- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
benim 25 canım ne güzel benden gençsin canım
en genç benim galiba avanta dez avantajmı bilemedim genç anne olaya çalışmak
Canım benim yavrum içinde dua eder misin? Aynen canım orası zaten kanayan yürek gibi şimdiden Allah razı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hay hayyyy ne demek
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
Sırayla canım bu ay gün aşırı ilişkiyi dene ama kasma kendını strese sokma rahat ol ılıskını yasa sonra uyu hemen olacakmı dıye strese gırme
çok genç evlenmişim 20 yaşanamı şikayet edecemAnam diyecek sen kendin istedin
bende istiyorum dua benim başım kel mi
aynen doğru diyon ama huyum kurusun düş almadan uyuyamam bide bünyen çok hassas hemen enfeksyon kapıyorum ilişkiden 10 dakika sonra banyo yapıyorumama bu ay hemen banyo yapmamaya çalışcam
en genç benim galiba avanta dez avantajmı bilemedim genç anne olaya çalışmak
aynen doğru diyon ama huyum kurusun düş almadan uyuyamam bide bünyen çok hassas hemen enfeksyon kapıyorum ilişkiden 10 dakika sonra banyo yapıyorumama bu ay hemen banyo yapmamaya çalışcam
kel olur mu yaw ahanda avatar resminden belli
Şartlar canım biz ilişkimizin 6. senesinde evlendik okulun bitmesi askerlik iş derken bu zamana kaldı
Arkadaşlar bende de pko olma ihtimali varmış. Adetin ikinci günü yapılan hormon sonuçlarımı aşağıya yazacağım.Doktor çok ilgisiz geldiği için sonuçları başka bir doktora göstermeyi düşünüyorum.Anlayan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.Bu tahlil sonuçlarına bakarak gebelik için sıkıntılı bir durum var mı benim açımdan? Yardımcı olursanız sevinirim.
TSH :2.37
Estradiol:39.04
PROLAKTİN: 3.02
PROGESTERON:0.48
LH:9.87
Total Testesteron: 0.1
FSH:6.29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?