yok canım ya ne erkeni ov. testinin yanındaki uyduruk testlerden 4 gün var batıma şaşkınım inanamıyorum sanki adetim gelcekti benim ya
canım hayırlı olsun çok sevindim bende test yaptım silik cıktı ama kanı görmeden inanamıyorum sanki benim testede bakarmısın sende görcekmisin çizgiyi acaba
bence farklı bi test daha yap, o da böyle olursa Allahhhhhhhhhhhhhhhbence gölge gibi değil bariz silik çizgi
Cok tskler canim evet gordum cizgiyi :) ayni benimki gibi silik ama gorunuyor bence hamilesin canim hemen test yaptir
testi kendim yapmışım gibi heyecanlandım biliyor musunçok sevindim canımm inş. kan testinde de güzel bir değerle karşılaşırsın
ayyy çok sağol canım inşallah kandanda olumlu sonuç alırım senden de güzel haberler gelsin inşallah bana başka bi topikte sudecet diye bi arkadaş var bana bu ay sağolsun cok içten dua etmişti hatta ben ona dedım ki sen bana böyle içten dua ediyosun ya ben kesın hamile kalırım ve duası kabul oldu sanırımonada söyledım bizim kızları sana yönlendircem diye
Geçmiş olsun canim allah başka sikinti vermesin, yüzünü güldürsün inş
canım biraz bilgilendirimisin çalışmaların nasıl oldu, adet döngün nasıldı, yumurtlama takibi yaptınmı ovulaasyon testi falan ??
gerçekten birilerinin hamile olduğunu görüünce cok seviniyoruz topik olarak yaagelsin bebişin sağlıkla inş
tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir
Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))
inanmıyorum avatarını değişmişsin. ben senin avatarı çokk seviyodum yaa, seninle öyle özdeşleşmişti ki nasıl kıydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?