Kızlar ben önümüzdeki aya randevu aldım yine doktordan. Ayın 9'unda gidiyorum eğer ki adet olur isem tam 14. güne denk getirdim en azından yumurtamı görüp bir şey söyleyebilsin istedim.
Çok iyi düşünmüssün canım doktor dogru yönlendiriyor insanı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben mayıs sonu da gitmiştim zaten genel kontrol ve folik asit yazdırmak için. Çok olumlu konuşmuştu doktorum tertemiz yumurtalıkların ne zaman istersen kalabilirsin diye şimdi istiyoruz tabi bu ay olmazsa en azından yumurtan çatlamış ya da bir kaç gün içinde çatlayacak şu günleri değerlendirin desin diye gidicem. Tabi daha adetime var belki de hamişim.
Ben mayıs sonu da gitmiştim zaten genel kontrol ve folik asit yazdırmak için. Çok olumlu konuşmuştu doktorum tertemiz yumurtalıkların ne zaman istersen kalabilirsin diye şimdi istiyoruz tabi bu ay olmazsa en azından yumurtan çatlamış ya da bir kaç gün içinde çatlayacak şu günleri değerlendirin desin diye gidicem. Tabi daha adetime var belki de hamişim.
Kızlar ben önümüzdeki aya randevu aldım yine doktordan. Ayın 9'unda gidiyorum eğer ki adet olur isem tam 14. güne denk getirdim en azından yumurtamı görüp bir şey söyleyebilsin istedim.
Arkadaşlar genel olarakta sorayim özel hastaneye mi devlet hastanesine mi gidiyorsunuz?
Özel hastaneye gidiyorum ben canım
Saol canim.bende yarin için ozelden randevu aldim sen nerde yasiyosun? canim birşey daha sorucam bu yumurtalik takibine flan karindan ultrasonlami bakiyo doktor
Ben İstanbul Bayrampaşada yasıyorum canım.Yumurta ve rahim durumuna benim alttan ultrasonla baktı doktorum ve hiç korkulucak bişey değil belirtmek isterim
Kesinlikle özel.devlet mahvetti beni ya
Yakin sayiliriz senle hangi hastane? 9 ay önce enfeksiyon için gitmiştim canim alttan muayene oldum gayet saglikli demişti doktorum.simdi yine enfeksiyon belirtisi var o yüzden gidicem tekrar alttan muayene eder mi acaba etse dahaki iyi olur birde herhangi bi döllenme olduysa alttan zarar verir mi? Ne çok soru sordum yahu
İstanbul şafak hastanesi canım.Yok verecegini sanmıyorum çünkü bazen karından bebeği göremeyince alttan baktıklarını duymuştum.Zarar verecek olsa bakmaz doktorlar sen yinede hamilelik ihtimalin olduğunu doktoruna söylersin.
Ameliyatim cok agir gecti.idrar torbami kucultmusler.aylarca kanamam oldu.çocugun zevkini yasayamadim aci yaşamaktan .
Çok geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?