Mogamii canim test sonucum 414.4 yani hamileyiiiim :))
iyice yaşlanmadan bari bebeğimiz olsa
gördüm ben de sankim inşallah bebiştir canım :)
ilk torunları olcak çok istiyolar ümitlendirmeyim şimdi sabah annem uyurken çıkar giderım sessizce girerim içeri duymazSakın kimseye söyleme canım hamileliğinden emin ol ondan sonra müjdeyi verirsin kuzum... Duaların için Allah razı olsun dilerim bizlerde bu güzel duyguyu tadarız yakın zamanda
canim benim, hamilesin galiba. bence hemen doktordan randevu al. insaalh kesin sonucu alirsin hemen. allah saglikla kucagina aldirsin.
gördüm ben de sankim inşallah bebiştir canım :)
inşallah canım kesinleşince tam anlamıyla sevinicem
Kızlar bisey sorucam k.bakmayın bu seylerden pek anlamıyorum kan tahlili verdim sonuç kaç olmalı gebelik icn hastanedekiler pek bi ilgisiz ama kan vermiş oldum
Amanda aman minik bir bebiş varmış orda.yarın hayırlı haberini alırsın inş canım cok sevindim valla.bizde görürüz inş silikte olsa ikinci çizgiyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam canım:) sonuç kısmında 0 sıfır yazmıyor ise ve 0 dan yukarı ise gebesindir:) genelde 100 üstü olmalı ben de adet günümü bile beklemeden yaptırmıştım 136 yazdı 1-2 haftalık gebe kısmında yer alıyordum:) şimdi 34 haftalığım:) doğumu bekliyoruz:) hayırlısı inş...
Bata kaç gün varken yaptırdın? Benim bata 4 gün kaldı test yaptım silik cıktı
Anlamadım? Silik derken? Ben idrar yapmadım direk kan testi:) garanti sonuç varken beklemeyede ggerek yok adetime bir gün kala yaptırdım hemde:) çıkıyor:)
Hımm ben yanlış anladım canım ben idrar testi yaptım silik cıktı sabah yıne yapıcam cıkarsa kan vericem hayırlısı. Sende inşallah sağsalim bebişini alırsın çok güzel bi duygu
İnşallah canım hepimiz çok içten istiyoruz bebişlerimiz bekletmesin ve sağlıklı olsunlar
Hımm ben yanlış anladım canım ben idrar testi yaptım silik cıktı sabah yıne yapıcam cıkarsa kan vericem hayırlısı. Sende inşallah sağsalim bebişini alırsın çok güzel bi duygu
Canim soyle anlatayim son adet tarihim 22 hazirandi oncelikle, yumurtlama gunum de 5 temmuza denk geliyordu takvime gore, gecen aydan kalma yumurtlama testlerim vardi evde internetten toplu almistim, 5 temmuzdan once iliski olmadi misafir, kpss hazirligi falan baya yogundum. Test te yapmadim taki 5 temmuza kadar, sonra sinavdan cikip eve gelince aklima geldi test yapmak, yaptim kopkoyu iki cizgi.. Sonra testin ustundeki yaziyi farkettim hcg yaziyordu halbuki ambalajinda lh testi diye yaziyordu. Cok sasirdim esime gosterdim inanamadik bi anormallik vardi hamile olamazdim sonra esin hemen gidip gebelik testi aldi 2 tane, hemen yaptim sonuc negatif tabi. Salaklar testin kabini yanlis koymuslar lh testiydi aslinda ama bize gereksiz bir heyecan yasattilar. Neyse anladikki o testten o gun yumurtlama gunum, ama bende o uzayan akintidan falan yok. Biz o aksam iliski yasadik sadece. Baskada yok. Ben hic beklemiyordum nasilsa tek gece iliski oldu diye spor falan yaptim kostum falan. Sonra 18 temmuz gunu iste belirtiler olunca hcg testi yaptim canim silik cikti bugun de kan verdim 414.4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?