2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok haklısın o testler gerer beni de olmayınca hayal kırıklığı yapıyor strese girmenin anlamı yok bende yapmıyorum rabbim her şeyin hayırlısını sağlığıyla versin inşallah umarım güzel bir hamilelik geçirirsin

evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ÇOK TATLI GÖBÜŞÜN VE FİZİĞİNDE GÜZEL MAŞALLAH SİZE BEN HİÇ BİLEMEM KIS MI ERKEK Mİ AMA KIZ OLSUN İSTİYORUM

ÇOK TATLI GÖBÜŞÜN VE FİZİĞİNDE GÜZEL MAŞALLAH SİZE BEN HİÇ BİLEMEM KIS MI ERKEK Mİ AMA KIZ OLSUN İSTİYORUM

saol canım fızıgım daha ıyıydıde sıstım ama dogumdan sonra vercem yıne ınsallah baya zayıfladım bakalım 73 de 68 dustum bıraz daha vwersem doğuma kadarda almasam super olucak ıste

ayyy sorma sımdık oğlusum var beklentım kızdan yana ama nasıp ıste saglıklı olsunda

evet önce sağlıklı olsun ama değişikte olursa güzel olur ilk içimden kız geçti ama erkek yazdım bakalım merakla bekliyorum senın bebişi

valla bunda bıse anlayamıyorum cumartesı gıdıcem soylerse yazarım sıze ama uyuzluk yapıpta soylemesse bılemıcem

üzüm seninki ile benimki çok yakın tarihli. cumartesi kontrol vardı 2li test için gittim. cinsiyeti şuan belli olmaz benzetmelerle uğraşmayalım dedi. Söylemedi. Hiç durmadan hareket ediyordu yaramaz :)

evet önce sağlıklı olsun ama değişikte olursa güzel olur ilk içimden kız geçti ama erkek yazdım bakalım merakla bekliyorum senın bebişi

hadı bakalım ablası zaten kız olursa esımın tarafından tek kız olacak hepsı erkek cunku kıymetlı olcak bocuk

üzüm seninki ile benimki çok yakın tarihli. cumartesi kontrol vardı 2li test için gittim. cinsiyeti şuan belli olmaz benzetmelerle uğraşmayalım dedi. Söylemedi. Hiç durmadan hareket ediyordu yaramaz :)

benımkıde soylemeyecek ama ısrar edıcem bakalım belkım soyler ben yaptırmadım ıkılı testı

evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaaa maşallah senin göbiş de bayağı çıkmış benim son bir haftada belirmeye başladı daha küçük çıkmaz diye bende şaşırdım normal ozaman

anaaaa maşallah senin göbiş de bayağı çıkmış benim son bir haftada belirmeye başladı daha küçük çıkmaz diye bende şaşırdım normal ozaman

cıkıyo cıkmazmı oğlumdada cıktı bundada cıktı azda gobegım vardı ohhh tam oldu ahahah tatıle gıdınce gobegımı ıcerı cekmekten bı hal oluyodum bu sene cıkarı verıcem ne varsa dısarı ahahaah

saol canım fızıgım daha ıyıydıde sıstım ama dogumdan sonra vercem yıne ınsallah baya zayıfladım bakalım 73 de 68 dustum bıraz daha vwersem doğuma kadarda almasam super olucak ıste

hanımkız gelsinde ondan sonra halledersin alacak verecek işlemlerini

adet olmuşsun güzelim geçmiş olsun, üzülme daha çok baştasınnn hatta en baştasın bence annenler seni daha çok heyecanlandırdı adet olunca çıkaydın onların tepesine böylece kirpik mevzusu da fos çıktı desene güzelimm

Evet canım biraz oyle oldu evet daha yolun başındayım birazcık üzüldüm ama adet olunca rahatladım canım çok şükür daha fazla gecikmedi yeni evliyim daha ilk korunmasız ayımız zaten acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum tatlım Allah'ım zamanın saglıklı hayırlı bebıs nasıp etsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…