2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar sohbeti bölüyorum ama bir sorum var kahverengi pembe adet oldum bu ay bunun bir anlamı var mı bi anlam veremedim buna benzer bişey duyan yaşayan var mı acaba

Kızlar sohbeti bölüyorum ama bir sorum var kahverengi pembe adet oldum bu ay bunun bir anlamı var mı bi anlam veremedim buna benzer bişey duyan yaşayan var mı acaba

Normal adetde olabilir yada gebelık durumu falan varsa yerleşme lekesi olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal adetde olabilir yada gebelık durumu falan varsa yerleşme lekesi olabilir

Canım Sağol cevap için test yaptım Cumartesi negatifti idrar testi, adetim kahverengi lekeden 2 gün sonra başladı ve genelde pembe idi garip geldi bana yani içerde bişeyler oluyoda bebek tutunamıyor mu acaba diye düşünüyorum kendi kendime

Sanirim en guzeli doktoruna görun tahminler yaparken vakit kaybediyoda olabilirsin bisey yok da olabilir.hemen kontrole gt cnm :)

canım kahve rengi bayat kan kırmızı taze yni içinde birikmiş sonradan kanaman olmuş bu yüzden rengi kehve bence normaldir

herzaman efendim

Bende 32 yaşındayım.kendimi yaşlı hissettim şimdi yahu :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç sorma burda epeyi çıtır varmış canım yaaa

Hayat iste kimi benim gibi istemez olur kimi aylarca ugrasir umut eder olmaz..

Canım aynı bizim gibi bizde 4.5 seneden sonra evlilik ve şimdi 10 ay oldu evleneli bazen çok erken mi bebek için diye düşünmüyor değilim.

Bak şimdi 29 oldummmm ben de anne olduuuum diye haykırmak istiyorummmm

Büyüdümmm büyüdümmmm ben de anne olduuuuum....

Son düzenleme:
Kızlar ben önümüzdeki aya randevu aldım yine doktordan. Ayın 9'unda gidiyorum eğer ki adet olur isem tam 14. güne denk getirdim en azından yumurtamı görüp bir şey söyleyebilsin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…