2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ov testi kullanacak mısın bu ay

Hayır canım kullanmayacagım hatta ben hıc kullanmayı dusunmuyorum kendı halıne bırakacagım emınım oda cok stres yapacak canım ben bu ay gun asırı ılıskı yapacagım bırde hemen dısına akmaması ıcın yastık koyacagım baska bırsey yapmayacagım

abdest aldım namaz kılcam şimdi inş. kimler dua istiyooooooooooooooooor

aklıma gelmişken Gazzeyi de dualarımızda unutmayalım canlarr

hm ben bu ay ov testi düşünüyorum eşimde onaylarsa tabi bem geçen ay ilişkiden sonra ayaklarını diktim duvara yastıkta koydum altıma olmadı bu ayda deneyecem artı senin gibi gün aşrı ilişki düşünüyorum hiç kaçışı yok bebişin bu ay

Evet canım ben gerçekten şanslıydım üstelik 3 ay adet olmadım (tamamen stres kaynaklı çıktı bende bu kist) ve tesadüfen öğrendim çünkü hiç bi ağrım yoktu sadece bacağımın birleştiği yerde yana açınca ağrı oluyodu o kadar... neyse ki doktorum tümz zarıyla falan çıkardı kisti hatta daha sonra dedim acaba yapışıklık olmuşmudur test yapalım mı soner bey dedim ama kesinlikle senin için buna gerek yok dedi çok emin konuştu... Allah razı olsun ondan hem bana normal doğum da yapabilirsin dedi (malum sezeryan gibi kesi yerim var) işte eylülde tekrar yumurtalık kontrolüm var o zamana kadar olmazsa bebiş onunla takip ederim yumoşu... Allahım arkadaşının ve hepimizin gönlüne göre versin... Kimseyi sağlığından etmesin

abdest aldım namaz kılcam şimdi inş. kimler dua istiyooooooooooooooooor

aklıma gelmişken Gazzeyi de dualarımızda unutmayalım canlarr

Canım benim yavrum içinde dua eder misin? Aynen canım orası zaten kanayan yürek gibi şimdiden Allah razı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlat versin inşallah

Azimle çalışmayla olacak canım olacak kendimizi rahat bırakalım yeterki keyfimize bakalım

çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…