2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba

Canım bende 25 yaşındayım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet yakınız bayram biter bebş haberi gelir ikinci bayrm başlar belki göreve başlayacağım derken öğretmen miydin :26:

yok canım ben bir kamu kurumunda yöneticiyim, rabbim hayırlısı ve sağlıklısı ile nasip etsin

evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi

maşallah maşallah bence erkek annesi olacaksın rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Benim evlilik canım 4 ayını bitirecek bu hafta evet bebıslerımız olsun bebişlerimizden bahsedelim artık Allah'ın ne olur bizlere hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip et annelik duygusunu bizlerede yaşat

Bu arada bizde 4.5 seneden sonra evlendik. Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım...

Evet canım o zamanlar bana zaman gemeyecek gibi geliyordu ama şimdi arkaya dönüp baktıgımızda vay be diyruz eşimle neler neler yaşamız neler paylaşmışız acısıyla tatlısıyla nasıl geçmiş zaman diyoruz

Evet canım ne günlerdi çok şükür bu günlere geldik sen meyveni aldın çok şükür tatlım sıra bizde bizede dua et canım bizde alalım meyvemizi

Çok şükür canım :) Amin inşallah canım duacınızım herzaman gelsin meyvişler

haklısın dr lar aynı şeyleri söylemedikleri için korkuyorum aslında, bir dr var çok iyi diye övmüşlerdi ama erkekmiş, bende rahat edemem bayan olsun istiyorum, ne yapıcam bilmiyorum, çok sağolasın, Allah razı olsun canım inşallah ikinci bebeğinde sorunsuz dünyaya gelir. bende iğne konusunda bir süre karından sonra bacaktan falan diye duymuştum. bahsettiğin sayfaya da bakıcam teşekkürler, aslında herkes farklı şey söyler kafam karışır diyede korkuyorum ama eminim çok şey öğrenirim.inşallah bende tüm isteyenlerde sorunsuz evlatlara kavuşuruz.Allaha emanet ol.iyi haberlerini bekliyorum.

töpiş dolsun mu bilmiyorum son yarım saatte yine bi gelgitler var olsunmu olmasın mı dye ama dayanamam akşama çalışıcam allah ne zaman verirse

Dolsun dolsun tatlım bu gelgitler istediginin belirtisi benimde gelgitlerle başladı hoooooppp töpişe minik bir tulumba

Dolsun dolsun tatlım bu gelgitler istediginin belirtisi benimde gelgitlerle başladı hoooooppp töpişe minik bir tulumba

öyle mi diyorsun töpiş tulumbası yerim ben onuuu o zaman bu gece çalışıyoruz lütfen rahatsız etmeyin yazısını kapıya koyalım

bayanlarr bende ilişkimin 4 buçuk yılında evlendim :) şimdi 9 aylık evliyiz 5. yılı da doldurduk :)) güzel geçtii vaktimiz ya aynı şartlara beklemek bizdede oldu okullarımızın bitmesi falan derken yıllar geçmiş ve evlenmişiz

çok şükür çokda memnunum hayatımdan halimden Allahım hepimizin evinde huzurunu eksik etmesin bebişşlerimizide

öyle mi diyorsun töpiş tulumbası yerim ben onuuu o zaman bu gece çalışıyoruz lütfen rahatsız etmeyin yazısını kapıya koyalım

Keyfini çıkar tatlım

sanırım en büyüğünüz benim 36 yaşındayım

Bize taktikler verirsin artık :)

Çok şükür canım :) Amin inşallah canım duacınızım herzaman gelsin meyvişler

Sağol canım evet gelsinler tam mevsimi :)

5senede bizde var

Heyy maşallah bizlere canım Allah mutluluklarımızı daim etsin :)

Maşallah canım Allah mutlulugunuzu bir ömür baki kılsın :) ve hepimizin evine tez zamanda bebiş haberi gelsin

Bende 32 yaşındayım.kendimi yaşlı hissettim şimdi yahu :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…