2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hayırlısı ınsallah canım benım bugun cok sıkıcı ya bu hafta bıtsede bı tatıle cıksam ohhhhhh

üzüm ya bende tatili düşünüyorum kocamla başbaşa havuz deniz kafamıza esen saatte yatma kalkma gezme tozma çocuk olunca her şey zor mu olacak ben özgürlüğüme fazla mı düşkünüm hazır değil miyim acaba bebişe bunları düşünüyorum?

Canım ben adetim bittikten 4 gün sonra doktora gitmiştim ultrasonla bakıp o söyledi ama oncedende adetten hemen sonra kasıklarim sizlardi olabilir canım
ay bunu herkes desinde sen deme bebişin var sen dedin mi tamam daha beni bu akşam kimse tutamaz
Kuzu olabilir bak cidden yap kız bol bol verimli geçir bakmissin töpiş dolmuş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım çok şükür bekledik sonunda muradımıza erdik aramıza bebişimizde katılınca çok tatlı olacak AŞKIMIZIN meyvesini almak lazım

Oy kuzum sizde bizim gibi..6 sene sonra evlendik bizde ne gündü Allah ım :)

Oy kuzum sizde bizim gibi..6 sene sonra evlendik bizde ne gündü Allah ım :)

Evet canım ne günlerdi çok şükür bu günlere geldik sen meyveni aldın çok şükür tatlım sıra bizde bizede dua et canım bizde alalım meyvemizi

Maşallah canım meyvelerimizi alma zamanımız çoktan gelmi bizim

Aynen canım üniversiteydi askerlikti işti derken bi bakmışız 6 yıl olmuş ee evlilikte tam kıvamına geldi 1 yıl geçti artık tam zamanıdır bebek için... Hepimizin bebiş olsun onlarla ilgili çene çalalım birazda

töpiş dolsun mu bilmiyorum son yarım saatte yine bi gelgitler var olsunmu olmasın mı dye ama dayanamam akşama çalışıcam allah ne zaman verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…