Eveeetttt sen benden daha çok inandın tatlım totemini yidigim :*Kuzum listeme ekliyim mi seni bak oprayı da silik çıkınca ekledim ertesi gün kanda netleşti seni de ekliyim mi noooooluuuuur
vitmin değerlerim iyidi aslında ama ısrarla f asit kullanmamı istedi ve d k hapına başla iki ay kullan bıraktığın gibi hamile kalırsın diyo büyük ihtimalle ama ben karasızım doktorum sorumluluk bende kullan diyo bilemedim ki
Eveeetttt sen benden daha çok inandın tatlım totemini yidigim :*
Canım ben 1 sene korunma amaçlı kullandım bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür :)
Veeee Günaydın kuzular uyku uyku uyku uyusam 7/24 doymicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı olsun canım bayram diye çok heveslere kapıldım da hadi neyse ınş senin vardır cnm denemen kaç
Selam kızlar uzun zamandır göremedim hastaneden yat CIK yat CIK biseye vaktim olmadi hamislik Zor geçiyorbeni benden ediyor bulantilar istifalar tansiyon dusukleri kilo vermelerim inş duzelirim diye ümit ediyorum yeni hamisler varsa hayirli olsun Rabbim tez zamanda kucaklarina almayi nasip etsin inşallah hamislik bekleyenlerede Rabbim tez zamanda göbislerini doldursun inş hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim banada tez zamanda şifa ins
selam kızlar uzun zamandır göremedim hastaneden yat cık yat cık biseye vaktim olmadi hamislik zor geçiyorbeni benden ediyor bulantilar istifalar tansiyon dusukleri kilo vermelerim inş duzelirim diye ümit ediyorum yeni hamisler varsa hayirli olsun rabbim tez zamanda kucaklarina almayi nasip etsin inşallah hamislik bekleyenlerede rabbim tez zamanda göbislerini doldursun inş hayirli evlatlar nasip etsin rabbim banada tez zamanda şifa ins
Senin maşallahın var canım hep böyle devam eder inşallah :) uyu annesi uyu sen dinlen bebiş büyüsün
İnşallah tatlım çok uyuyorum erken yatıyorum sabah 7 gibi bir ateş basıyor kaldırıyor sonra 11 gibi yine yoğun bir uyku hali sanırım ilk zamanlar böyle gecicek genel olarak iyiyim. Uyusun anası büyüsün minik tulumbası :)
Bende aldım canım o jel den ama düzgün kullanamadım yani hep dışarı akıttım fayda görmedim yani
[b .!.:geçmiş olsun canım sağlıkla tekrarını nasip etsin rabbim inşallah [/b]
inşallah tatlım çok uyuyorum erken yatıyorum sabah 7 gibi bir ateş basıyor kaldırıyor sonra 11 gibi yine yoğun bir uyku hali sanırım ilk zamanlar böyle gecicek genel olarak iyiyim. Uyusun anası büyüsün minik tulumbası :)
canım dünya imtihan dünyası...Pek çok şeyden imtihan edileceğiz...Burda keyif sürmeye gelmedik ki herkesin illaki sıkıntıları oluyor, insanlar ne dertlerle boğuşuyor, unutma Rabbim bizi imtihan ediyor...Böyle düşünme isyan etmemeliyiz gülüm benim yoksa Allah muhafaza daha büyük sıkıntılarla karşılaşırız Rabbimizi gücendirmeyelim..
normalde ben cidden sinirleniyorum sabret imtihan diyenlere..ama inanıyorum ki siz bu kadar uzuuun uzuuun yazma zahmetine girdiyseniz samimi birisiniz..çok teşekkür ederim...ben bu kulübe vajinismus sayesinde girdim...çok şükür yendim...ama ne kadar zaman geçti ne kadar gözyaşı ne kavgalar tam boşanacam deim yendim...ama şimdi de bebek sorunu..ben ANNEMİ KANSERDEN KAYBETTİM.......O YÜZDEN ARTIK BENİM TAKATİM YOK sinir sistemim harap.......yoksa herkes kadar sabrettim ben de..ama benim mızmızlık yapacağım naz yapacağım bi ANNEM YOK...BABAM DA ARAMIYO BENİ..EVLENDİM ATTI BENİ....bir yuva bir çocuk çok mu şey istiyorum ben..bence değil
elbette değil bitanecim..ama bazen rabbim sevdiği kullarını daha çok üstüste imtihan edebilir, ve bunda biz göremesek de muhakkak bi hayır vardır sabretmenle birlikte alacağın mükafatlar gibi mesela belki affına vesile olacaklar, belki cennete girmene, belki senin sabretmen anneciğine mükafatlar kazandırıyodur kabrinde olamaz mı...
seni asla kınamıyorum hepimiz zaman zaman böyle olabiliyoruz, ve böyle zamanda bizi silkelicek insanlar arıyoruz aslında etrafımızda aslında buyüzden buradasın sen deannesizlik kolay değil elbette çokkk haklısın...ama bi nokta varki senin adına çok sevindiğim vajinusmusu başarmış yenmişsin bak bu sınavın bitmiş elhamdülillah, inşallah Rabbim kucağını da boş bırakmicaktır diye ümit ediyorum, bebişin sadece en doğru zamanı bekliyordur inşallah, sana özellikle dua edicem arkadaşım
hem şunu bilki gecenin en karanlık olduğu vakit sabaha en yakın olan vakittir...senden ricam kalbinden geçsede kötü düşünceleri kov isyan cümleleri kurma ve pozitif ol kendini zorla lütfen ozaman herşey yoluna girmeye başlayacak biiznillah
Peygamberimizde annesiz hatta kimsesiz kalmış hepimiz de her an kalabiliriz, sana tavsiyem eşinle aranı çok iyi tutmaya çalış birbirinize anne baba kardeş eş hepsi olun, birbirinize dayanın herşey daha kolay olur inş.
aşağıdaki hamilelik takvimime bakma ben de hamile değilim ve benim 12. ayım bi umut diye ekledim takvimiinan şuan kendimden çok senin bi evladının olmasını istiyorum canım üzülme tamam mı
belki geç yumurtluyosundur diye sordum eger gec yumurtluyosan hamile kalabilirsin sen ne olur ne olmaz çalışmalara dewam et
Allah acil şifalar versin canım tez zamanda toparlar hamileliğin tadıını cıkarırsın ınsallahve en kısa zamanda inşallah bzimde göbüşlerimiz dolar
amin canım geçmiş olsun geçmişte kalsın sonunda sağlığınla bebeğini sağ salim kucağına al inşallah acil şifalar dilerim
ayy gözlerim doldu yıne ekle tabii canım
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ben çok rahatsızım sebebini bilmiyorum adet olmadan yaklasık 1.5 2 hafta önceden karnım şişmeye başladı bunun sebebini bebeğe yormaya başlamıstım adetım 4 gun gectıkten sonra adet oldum ve karnım hala ınanılmaz sıs ben ılk basarda kılo aldıgımı dusunuyordum ama kılo degıl sıskınlık var kendımı serbest bıraktıgımda one dogrru sıvrı bır karın cıkıyor benı goren 4 aylık hamıle zanneder ılk defa böyle oluyor ve bu sıskınlık benı rahatsız edıyor mıdeme baskı yapıyor neden olabilir bilmiyorum adet gögüslerimi etkilemzdi bu ay gögüslerim dolgun dik ve sert duruyor esımde dıyor nasıl olmus goguslerın dıye ve uclar elıme gelıyor gogsumun once oyle degıldı rahatsızım kafam karısık kotu bırsey cıkmasından korkuyorum hangı dr gitmem gerektiginede karar veremedim
arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptırmaya.adetim 5 gün geçmişti.bu ay ilk defa klomene başlamıştım...ve hamile olduğumu öğrendim..değerim 439 çıktı..çok mutluyum. Klomenin yan etkilerinden çok korkuyordum çok şükür bende işe yaradı....darısı isteyen herkesin başına
arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptırmaya.adetim 5 gün geçmişti.bu ay ilk defa klomene başlamıştım...ve hamile olduğumu öğrendim..değerim 439 çıktı..çok mutluyum. klomenin yan etkilerinden çok korkuyordum çok şükür bende işe yaradı....darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?