GÜNAYDIIIINN
Edilen duaların geri çevrilmediği çok özel bir gün ve gece Rabbimden hepimiz için önce sağlık ve huzur sonrasında hamişlerimize sıkıntısız sorunsuz doğum, çalışma aşamasında olanlarımıza da hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesi diliyorum...
canımnasıl gıdıyo hamılelık gıttınmı doktora
bende diyorum bu kulaklarıma ne oluyoreğer bu ay adet olursan inşallah bebiş olur bi dahaki ay o testleri brakıp günaşırı ilişkini yaşa olur mu kaygılını mutlu et
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım darısı başına inşallahOhhh maşallah bebişin yerinide alıyor canım :)
Ne güzel mutluluk canım okuyunca ben duygulandım heyecanlandım o an gözümün önüne geldi Allah'ım korusun canım :)
Hayırlı knadiller canım İnşallah degerın yuksek cıkacak mutlu haberlerle geleceksın :)
İnşallah canım hepimize uğurlu gelsin
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Kız kan tahlılı verdınmı bugun gıtcektınya :18:
Amin inşallah canım ne demeksonuç ne zaman belli olacak canım
gunAYDIN KIZLAR KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN. DİLERİM HERKESİN DUASI KABUL OLSUN. BEN SAHSEN HEPİNİZ ADINA ONCE SAGLIK SONRA BEBIS DİLEYECEGIM
YA KIZLAR BENIM BUGUN SARI KREMSI KOKUSUZ AKINTIM BASLADI:18:
Canım ben değil blumm gidecekti ben regl oldum tatlım
kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledimherkes mutlu inşallah sonuda mutlu olur ben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?
evet sahı bende yenı farkettımolsun adet olmakta guzel en azından dıger sıkluse hazırlık
Bu heyecanları okuyunca yüreğimde hissediyorum bende heyecanı sanki ben yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum tüm kalbimle söylüyorum canım çok güzel artıkböyle olacaksın ohhh ne güzel heyecanla bekliyorum canım bende sonucunu Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve kolay hamilelik geçirmesini nasip etsin maşallah maşallah
canım burda hamilelik haberlerini verenlerin yazılarını okuduğumda aynı heyecanı bende hissediyordum biz cunku gerçekten evlat sahıbı olmak istiyoruz ve Allahım sonunda nasip ediyo sana da en kısa zamanda nasip edicektir inşallah
canım burda hamilelik haberlerini verenlerin yazılarını okuduğumda aynı heyecanı bende hissediyordum biz cunku gerçekten evlat sahıbı olmak istiyoruz ve Allahım sonunda nasip ediyo sana da en kısa zamanda nasip edicektir inşallah
gözun aydın tekrar. allah sağlıkla sorunsuz kavustursun annesıne
Maşallah canım nazar değmesin sana ve miniğineinşallah güzel bi hamilelik geçirip hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın da bebişini.. ne güzel mutlusundur nasıl heyecanlısındır simdi kim billirrr.. biz bile buradan heveslenip neşeleniyoruz seviniyoruz seni tahmin bile edemiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?