme kendini yenileyen bir şey bir arkadaşımda yaşadı çik kisti onun yumurtalıklara zarar vermişti doktor hemen evlen ve korunmasız hamile kalmaya çalış demişti allah tekrar yaşatmasın sana zor ama şükür bişey çıkmamş sende

Bencede o zamanlarda olsa kesin olanı da bozardık biz kurcalatarak

Sağol canım peki arkadaşın hamile kaldı mı

ama adetim daha yeni bitti acaba ben mi anlayamıyorum sertliği ama zerre sertlik yok

adetten sonra yukarı çekilmiştir işte ... ben kontrol edeyim dicem ama akıntım var dün bitti ya adet bugün akıntı ile içerdeki kalnları temizliyo vajina ... gerçi akşama bi kontrol ederim sana da haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…