erkek mi acaba
canım yeni gördüm annemdeydim. Takiğe gelince çok bişey diyemeyecem ama takip etmek, ovulasyon testleri kadını oldukça geriyormuş hormonları da alt üst ediyormuş bunu uzman söyledi diye hiç böyle bir şeye girmedim. öğretmen olduğum için izin için bir an önce olsun istedim (ay itibariyle). Ancak ibrahim saraçoğlunun sayfasından incir ve havuç kürünü yaptım. Eşime de türk kahvesi içirdim, keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Bir de illaki takip etmek istiyorsan internetteki ovulasyon hasaplayıcılarına göre önemli günleri belirleyin o günler hergün faliyet yapın; gün aşırı diyorlar ama yumurta 12 saat yaşıyormuş. Ilişkiden sonra banyo yapmayın. Ben bunları yaptım. Allah herkese nasip etsin allah "ol" diyence oluyor. Hayırlsını versin herkese rabbim :)
valla bunda bıse anlayamıyorum cumartesı gıdıcem soylerse yazarım sıze ama uyuzluk yapıpta soylemesse bılemıcem
evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah ögrenırsın canımcım cinsiyette ayrı bi merak
valla bunda bıse anlayamıyorum cumartesı gıdıcem soylerse yazarım sıze ama uyuzluk yapıpta soylemesse bılemıcem
ÇOK TATLI GÖBÜŞÜN VE FİZİĞİNDE GÜZEL MAŞALLAH SİZE BEN HİÇ BİLEMEM KIS MI ERKEK Mİ AMA KIZ OLSUN İSTİYORUM
ayyy sorma sımdık oğlusum var beklentım kızdan yana ama nasıp ıste saglıklı olsunda
uyuz deme annesi o kocaman bebek oldu tahmini 26 gr bi birey bak alınır sonra
evet önce sağlıklı olsun ama değişikte olursa güzel olurilk içimden kız geçti ama erkek yazdım bakalım merakla bekliyorum senın bebişi
üzüm seninki ile benimki çok yakın tarihli. cumartesi kontrol vardı 2li test için gittim. cinsiyeti şuan belli olmaz benzetmelerle uğraşmayalım dedi. Söylemedi. Hiç durmadan hareket ediyordu yaramaz :)
evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anaaaa maşallah senin göbiş de bayağı çıkmış benim son bir haftada belirmeye başladı daha küçük çıkmaz diye bende şaşırdım normal ozaman
saol canım fızıgım daha ıyıydıde sıstım ama dogumdan sonra vercem yıne ınsallah baya zayıfladım bakalım 73 de 68 dustum bıraz daha vwersem doğuma kadarda almasam super olucak ıste
kız yok bebısıme demedım oyyssss doktora dedım
hanımkız gelsinde ondan sonra halledersin alacak verecek işlemlerini
adet olmuşsun güzelim geçmiş olsun, üzülme daha çok baştasınnn hatta en baştasınbence annenler seni daha çok heyecanlandırdı adet olunca çıkaydın onların tepesine böylece kirpik mevzusu da fos çıktı desene güzelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?