2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bu soğan kürünü nasıl içiyorlar anlamıyorum.10 yıl önceydi zayıflatıyormuş diye duydum ve birkaç gün içmiştim.feci bir mide yanması ve mideden devamlı gelen bir soğan kokusu yüzünden devam edemedim ben şimdi yapmayada cesaret edemiyorum.acaba içine farklı birşeyler katılıp içilemezmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç denemedim ama İbrahim saraçoğlu bu kürü anlatırken kesinlikle mide sorunu yaşaynlar bu kürü uygulamasın demişti bilgin olsun canım.... mideni zorluyorsa kullanma sakın

Hiç denemedim ama İbrahim saraçoğlu bu kürü anlatırken kesinlikle mide sorunu yaşaynlar bu kürü uygulamasın demişti bilgin olsun canım.... mideni zorluyorsa kullanma sakın

Ben kuru soğanı cok severim hatta kurufasulyeyle harika oluyor ama azcıkda yesem hemen midem yanıyor :S sanırım bana göre değil bu kür

Ben kuru soğanı cok severim hatta kurufasulyeyle harika oluyor ama azcıkda yesem hemen midem yanıyor :S sanırım bana göre değil bu kür

soğan sarımsak candır bende çoook severim... bu kürde soğan çok yoğun olduğundan çok daha zorlar seni o yüzden uğraşma hiç

Kızlar ben bugün elle şöyle bir bakayım dedim ama daha girişte elime top gibi birşey geldi bende hiç kurcalamadım herhalde adet olacağım ki şiş orası.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bu arada senden de uzun akıntı gelmemişti di mi? Bendende gelmemişti tatlım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kuzum ya gelmedi bu ay uzayan akıntım.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

kızlar burda hayalet çizgi görüyomusunuz?????:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…