arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun dua edicem bugün hamiş arkadaşlarımızın rahat bi hamilelik geçirmesi bebişlerini kucağına alması için..
ve hamiş adayı olan bizlerede Allahım en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın diye
ah nasıl heyecan nasıl anlatamam 2 gündür uykusuzum suan 2 saatlik uykuylayım 4e kadar yıne uyuyamam
arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun dua edicem bugün hamiş arkadaşlarımızın rahat bi hamilelik geçirmesi bebişlerini kucağına alması için..
ve hamiş adayı olan bizlerede Allahım en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın diye
Seninde kandilin mübarek olsun canım bu güzel günde dualarımız kabul olur inalalh ve önümüzdeki ay arka arkaya hamıs haberlerimiz gelir
kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledimherkes mutlu inşallah sonuda mutlu olur ben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?
evet inş canım tamda peş peşe geliyor BAT larımız aynı anda aynı mutluluğu yaşarız umarımm canım
ay ne güzel canım ya uykusuzluk falan dokunmuyodur şimdi sana
eşinde ailende çok heyecanlıdır tabi ama en büyüğü sende çünkü miniğin senin içinde can buluyo
onu sen taşıyacaksın ayyy göbüşünü sevmeye başla
Oyyyy kuzum benim öyle düşünme dur daha yeniyiz bu ay ikimizinde ilk denemeydi olmazsada yapacak birşey yok kısmet değilmi diğer aya umudumuz kalır inşalalh benim gibi günün geçmez canım o zaman daha kötü oluyor ama umarım hamilesindir ve değisende üzülmek mutsuz olmak yok hiç bize göre değil bu ay rahatız hamile kalan arkadaslardan aldığımız taktikleri uygularız agustosta hamıs kalırız bizde yeterki moralini yüksek tut bebeğim gelecek bizimde bebişlerimiz adım adım
şiiiiii ne bu umutsuzluk bakayım
suan sadece eşimin annemin kardeşimin haberi var bide ist bi kuzenım var ona söyledim babamın yanına dükkana gideyım bi not yazıcam dedeciğim 9 ay sonra ben geliyorum şimdiden bayram harçlığımı alayım diye nasıl sence?babam cok istiyodu bakalım ne tepki vercek ilk defa dede olcak
göbüşümü seviyorum ve konuşuyorum bu içimdeki duygularında hepsini günlük tutup yazıcam inşallahsıpama hatıra olsun
hayırlı uğurlu olsun nazar nefes değmeden kucağınıza alın inşallah
yolculuk için kesinlikle sormalısın dr a kuzenime izin vermemiştidanışmakta fayda var çok çok çok sevindim Maşallah Suphanallah diyelim sende bol bol oku kendine bebişine
Çok güzel düşünmüşsün canım bende öyle düşünüyordum bu mutlulugun bir ömür sürsün canım
Böyleyim bu ara.
yaa benim adette olduğu gibi sivilcelerim çıktı olmadı mı ki bu ay bilmiyorum ahh bayramda güzel haberler vermeyii umuyordum kaynana ve anneme ama
kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledimherkes mutlu inşallah sonuda mutlu olur ben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?
Böyleyim bu ara.
suan sadece eşimin annemin kardeşimin haberi var bide ist bi kuzenım var ona söyledim babamın yanına dükkana gideyım bi not yazıcam dedeciğim 9 ay sonra ben geliyorum şimdiden bayram harçlığımı alayım diye nasıl sence?babam cok istiyodu bakalım ne tepki vercek ilk defa dede olcak
göbüşümü seviyorum ve konuşuyorum bu içimdeki duygularında hepsini günlük tutup yazıcam inşallahsıpama hatıra olsun
Evet canım BAtımızın üzerinden en az 5 gün geçer sonra aynı gün test yaparız inşalah ve bebişlerimiz bize doğru gelirayy çok heyecanlanıyorum ben
Aşk olsun listeyi tek alıntı yapamadım manasında yazdım ben onu, arkadaşta tarif etti sana nasıl msj atacağımı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?