vay be altı sene birbirinizi beklediniz maşallh
hayırlısı ınsallah canım benım bugun cok sıkıcı ya bu hafta bıtsede bı tatıle cıksam ohhhhhh
Yorum yapabilecek kimse yok mu ?(
Tabiki avantaj canım genç anne olmak gibisi var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım çok şükür bekledik sonunda muradımıza erdikaramıza bebişimizde katılınca çok tatlı olacak AŞKIMIZIN meyvesini almak lazım
Canım ben adetim bittikten 4 gün sonra doktora gitmiştim ultrasonla bakıp o söyledi ama oncedende adetten hemen sonra kasıklarim sizlardi olabilir canımcanım sen adet döneminde yumurtladığını nası anladın? ben adetimin 5. günü ovu testi yaptım çizgi baya belirgin çıktı yavaş yavaş silindi bugün adetimin 11. günü ama hiç çizgi yok adet dönemi mi yumurtladım acaba:44:
Kuzu olabilir bak cidden yap kız bol bol verimli geçir bakmissin töpiş dolmuş :)ay bunu herkes desinde sen deme bebişin var sen dedin mi tamam daha beni bu akşam kimse tutamaz
Evet canım çok şükür bekledik sonunda muradımıza erdikaramıza bebişimizde katılınca çok tatlı olacak AŞKIMIZIN meyvesini almak lazım
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
Kızlar bu elbise nasıl Olmuş
Bi 6 yılda bende var
on dk önce bende aynısını diyecektimbugün farklı şehirlerdeyiz ama kafalar tamamen aynı frekansta
Oy kuzum sizde bizim gibi..6 sene sonra evlendik bizde ne gündü Allah ım :)
Maşallah canım meyvelerimizi alma zamanımız çoktan gelmi bizim
Canım ben pek anlamam bu değerlerden yine de umuyorum pko yoktur
25 te ben kendimi 22 de bıraktım
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
Canım ben adetim bittikten 4 gün sonra doktora gitmiştim ultrasonla bakıp o söyledi ama oncedende adetten hemen sonra kasıklarim sizlardi olabilir canım
Kuzu olabilir bak cidden yap kız bol bol verimli geçir bakmissin töpiş dolmuş :)
tabiki inşallah en kısa zamanda aşkınızın meyvesi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?