2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bugün doktora gittim perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldırdım minik tulumbamı gördüm minicik bir nokta yavrum benim :) erken döllenme olmuş kalp sesini duyana kadar ilişki yasak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım öyle yapıyoruz bu ay kafam rahat olur gib geliyor annemler mersine taşınıyor artık annemlerın yanına falan giderim kafam dağılır aklıma getirmemeye çalısırım sonra bir bakmışım bat gelmiş öyle olsun istiyorum zaman su gibi akıp gitsin Olacak bebeğim olacak bizimde göbüşümüz dolacak yavrumuz bize ddogru gelecek o tarıfı olmayan heyecanı bizde yaşayacağız

süper fikir canım çok duygulanır baban herhalde
günlük tutma fikrine bayıldım tatlım bende uygulayacağım hamiş olursam eğer

çok hoş bi hatıra olur ömür miniğine boyu saklayabileceği

kızlar ben de eşimle cıktığım ilk günden evlenesiye kdr 6yıl boyunca günlük tuttum şimdi arada acıp bakıyorz cok güzel oluyo

belirti var mı canım benim 4 gün kaldı regle sivilcem çıktı ama adete yakın hep çıkar

canım neyin belirtisi olduğunu kestiremiyorum ama bir aydır sivilce dolu yüzüm bikaç güne kadar kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç ses seda yok hasta olmadan onceaz bişi şişkinşik olurdu oda yok ama gaz var biraz göğüslerde biraz dolgunluk oldu sanki acıyo bi de akıntım var bu aralar rahatsız oluyorum sürekli çamasır değiştirtiyo bana o kadar ama bunlar adet belirtisi dye biliyorum..

Ayyy ne güzel çok sevindim canım büyüyecek annesi minik tulumban büyüyecek sonra çok tatlı bir bebiş olarak gülümseyecek sana

amin canım inşallah sağsalim gelsin başka bişey istemıyorum

Canımmmmm tebrik ederim Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) çok sevindim

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.

Ayyy ne güzel çok sevindim canım büyüyecek annesi minik tulumban büyüyecek sonra çok tatlı bir bebiş olarak gülümseyecek sana

Amin canım inşallah :) çok garip bir duygu gerçekten şu minnak nokta gözleri doldurur mu? Doldurdu işte inşallah yavrumun kalp sesinide duyarım sagsalim Bu mübarek günde hepinizin duacisiyim kandiliniz mübarek olsun kızlar.

herkese hayırlı kandiller diliyorum bol bol dua bekliyorum sizlerden şimdi kana gidicem yine test yaptım yine silik hadi hayırlısı

GÜNAYDIN TÜM TOPİC HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN VE HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun birbirimize bol bol dua edelim bu mubarek gecede tum isteyenlerin saglikli hayirli bebisleri olsun insallah :))

merhabalar hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim bu gece inşallah

herkeze hayırlı kandıller allah dualarınızı kabul etsın

gunAYDIN KIZLAR KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN. DİLERİM HERKESİN DUASI KABUL OLSUN. BEN SAHSEN HEPİNİZ ADINA ONCE SAGLIK SONRA BEBIS DİLEYECEGIM

Bacılarım Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelim Rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim ve tabi ki suçu günahı olmayan yavruların öldürülmesine sebep olanları da ona havale edelim

Bacılarım Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelim Rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim ve tabi ki suçu günahı olmayan yavruların öldürülmesine sebep olanları da ona havale edelim

amin canım senin de kandilin mubarek olsun :)

Kıyamamış sana hemşire Rabbim sana senin gibi bi evlat nasip etsin inş sonuçlarında güzel çıkacak bebeğim bekliyoruz seninle birlikte

Seninde kandilin mübarek olsun tatlım Amin Allah cümlemizin dualarını kabul etsin

Tulumbanın fotolarından albüm yap canım ilerde bi ultrason fotosuna bakar bi kucağındaki evladına bakar mutlu olur şükredersin

oyyyy yirim onu ben

ay iyice heyecanlandırdın beni yavrum bende tatile falan giderim biraz kafa dağıtırım o şekilde bende zaman akıp gitsin istiyorum ve tarihleri sorgulayıp durmıycam ayın kaçı olursa olsun meraklanmıycam
belirti falan aramakta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…