Mogamii canim test sonucum 414.4 yani hamileyiiiim :))
Mogamii canim test sonucum 414.4 yani hamileyiiiim :))
yrn sabah yine yapıcam çıkarsa kana gidicem ayyy ozman çokçokçok sevincem canım
öyle planlıyorum canım inşallah bebişim benimledirAyy canim cok mutlu oldum görünce inşallah bebeğin seninledir. Inşallah hamilesindir canim yarın testi sabah tekrarla ve kan testi yaptır bence.
6-7 dakika canım 10 dk geçmedi eminim farkedınce eşime gösterdim oda gördüwuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gördüm bacım kaçıncı dk çıktı
inşallah canım teşekkürlerTebrkler cnm inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim inşallah hamileyimdir kandada cıkarBence hamilesinn
inşallah canım
Tebrik ederim canimSaglicakla kucagina alirsin inşallah.
iyi olur dualar çok önemliiiben de bu ay çok umutlandım bakalım Allah bilir diyelim hayırlısı
öyle planlıyorum canım inşallah bebişim benimledir
6-7 dakika canım 10 dk geçmedi eminim farkedınce eşime gösterdim oda gördü
inşallah canım teşekkürler
teşekkür ederim inşallah hamileyimdir kandada cıkar
ayyy inşallah kan testini şüpheyle yaptırmama gerek kalmazayyy hadi hayırlısı kpkoyu bi çizgi çıkar ınsallah sabaha :)
Yarın sabah doğru kan testine
ayyy inşallah kan testini şüpheyle yaptırmama gerek kalmaz
evet bi idrar dha yaptıktan sonra doğru kanaaaa kocacığım yanına uzandım göğsümü ellediğinde acıyo dedım eeee sen hamile değilsin gelcek senin adet diyoadam her ay göğüs acısına alışkın tabii
Kizlar bişey sorucam .ben suan adet dnemimi 4gun gectim ya bu donem de de hamile kalabiliyo muyum ?yksa adet mi olmam gerekiyo ?
Sen boşver onu
Şimdi anlat bakalım belirti var mı ilişki sıklığın neydi ov testinde poz. gördün mü gördüysen ne zaman ilişkin oldu silikleşince mi... sonraaaaaaaaaa yastık olayına girdin mi falan filan
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
kuzum ilişkiler böyle.beirtim aynı adet olcakmışım gibi testi yaptığımda inanmadım hatta kandada kesinleşmeden tam anlamıyla sevinemicemov testınde gördüm poz 15.gün ama öncesindede yumurtladımmı acaba erken döllenme oldu mu bilemiycem poz görünce olan ilişkinin birinde yastık koydum yarım saat yattım sonra duşa girdim diğer ilişkilerde de hep yarım saat yattım.he bide bi ilişkimde tam tatmin olduğum sıra boşalma gerçekleşti hatta o anda aklımdan bebiş geçti
mogami bide aksam sahurda ne oldu anlatayım bak eşime peynirli omlet yaptım kışın dahi yiyemem kokusundan dolayı sevmem yumurttayı neyse 2 tane kırdım kocacığıma oturduk canım nasıl cektı anlatamam bi lokma aldım soğan istedi canım bi yedım görsen adaa kalmıcaktı yumurta o kadar tatlıydı ki başka hiç bi zman alamam o tadı başka bi can çekmeydi ben haşlanmış yumurtada yemem ve eşime hem derim ki hamil kalırsam inşallah yumurta yiyebilirim sahurda öyle olunca 2mizde sasırdık ne oluyo sana dedi kıtlıktan cıkmıs gibiydim
orgazm olayı bende de oluyor hatta uzmanlarda orgazm sırasında spermin rahme daha kolay geçtiğini söylüyorlar... hadi inşallah yarın kanda da güzel haberlerini alırız bebeğim ... hamile olup bırakma burayı ama tamam mı
Tamam işte bak bu tam hamilelik belirtisi oldu bu sefer balım oldu tontişin yola çıkmış geliyor
inşallah canım bu gece nasıl geçicek annemler gelcekler sahura söylesemmi acaba bilemedim sabah kalkıp gidicem ne dicem anneme ayyy bilemedimAllahım inşllah sana da nasip etsin en kısa zmanda herkese dua ediyodum daha cok dua edicem
iyice yaşlanmadan bari bebeğimiz olsa
BANA CEVAP VERINNNN 4OLDU SORDUGUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?