2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum listeme ekliyim mi seni bak oprayı da silik çıkınca ekledim ertesi gün kanda netleşti seni de ekliyim mi noooooluuuuur
Eveeetttt sen benden daha çok inandın tatlım totemini yidigim :*

Canım ben 1 sene korunma amaçlı kullandım bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür :)

Veeee Günaydın kuzular uyku uyku uyku uyusam 7/24 doymicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin maşallahın var canım hep böyle devam eder inşallah :) uyu annesi uyu sen dinlen bebiş büyüsün

Hayırlısı olsun canım bayram diye çok heveslere kapıldım da hadi neyse ınş senin vardır cnm denemen kaç

bu ay 2. denemem benm canım 4 ay önce de hapı bıraktım kendimi dinlememeye calışyorum ama meraktayım bi yandan da :) senin kaçıncı deneme canım bat ne zman

Selam kızlar uzun zamandır göremedim hastaneden yat CIK yat CIK biseye vaktim olmadi hamislik Zor geçiyor beni benden ediyor bulantilar istifalar tansiyon dusukleri kilo vermelerim inş duzelirim diye ümit ediyorum yeni hamisler varsa hayirli olsun Rabbim tez zamanda kucaklarina almayi nasip etsin inşallah hamislik bekleyenlerede Rabbim tez zamanda göbislerini doldursun inş hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim banada tez zamanda şifa ins

Allah acil şifalar versin canım tez zamanda toparlar hamileliğin tadıını cıkarırsın ınsallah ve en kısa zamanda inşallah bzimde göbüşlerimiz dolar

amin canım geçmiş olsun geçmişte kalsın sonunda sağlığınla bebeğini sağ salim kucağına al inşallah acil şifalar dilerim

Senin maşallahın var canım hep böyle devam eder inşallah :) uyu annesi uyu sen dinlen bebiş büyüsün

İnşallah tatlım çok uyuyorum erken yatıyorum sabah 7 gibi bir ateş basıyor kaldırıyor sonra 11 gibi yine yoğun bir uyku hali sanırım ilk zamanlar böyle gecicek genel olarak iyiyim. Uyusun anası büyüsün minik tulumbası :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heyyy maşallah uyu tatlım uyu simdi sen uyu ilerde de minik tulumban uyuyacak evet canım ilk zamanların öyle olur sanırım herkes öyle diyor

Bende aldım canım o jel den ama düzgün kullanamadım yani hep dışarı akıttım fayda görmedim yani

Bakalım canım zaten sadece kendimi rahatlatmak adına kullanmayı düşünüyorum çok çok fazla olumlu yazı okudum bu jel hakkında. Hani kullanınca kesin olacak gözüyle bakarsam stresim azalır diye düşündüm. Sonuçta bir kere oldu rabbim aratmadı çok şükür korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalmıştım ama düşük yapınca üzüldüm çok düşünüyorum bu aralar hemen olsun istiyorum çünkü içimde boşluk var hep bir tarafım eksik gibi geliyor bana.

minik tulumba Ne güzel seviyo annesi bunu şimdiden oyy şanslı bebek

arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptırmaya.adetim 5 gün geçmişti.bu ay ilk defa klomene başlamıştım...ve hamile olduğumu öğrendim..değerim 439 çıktı..çok mutluyum. klomenin yan etkilerinden çok korkuyordum çok şükür bende işe yaradı....darısı isteyen herkesin başına

elisa bende evlendikten sonra senin dediğin gibi göbeğim çıktı ve göğüslerim çok büyüdü anlayamadım bende

tebrik ederiiiimmmm hayırlı olsun bebişinn çok sevindim inşallah güzel sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın yeni anne adayı candır bizler için evveett klomen diyorsun varsa başka tavsiyeler alalım

Tebrik ederim canım Allh'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…