2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet görünüyor canım inşallah hamilesindir ama kanda kesin olmadıkça çok ümitlenme Mogamiyi hatırla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım ümitlenmedim hatta sevinmedi bile çünkü adetım gelcek gibi hissediyorum hiç anlam veremedim çizgiye 5-6 dk içinde çıktı

yok canım ümitlenmedim hatta sevinmedi bile çünkü adetım gelcek gibi hissediyorum hiç anlam veremedim çizgiye 5-6 dk içinde çıktı

Ama hemen çıkmış Mogaminin ki hemen çıkmamastı ayrıca hamilelikte de adet olacak gibiydik diyorlar

Ayyy canm hic tanımıyorm sizleri ama ınan cok duygulandım ne güzel duygu bana da dua edermisin hamilelerin duası kabul olur carsamba sabah senin testinden yapicam bende Allah mübarek kadir gecesi herkesin duasini kabul eder insallah

kızlar Bat'ıma son 2 kala adet sancıları hissetmeye başladım hattaa eminim sanırım adetim gelecek üstelik erkenden..

tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir[/QUOTE]
Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))

yarından itibaren 4 gün kalıyo canım hayırlısı olur inşallah salak gibiyim inanamıyorm

silikte olsa çizginin olması genellikle gebelik olduğunu biliyorum inş senin de öyledir. benimde bat 24ü 3 gün sonra ama adet ağrılarım başladı üzgünüm senin adetin kaçıncı günleri ilişki olmuştu

kızlar beniim sanırım bugünden kırmızılar gelmeye başladı yarın tam anlamıyla olurum... BAT a 2 gün kala regl oluyorum oysa ki benim adetim çok düzenliydi tam 28 gün sürerdi döngüm. ama bu 2 aydır düzenim bozuldu. geçen ay 3 gün gecikmeli bu ay 2 gün erken oldu.. bünyem iyice şaştıı

ne yapıcam bilmiyorum adet düzenim bozulmuşken bu iş daha zor olmaz mı kuzularım

Mogamii canim test sonucum 414.4 yani hamileyiiiim :))

canım biraz bilgilendirimisin çalışmaların nasıl oldu, adet döngün nasıldı, yumurtlama takibi yaptınmı ovulaasyon testi falan ??

gerçekten birilerinin hamile olduğunu görüünce cok seviniyoruz topik olarak yaa gelsin bebişin sağlıkla inş

canım burda gösteriyo ilişki günlerini pm yazan yerler aksam ilişki olduğunu gösterıyo 4gün kaldı batıma

Ameliyatim cok agir gecti.idrar torbami kucultmusler.aylarca kanamam oldu.çocugun zevkini yasayamadim aci yaşamaktan .

Geçmiş olsun canim allah başka sikinti vermesin, yüzünü güldürsün inş

canım hayırlı olsun çok sevindim bende test yaptım silik cıktı ama kanı görmeden inanamıyorum sanki benim testede bakarmısın sende görcekmisin çizgiyi acaba

blummmm inanmıyorummm hamişsin sennn tebrikler canım benim koyulaşır inş en yakın zamanda kaçıncı gün yaptın erken gebelik testi mi nedir anlat anlatt

yok canım ya ne erkeni ov. testinin yanındaki uyduruk testlerden 4 gün var batıma şaşkınım inanamıyorum sanki adetim gelcekti benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…