2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hiç kendimi hamiş gibi hissetmiyorum. Adet günümü bekliyorum ben.

ahh lovely bu ay bende kötüyüm yaa adete yakın sivilcelerim çıkardı ve çıktılar hayırlısı ben arefede predüctör yapacağım sen ne kullanacaksın olmazsa eğer kırmızılar :2:

Senin BAT a az kaldı sanırım umudunu yitirme canım belli olmaz biz senden çok umutluyuz senden hamiş haberi bekliyoruz

Ben kendimden hiç umutlu değilim. 26'sı ya da 27'si gösteriyor nette gerçi 24'ü bile gösteren var (şu son 3 adet tarihini alt alta yazınca 24'ü bile yazan var) ama 28 günlük döngüye göre 27'si pazar günü ama hiç ümidim yok niye böyle oldum bilmiyorum çok mutsuz ve umutsuzum.

allah kabul etsin sağol canım Bende buraya bakıyorum gazetelere o kadar face fln bıraktım nerdeyse onlar yalan bu gerçek

Aynen canım facede sürekli konustugum arkadasım vardı gecen dıyor nıye artık yazmıyorsun hiç farkında değilim bende burdan baska önemli birşey yok sankı sureklı burdayım birşeyler araştırıyorum

yakn tarih olunca böyle olduk, uzun vadede hamiş gibi davranıyorduk

ahh lovely bu ay bende kötüyüm yaa adete yakın sivilcelerim çıkardı ve çıktılar hayırlısı ben arefede predüctör yapacağım sen ne kullanacaksın olmazsa eğer kırmızılar :2:

Kuzum ben batta olmaz isem bekleyeceğim. Bayram bitip işe başladığım gün hala olmamışsam herhangi bir testle yapıcam ama sen adet günü yaparım dersen predictorü yapabilirsin inş. hayırlı haberler ile gelirsin bende hiç bir belirti yok.

Oyyyy kuzum benim öyle düşünme dur daha yeniyiz bu ay ikimizinde ilk denemeydi olmazsada yapacak birşey yok kısmet değilmi diğer aya umudumuz kalır inşalalh benim gibi günün geçmez canım o zaman daha kötü oluyor ama umarım hamilesindir ve değisende üzülmek mutsuz olmak yok hiç bize göre değil bu ay rahatız hamile kalan arkadaslardan aldığımız taktikleri uygularız agustosta hamıs kalırız bizde yeterki moralini yüksek tut bebeğim gelecek bizimde bebişlerimiz adım adım

haklısın elisacım senin de belli olsun bir an önce inş bizi yoran belirsizlikler ama tabi geleceğin anneleri güçlü olmalı

İnallah canım bana öyle geliyorki biz arka arkaya hamile kalacagız ohh ne güzel biz güçlü başarılı anneler olacagız

şiiiiii ne bu umutsuzluk bakayım

zaten ilk denememiz de umarım olur canım arka arkaya ne seviniriz

Evet canım çok seviniriz düşüncesi bile bizi bu kadar mutlu ederken oldugu anı düşünemiyorum ve eminimk burdaki herkes süper anne olacak

cnm cizgi silikse yumurtlama yok demek ama bi gün önceki cizgi koyu ise değerlendrmen lazımdı

merhabalar hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim bu gece inşallah

GÜNAYDIIIINN

Edilen duaların geri çevrilmediği çok özel bir gün ve gece Rabbimden hepimiz için önce sağlık ve huzur sonrasında hamişlerimize sıkıntısız sorunsuz doğum, çalışma aşamasında olanlarımıza da hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…