2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok canım ya ne erkeni ov. testinin yanındaki uyduruk testlerden 4 gün var batıma şaşkınım inanamıyorum sanki adetim gelcekti benim ya

bence farklı bi test daha yap, o da böyle olursa Allahhhhhhhhhhhhhhh bence gölge gibi değil bariz silik çizgi

canım hayırlı olsun çok sevindim bende test yaptım silik cıktı ama kanı görmeden inanamıyorum sanki benim testede bakarmısın sende görcekmisin çizgiyi acaba

Cok tskler canim evet gordum cizgiyi :) ayni benimki gibi silik ama gorunuyor bence hamilesin canim hemen test yaptir

testi kendim yapmışım gibi heyecanlandım biliyor musun çok sevindim canımm inş. kan testinde de güzel bir değerle karşılaşırsın

inanmıyorum avatarını değişmişsin. ben senin avatarı çokk seviyodum yaa, seninle öyle özdeşleşmişti ki nasıl kıydınn

testi kendim yapmışım gibi heyecanlandım biliyor musun çok sevindim canımm inş. kan testinde de güzel bir değerle karşılaşırsın

ayyy çok sağol canım inşallah kandanda olumlu sonuç alırım senden de güzel haberler gelsin inşallah bana başka bi topikte sudecet diye bi arkadaş var bana bu ay sağolsun cok içten dua etmişti hatta ben ona dedım ki sen bana böyle içten dua ediyosun ya ben kesın hamile kalırım ve duası kabul oldu sanırımonada söyledım bizim kızları sana yönlendircem diye

iyi olur dualar çok önemliii ben de bu ay çok umutlandım bakalım Allah bilir diyelim hayırlısı

Bende dusunuyorum 2.bebegi.hatta adetimi 4gun gecti ama negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar bişey sorucam .ben suan adet dnemimi 4gun gectim ya bu donem de de hamile kalabiliyo muyum ?yksa adet mi olmam lazim?

arkadaşlar bende 2. yi düşünüyorum temmuzu ov.testi yaparak geçiriyorum son denemeler..bat 4 ağustos.bu tarihe yakın yumurtlama olurmu acaba?çook istiyorum inş..

Canim soyle anlatayim son adet tarihim 22 hazirandi oncelikle, yumurtlama gunum de 5 temmuza denk geliyordu takvime gore, gecen aydan kalma yumurtlama testlerim vardi evde internetten toplu almistim, 5 temmuzdan once iliski olmadi misafir, kpss hazirligi falan baya yogundum. Test te yapmadim taki 5 temmuza kadar, sonra sinavdan cikip eve gelince aklima geldi test yapmak, yaptim kopkoyu iki cizgi.. Sonra testin ustundeki yaziyi farkettim hcg yaziyordu halbuki ambalajinda lh testi diye yaziyordu. Cok sasirdim esime gosterdim inanamadik bi anormallik vardi hamile olamazdim sonra esin hemen gidip gebelik testi aldi 2 tane, hemen yaptim sonuc negatif tabi. Salaklar testin kabini yanlis koymuslar lh testiydi aslinda ama bize gereksiz bir heyecan yasattilar. Neyse anladikki o testten o gun yumurtlama gunum, ama bende o uzayan akintidan falan yok. Biz o aksam iliski yasadik sadece. Baskada yok. Ben hic beklemiyordum nasilsa tek gece iliski oldu diye spor falan yaptim kostum falan. Sonra 18 temmuz gunu iste belirtiler olunca hcg testi yaptim canim silik cikti bugun de kan verdim 414.4 :)

tüm kalbimle dua ediyorum inşallah olur gebesin dir
Canim test sonucum 414.4 yaniii hamileyiiiiiimmmmm :))

ooooooo bacım tebrikler gözün aydın Allahım ne güzel peşpeşe hamile haberleri

Son düzenleme:
inanmıyorum avatarını değişmişsin. ben senin avatarı çokk seviyodum yaa, seninle öyle özdeşleşmişti ki nasıl kıydınn

önceki avatarımdaki ikiliye hayranım ama şimdiki çifte aşığım o yüzden değişe değişe kullanıyorum

Ayrıca nickimin sahibi kızcağız olur kendisi

REN x MOGAMİ

Son düzenleme:
Kizlar bişey sorucam .ben suan adet dnemimi 4gun gectim ya bu donem de de hamile kalabiliyo muyum ?yksa adet mi olmam gerekiyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…