2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydınn hayırlı kandiller canım aminnn

canımnasıl gıdıyo hamılelık gıttınmı doktora

çok şükür iyi tatlım 14+1 deyim 2li testim yapıldı temiz çıktı ama idrar yolu enfeksiyonum bi azalıyor bi artıyor su içmekten bıktım..

sen nasılsınn bebiş ne durumda

2015 Ocak anneleri topiğine gelsene sende

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım darısı başına inşallah

gunAYDIN KIZLAR KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN. DİLERİM HERKESİN DUASI KABUL OLSUN. BEN SAHSEN HEPİNİZ ADINA ONCE SAGLIK SONRA BEBIS DİLEYECEGIM

YA KIZLAR BENIM BUGUN SARI KREMSI KOKUSUZ AKINTIM BASLADI:18:

kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledim herkes mutlu inşallah sonuda mutlu olurben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?

gunAYDIN KIZLAR KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN. DİLERİM HERKESİN DUASI KABUL OLSUN. BEN SAHSEN HEPİNİZ ADINA ONCE SAGLIK SONRA BEBIS DİLEYECEGIM

YA KIZLAR BENIM BUGUN SARI KREMSI KOKUSUZ AKINTIM BASLADI:18:

Günaydın canım seninde kadir gecen mübarek olsun amin dualarımız kabul olur inşallah

Bu heyecanları okuyunca yüreğimde hissediyorum bende heyecanı sanki ben yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum tüm kalbimle söylüyorum canım çok güzel artık böyle olacaksın ohhh ne güzel heyecanla bekliyorum canım bende sonucunu Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve kolay hamilelik geçirmesini nasip etsin maşallah maşallah

gözun aydın tekrar. allah sağlıkla sorunsuz kavustursun annesıne

canım burda hamilelik haberlerini verenlerin yazılarını okuduğumda aynı heyecanı bende hissediyordum biz cunku gerçekten evlat sahıbı olmak istiyoruz ve Allahım sonunda nasip ediyo sana da en kısa zamanda nasip edicektir inşallah

İnşallah canım eşimde bende heyecanla bekliyoruz o günü

Maşallah canım nazar değmesin sana ve miniğine inşallah güzel bi hamilelik geçirip hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın da bebişini.. ne güzel mutlusundur nasıl heyecanlısındır simdi kim billirrr.. biz bile buradan heveslenip neşeleniyoruz seviniyoruz seni tahmin bile edemiyorum canım

ah nasıl heyecan nasıl anlatamam 2 gündür uykusuzum suan 2 saatlik uykuylayım 4e kadar yıne uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…