2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar sahurda eşime omlet yaptım ben yumurtayı sevmem kokusundan yiyemem masaya oturdum canım çekti bi lokma aldım canım soğan istedı yanında eşime dedım koksamda yicem kızlar yumurtanın çoğunu ben yedim daha olsa yicektim eşim bile sasırdı ne oluyo sana diyo adamcağız dedım adet önceside iştah açılır normal dedim kocacığım hemen bebişe yormak istedi tabii diş fırçala gargara yap yine çıkmadı koku ama olsun ben mutluyum yedim ya yumurtayı keyifle

tamam canım bakalım sonuç ne olacak

ohh afiyet olsn bende yerim salatayla fln ama midemi çok rahatsız ediyo çoğu zaman yiyemiyorum

çok üzüldüm yaaaa Allah sabır versin

sağol onun çuk kötü olmuştu az kala yumurtalığı alınıyordu hemen çok yap aksi taktirde çocuğun olmaz demişti doktor kız tam evleneyim derken annesini kaybetti sanırım evliliği uzun bir süre erteleti ben onun hakkında şöyle düşünüyorum evren sanki onun hamile kalması için her türlü engeli koydu önüne bence zamanı değil ve vardır bunda bir hayır ve sen maşallah şanslıymşsn gerçekten

Ohh afiyet olsun yarasın canım

günaydın tam 3 aylık oo bundan sonra gelişim başlasın değişik değişik şeyler her gün bi gelişme Bize biraz yöntem taktik ver bahar ne yapalımda bebiş olsun

canım yeni gördüm annemdeydim. Takiğe gelince çok bişey diyemeyecem ama takip etmek, ovulasyon testleri kadını oldukça geriyormuş hormonları da alt üst ediyormuş bunu uzman söyledi diye hiç böyle bir şeye girmedim. Öğretmen olduğum için izin için bir an önce olsun istedim (ay itibariyle). Ancak İbrahim Saraçoğlunun sayfasından incir ve havuç kürünü yaptım. Eşime de Türk kahvesi içirdim, keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Bir de illaki takip etmek istiyorsan internetteki ovulasyon hasaplayıcılarına göre önemli günleri belirleyin o günler hergün faliyet yapın; gün aşırı diyorlar ama yumurta 12 saat yaşıyormuş. ilişkiden sonra banyo yapmayın. ben bunları yaptım. Allah herkese nasip etsin Allah "ol" diyence oluyor. Hayırlsını versin herkese Rabbim :)

evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405944086009.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…