2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayir takip etmiyorum.doktorum et de demedi.kizimda hc boyle olmamisti.ilk dneme de hamile kalmştim.bu 2.ayimiz deniyoruz olmuyo.geçen ay takip etmiştim.ama adet olamadim .kanda da gözukmuo.adet olmadan hamile kalabilirmiym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Forum ahalisi ben yatar

Hamişlerim sıpalarınızla güzel güzel uyuyun yesinler anaları onları

Mogamii canim test sonucum 414.4 yani hamileyiiiim :))

masallah, masallah:))) forum senleniyor. canim hayirli olsun. Allah yuzunu hep guldursun, bekleyen arkadlarin da tez zamanda yuzleri guler insallah:))_

iyice yaşlanmadan bari bebeğimiz olsa

aynen canım 2 yıl oldu evleneli ben hep bir işe girmek istedim kısmet olmadı hep ramak kala giremedim işlere hala işe girmek istiyorum işimi yapmak istiyorum ama 2 yıl bunun için zaman kaybetmişim meğer ilk yıl bebişi yapsam şimdi 1 yasında olurmuş kendini toplarmış bile neyse allahım en kısa sürede bize de nasip etsin de olgun anne oluveririz biz de :)

Bn varim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakın kimseye söyleme canım hamileliğinden emin ol ondan sonra müjdeyi verirsin kuzum... Duaların için Allah razı olsun dilerim bizlerde bu güzel duyguyu tadarız yakın zamanda
ilk torunları olcak çok istiyolar ümitlendirmeyim şimdi sabah annem uyurken çıkar giderım sessizce girerim içeri duymaz darısı başınıza inşallah
canim benim, hamilesin galiba. bence hemen doktordan randevu al. insaalh kesin sonucu alirsin hemen. allah saglikla kucagina aldirsin.

kanda baktırayım canım kesinleşsin bakalım benim sıpa

inşallah canım kesinleşince tam anlamıyla sevinicem

Amanda aman minik bir bebiş varmış orda.yarın hayırlı haberini alırsın inş canım cok sevindim valla.bizde görürüz inş silikte olsa ikinci çizgiyi

Kızlar bisey sorucam k.bakmayın bu seylerden pek anlamıyorum kan tahlili verdim sonuç kaç olmalı gebelik icn hastanedekiler pek bi ilgisiz ama kan vermiş oldum

Selam canım:) sonuç kısmında 0 sıfır yazmıyor ise ve 0 dan yukarı ise gebesindir:) genelde 100 üstü olmalı ben de adet günümü bile beklemeden yaptırmıştım 136 yazdı 1-2 haftalık gebe kısmında yer alıyordum:) şimdi 34 haftalığım:) doğumu bekliyoruz:) hayırlısı inş...

İnşallah canım hepimiz çok içten istiyoruz bebişlerimiz bekletmesin ve sağlıklı olsunlar

Bata kaç gün varken yaptırdın? Benim bata 4 gün kaldı test yaptım silik cıktı

Bata kaç gün varken yaptırdın? Benim bata 4 gün kaldı test yaptım silik cıktı

Anlamadım? Silik derken? Ben idrar yapmadım direk kan testi:) garanti sonuç varken beklemeyede ggerek yok adetime bir gün kala yaptırdım hemde:) çıkıyor:)

Hımm ben yanlış anladım canım ben idrar testi yaptım silik cıktı sabah yıne yapıcam cıkarsa kan vericem hayırlısı. Sende inşallah sağsalim bebişini alırsın çok güzel bi duygu

Hımm ben yanlış anladım canım ben idrar testi yaptım silik cıktı sabah yıne yapıcam cıkarsa kan vericem hayırlısı. Sende inşallah sağsalim bebişini alırsın çok güzel bi duygu

Evet inşallah!!:) herkese nasip olsun inşallah ama bak ben kan testine gittiğim günün sabahı uyanır uyanmaz temiz idrarla idrar testi yapmıştım negatif çıktı öğleden snra devlette kan verdim acilde 1-2 haftalık gebe çıktım:) demem o ki idrardan sonuç için adetinin üstünden 10 gün en azn gecikmesi gerek ama kanda adet günüm dolmadan öğrendim ben :) yani kandan kesin alırsın ben idrara güvenmiyorum zaten. Vede beklemen gerek. İdrarda poziitif sonuç alan anne adayı en az 1-1.5 aylık gebedir. Ama kanda ilk günlerinde öğreniosun:)) bol şans inşallahh gönlüne göre verir rabbim!!:)))

Blummmmm canımmmm ben bebişini gördüm ki orda bence sende hamilesin çünkü normal gebelik testinde çıkmış bile silik çizgi hayırlı olsun canım Allah kulunun isteğine hicbirzaman sessiz kalmıyor çok sevindim senin adına :)

Canım benim Tebrikler :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…