- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Hiç kendimi hamiş gibi hissetmiyorum. Adet günümü bekliyorum ben.
Senin BAT a az kaldı sanırım umudunu yitirme canım belli olmaz biz senden çok umutluyuz senden hamiş haberi bekliyoruz
allah kabul etsin sağol canımBende buraya bakıyorum gazetelere o kadar face fln bıraktım nerdeyse onlar yalan bu gerçek
evet pazar hatta p.tesiye kadar umudum var ama çok değil
Ben kendimden hiç umutlu değilim. 26'sı ya da 27'si gösteriyor nette gerçi 24'ü bile gösteren var (şu son 3 adet tarihini alt alta yazınca 24'ü bile yazan var) ama 28 günlük döngüye göre 27'si pazar günü ama hiç ümidim yok niye böyle oldum bilmiyorum çok mutsuz ve umutsuzum.
ahh lovely bu ay bende kötüyüm yaa adete yakın sivilcelerim çıkardı ve çıktılarhayırlısı ben arefede predüctör yapacağım sen ne kullanacaksın olmazsa eğer kırmızılar :2:
Ben kendimden hiç umutlu değilim. 26'sı ya da 27'si gösteriyor nette gerçi 24'ü bile gösteren var (şu son 3 adet tarihini alt alta yazınca 24'ü bile yazan var) ama 28 günlük döngüye göre 27'si pazar günü ama hiç ümidim yok niye böyle oldum bilmiyorum çok mutsuz ve umutsuzum.
haklısın elisacım senin de belli olsun bir an önce inş bizi yoran belirsizliklerama tabi geleceğin anneleri güçlü olmalı
İnallah canım bana öyle geliyorki biz arka arkaya hamile kalacagızohh ne güzel biz güçlü başarılı anneler olacagız
Gunaydin kızlar herkesin kandili mubarek olsun.....gece ilişkide canım çok acıdı hic böyle olmazdı bat 26 temmuz regl yakin diyemi acaba geçen ay böyle olmamıştı hic bekleyemeden direkt dusa girdim böyle olaniniz var mi niye ki acep[/QUOTE
Canim.Günaydın benim.oyle oldugu gunun ertesi gelir genelde kirmizilar daha gunun varmis ama
zaten ilk denememiz deumarım olur canım arka arkaya ne seviniriz
canım bende 20 si akşam uzayan bi akıntı geldi ama değerlendiremedik malesef tabi öncesi 2 günü değerlendirmiştik..21 inde de ilişki olmadı.bugün öğleden sonra test yaptım 2.çizgi silik. bugünü değerlendirirsek şansım olurmu acaba?bide yarın var oda kadir gecesi.ben kaçırmaktan korkuyorum.stres oldum vallahi.
Tatlım listeye elleşme benim listem buBana söylemen kafi eklerim listeye
şiiiiii ne bu umutsuzluk bakayım
merhabalar hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim bu gece inşallah
herkeze hayırlı kandıller allah dualarınızı kabul etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?