kaç saat canım yol ona göre
hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin
evet tatlım en az 5 gün bekliyoruz bu sefer sabırsızlık yok stres yoookkbende heyecanlanıyorum aynı anda testimizi yaparız inş. ve çift çizgiyide görürüz beraber yaşarız o an ki heyecanımızıda inşalllahhhh
süper fikir canım çok duygulanır baban herhalde
günlük tutma fikrine bayıldım tatlım bende uygulayacağım hamiş olursam eğer
çok hoş bi hatıra olur ömür miniğine boyu saklayabileceği
belirti var mı canım benim 4 gün kaldı reglesivilcem çıktı ama adete yakın hep çıkar
Kızlar bugün doktora gittim perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldırdım minik tulumbamı gördüm minicik bir nokta yavrum benim :) erken döllenme olmuş kalp sesini duyana kadar ilişki yasak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah sağsalim gelsin başka bişey istemıyorum
inşallah vardır da canm cumartesi pazar olsa da cıksa kan testini neresi yapar ki
Kızlar bugün doktora gittim perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldırdım minik tulumbamı gördüm minicik bir nokta yavrum benim :) erken döllenme olmuş kalp sesini duyana kadar ilişki yasak.
Ayyy ne güzel çok sevindim canım büyüyecek annesi minik tulumban büyüyecek sonra çok tatlı bir bebiş olarak gülümseyecek sana
doğum hastanelerinin acılınden yaptırabılırsın 3-4 saate cıkar
herkese hayırlı kandiller diliyorum bol bol dua bekliyorum sizlerdenşimdi kana gidicem yine test yaptım yine silik hadi hayırlısı
GÜNAYDIN TÜM TOPİC HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN VE HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun birbirimize bol bol dua edelim bu mubarek gecede tum isteyenlerin saglikli hayirli bebisleri olsun insallah :))
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar Hayırlara vesile olur inşallah bu güzel günde edilen tüm dualar kabul olur inşalllah Allah'ım bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı hamilelikler nasip etsin evlermize huzur bolluk bereket versın Rabbım evımızden neseyı mutlulugu eksik etmesin Sağlık sıhat versin İyi yoldan ayırmasın iyilikler şans bizlerle olsun
merhabalar hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim bu gece inşallah
herkeze hayırlı kandıller allah dualarınızı kabul etsın
GÜNAYDIIIINN
Edilen duaların geri çevrilmediği çok özel bir gün ve gece Rabbimden hepimiz için önce sağlık ve huzur sonrasında hamişlerimize sıkıntısız sorunsuz doğum, çalışma aşamasında olanlarımıza da hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesi diliyorum...
gunAYDIN KIZLAR KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN. DİLERİM HERKESİN DUASI KABUL OLSUN. BEN SAHSEN HEPİNİZ ADINA ONCE SAGLIK SONRA BEBIS DİLEYECEGIM
arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun dua edicem bugün hamiş arkadaşlarımızın rahat bi hamilelik geçirmesi bebişlerini kucağına alması için..
ve hamiş adayı olan bizlerede Allahım en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın diye
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Bacılarım Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelimRabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim ve tabi ki suçu günahı olmayan yavruların öldürülmesine sebep olanları da ona havale edelim
kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledimherkes mutlu inşallah sonuda mutlu olur ben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?
Bacılarım Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelimRabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim ve tabi ki suçu günahı olmayan yavruların öldürülmesine sebep olanları da ona havale edelim
Evet canım öyle yapıyoruz bu ay kafam rahat olur gib geliyor annemler mersine taşınıyor artık annemlerın yanına falan giderim kafam dağılır aklıma getirmemeye çalısırım sonra bir bakmışım bat gelmiş öyle olsun istiyorum zaman su gibi akıp gitsinOlacak bebeğim olacak bizimde göbüşümüz dolacak yavrumuz bize ddogru gelecek o tarıfı olmayan heyecanı bizde yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?