Bize taktikler verirsin artık :)
Heyy maşallah bizlere canım Allah mutluluklarımızı daim etsin :)
Maşallah canım Allah mutlulugunuzu bir ömür baki kılsın :) ve hepimizin evine tez zamanda bebiş haberi gelsin
Bende 32 yaşındayım.kendimi yaşlı hissettim şimdi yahu :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen 5 sene beklemezsin inanmam
bize taktikler verirsin artık :)
heyy maşallah bizlere canım allah mutluluklarımızı daim etsin :)
maşallah canım allah mutlulugunuzu bir ömür baki kılsın :) ve hepimizin evine tez zamanda bebiş haberi gelsin
Bende inanamıyorum nasıl beklemişim Okul vardı eşim bekledi beni
ben çok severim bu tarz elbiseleri bence tam oturmuş üstüne
Kızlar sohbeti bölüyorum ama bir sorum var kahverengi pembe adet oldum bu ay bunun bir anlamı var mı bi anlam veremedim buna benzer bişey duyan yaşayan var mı acaba
Normal adetde olabilir yada gebelık durumu falan varsa yerleşme lekesi olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
töpiş dolsun mu bilmiyorum son yarım saatte yine bi gelgitler var olsunmu olmasın mı dye ama dayanamam akşama çalışıcam allah ne zaman verirse
Canım Sağol cevap için test yaptım Cumartesi negatifti idrar testi, adetim kahverengi lekeden 2 gün sonra başladı ve genelde pembe idi garip geldi bana yani içerde bişeyler oluyoda bebek tutunamıyor mu acaba diye düşünüyorum kendi kendime
Canım Sağol cevap için test yaptım Cumartesi negatifti idrar testi, adetim kahverengi lekeden 2 gün sonra başladı ve genelde pembe idi garip geldi bana yani içerde bişeyler oluyoda bebek tutunamıyor mu acaba diye düşünüyorum kendi kendime
Bize taktikler verirsin artık :)
Heyy maşallah bizlere canım Allah mutluluklarımızı daim etsin :)
Maşallah canım Allah mutlulugunuzu bir ömür baki kılsın :) ve hepimizin evine tez zamanda bebiş haberi gelsin
Bende 32 yaşındayım.kendimi yaşlı hissettim şimdi yahu :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayanlarr bende ilişkimin 4 buçuk yılında evlendim :) şimdi 9 aylık evliyiz 5. yılı da doldurduk :)) güzel geçtii vaktimiz ya aynı şartlara beklemek bizdede oldu okullarımızın bitmesi falan derken yıllar geçmiş ve evlenmişiz
çok şükür çokda memnunum hayatımdan halimden Allahım hepimizin evinde huzurunu eksik etmesin bebişşlerimizide
23yaşindayim 5yasinda kizim var 2.duşunuyorum :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?