en genç benim galiba avanta dez avantajmı bilemedim genç anne olaya çalışmak
çok merak ediyorum sorum hepinize yaşınız umarım şaşırtmazsınız beni ilk ben söylim yaşım 22 aranızda en genç benim galiba
evet yakınızbayram biter bebş haberi gelir ikinci bayrm başlar belki göreve başlayacağım derken öğretmen miydin :26:
evet kizlar gobus dediniz benim gobusum bu halde hadi tahmin alayim kizmi erkek mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım üniversiteydi askerlikti işti derken bi bakmışız 6 yıl olmuş ee evlilikte tam kıvamına geldi 1 yıl geçti artık tam zamanıdır bebek için... Hepimizin bebiş olsun onlarla ilgili çene çalalım birazda
Bu arada bizde 4.5 seneden sonra evlendik. Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım...
Evet canım ne günlerdi çok şükür bu günlere geldik sen meyveni aldın çok şükür tatlım sıra bizde bizede dua et canım bizde alalım meyvemizi
ben beğendim cane senmisin resimdeki
amin canım cok tsk ederim rabbim cümlemizi evlatsız bırakmasın....evet benimkide heterezigot tu...bence mutlaka bir kac doktora git danıs kafana hangi doktor yatarsa ona git bence...dedigim gibi bu hastalıgın tedavisinde her doktor aynı fikirde degil cok farklı farklı konusuyorlar...simdi benim eltimdede cıktı kan pıhtılasması aralıkta düsük yaptı 2 aydırda arastırıyordu sorun ne aceba diye ve zor gebe kalmısdı simdi halen gebe degil aralıktan belli tekrar gebe kalmaya calısdı olmadı...neyse iste ondada bu hafta kan pıhtılasması oldugu ortaya cıktı oda aspirine basladı ve bol su ic demis doktor ona gebe kaldıgın an kanda gebelk cıktıgı anda igneye baslicaz demis...iste benim doktorumda kese gözüktügü an igneye baslicaz demisdi bak bunda bile doktor baska baska konusuyor...artı kesinlikle igneyi karnından vurmicaksın tehlikeli demis koldan ve bacaktan vurcaksın gebe kalınca demis ben sasırdım vallaha ben hep karnımdan vurdum artık son günleri karnım büyüktü acıyordu kanıyordu o yüzden son günleri kolumdan bacagımdan kendim vurmusdum....ama ilk kez duydum karından vurulmaz riskli tehlikeli diyen doktoru...o yüzden iyi arastır hangi doktor kafana yatarsa ona git ve artı gercekden o sayfaya katıl pıhtılasması olan arkadaslardan mutlaka akıl al....ben de oglum emmeyi bırakınca tekrar aspirine baslicam ikinci gebelik icin hazırlık yapacam :)
töpiş dolsun mu bilmiyorum son yarım saatte yine bi gelgitler var olsunmu olmasın mı dye ama dayanamam akşama çalışıcam allah ne zaman verirse
Maşallah canım meyvelerimizi alma zamanımız çoktan gelmi bizim
yok canım ben bir kamu kurumunda yöneticiyim, rabbim hayırlısı ve sağlıklısı ile nasip etsin
maşallah maşallah bence erkek annesi olacaksın rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Dolsun dolsun tatlım bu gelgitler istediginin belirtisi benimde gelgitlerle başladı hoooooppp töpişe minik bir tulumba
öyle mi diyorsuntöpiş tulumbası yerim ben onuuu o zaman bu gece çalışıyoruz lütfen rahatsız etmeyin yazısını kapıya koyalım
sanırım en büyüğünüz benim 36 yaşındayım
Çok şükür canım :) Amin inşallah canım duacınızım herzaman gelsin meyvişler
Sağol canım evet gelsinler tam mevsimi :)
5senede bizde var
bayanlarr bende ilişkimin 4 buçuk yılında evlendim :) şimdi 9 aylık evliyiz 5. yılı da doldurduk :)) güzel geçtii vaktimiz ya aynı şartlara beklemek bizdede oldu okullarımızın bitmesi falan derken yıllar geçmiş ve evlenmişiz
çok şükür çokda memnunum hayatımdan halimden Allahım hepimizin evinde huzurunu eksik etmesin bebişşlerimizide
Evet canım benim resimdeki aldım ama önü dar mi oldu diye içime sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?