2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun dua edicem bugün hamiş arkadaşlarımızın rahat bi hamilelik geçirmesi bebişlerini kucağına alması için..
ve hamiş adayı olan bizlerede Allahım en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın diye

inş. canım.....

ah nasıl heyecan nasıl anlatamam 2 gündür uykusuzum suan 2 saatlik uykuylayım 4e kadar yıne uyuyamam

ay ne güzel canım ya uykusuzluk falan dokunmuyodur şimdi sana
eşinde ailende çok heyecanlıdır tabi ama en büyüğü sende çünkü miniğin senin içinde can buluyo
onu sen taşıyacaksın ayyy göbüşünü sevmeye başla

Seninde kandilin mübarek olsun canım bu güzel günde dualarımız kabul olur inalalh ve önümüzdeki ay arka arkaya hamıs haberlerimiz gelir

Seninde kandilin mübarek olsun canım bu güzel günde dualarımız kabul olur inalalh ve önümüzdeki ay arka arkaya hamıs haberlerimiz gelir

evet inş canım tamda peş peşe geliyor BAT larımız aynı anda aynı mutluluğu yaşarız umarımm canım

hayırlı uğurlu olsun nazar nefes değmeden kucağınıza alın inşallah
yolculuk için kesinlikle sormalısın dr a kuzenime izin vermemişti danışmakta fayda var çok çok çok sevindim Maşallah Suphanallah diyelim sende bol bol oku kendine bebişine

evet inş canım tamda peş peşe geliyor BAT larımız aynı anda aynı mutluluğu yaşarız umarımm canım

Evet canım BAtımızın üzerinden en az 5 gün geçer sonra aynı gün test yaparız inşalah ve bebişlerimiz bize doğru gelir ayy çok heyecanlanıyorum ben

suan sadece eşimin annemin kardeşimin haberi var bide ist bi kuzenım var ona söyledim babamın yanına dükkana gideyım bi not yazıcam dedeciğim 9 ay sonra ben geliyorum şimdiden bayram harçlığımı alayım diye nasıl sence?babam cok istiyodu bakalım ne tepki vercek ilk defa dede olcak

göbüşümü seviyorum ve konuşuyorum bu içimdeki duygularında hepsini günlük tutup yazıcam inşallahsıpama hatıra olsun

şiiiiii ne bu umutsuzluk bakayım

Böyleyim bu ara.

Çok güzel düşünmüşsün canım bende öyle düşünüyordum bu mutlulugun bir ömür sürsün canım

Allah razı olsun

yaa benim adette olduğu gibi sivilcelerim çıktı olmadı mı ki bu ay bilmiyorum ahh bayramda güzel haberler vermeyii umuyordum kaynana ve anneme ama

Bende hep bayramda mutlu haber verdiğimi hayal ediyorum ama olmadı sanırım benim bat 30 temmuz ama şimdiden regl belirtileri yaşamaya başladım karnım aşırı şiş kasıklarım dolgun ( Eşimde bu ay çok umutluydu

kaç saat canım yol ona göre

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin

süper fikir canım çok duygulanır baban herhalde
günlük tutma fikrine bayıldım tatlım bende uygulayacağım hamiş olursam eğer

çok hoş bi hatıra olur ömür miniğine boyu saklayabileceği

Evet canım BAtımızın üzerinden en az 5 gün geçer sonra aynı gün test yaparız inşalah ve bebişlerimiz bize doğru gelir ayy çok heyecanlanıyorum ben

evet tatlım en az 5 gün bekliyoruz bu sefer sabırsızlık yok stres yoookk bende heyecanlanıyorum aynı anda testimizi yaparız inş. ve çift çizgiyide görürüz beraber yaşarız o an ki heyecanımızıda inşalllahhhh

Aşk olsun listeyi tek alıntı yapamadım manasında yazdım ben onu, arkadaşta tarif etti sana nasıl msj atacağımı sağolsun

Kız şaka yahu uğurlu gelsin bacım eklendin bile çoktaaaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…