ov testi kullanacak mısın bu ay
abdest aldım namaz kılcam şimdi inş. kimler dua istiyooooooooooooooooor
aklıma gelmişken Gazzeyi de dualarımızda unutmayalım canlarr
Hayır canım kullanmayacagım hatta ben hıc kullanmayı dusunmuyorum kendı halıne bırakacagım emınım oda cok stres yapacak canım ben bu ay gun asırı ılıskı yapacagım bırde hemen dısına akmaması ıcın yastık koyacagım baska bırsey yapmayacagım
sağol onun çuk kötü olmuştu az kala yumurtalığı alınıyordu hemen çok yap aksi taktirde çocuğun olmaz demişti doktorkız tam evleneyim derken annesini kaybetti sanırım evliliği uzun bir süre erteleti ben onun hakkında şöyle düşünüyorum evren sanki onun hamile kalması için her türlü engeli koydu önüne bence zamanı değil ve vardır bunda bir hayır ve sen maşallah şanslıymşsn gerçekten
Evet canım ben gerçekten şanslıydım üstelik 3 ay adet olmadım (tamamen stres kaynaklı çıktı bende bu kist) ve tesadüfen öğrendim çünkü hiç bi ağrım yoktu sadece bacağımın birleştiği yerde yana açınca ağrı oluyodu o kadar... neyse ki doktorum tümz zarıyla falan çıkardı kisti hatta daha sonra dedim acaba yapışıklık olmuşmudur test yapalım mı soner bey dedim ama kesinlikle senin için buna gerek yok dedi çok emin konuştu... Allah razı olsun ondan hem bana normal doğum da yapabilirsin dedi (malum sezeryan gibi kesi yerim var) işte eylülde tekrar yumurtalık kontrolüm var o zamana kadar olmazsa bebiş onunla takip ederim yumoşu... Allahım arkadaşının ve hepimizin gönlüne göre versin... Kimseyi sağlığından etmesin
evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hm ben bu ay ov testi düşünüyorum eşimde onaylarsa tabi bem geçen ay ilişkiden sonra ayaklarını diktim duvara yastıkta koydum altıma olmadı bu ayda deneyecem artı senin gibi gün aşrı ilişki düşünüyorum hiç kaçışı yok bebişin bu ay
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
Azimle çalışmayla olacak canım olacak kendimizi rahat bırakalım yeterki keyfimize bakalım
28 oldum
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
bende 24
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah gençmişsin ben sen 30 üstü tahmin ediyordum
kürler feland DENEYECEM ONUDA BİRDAHA Kİ AY İNŞALLAH
Allah kabul etsin canım dualarında benide unutmazsan sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?