inşallah canım aynı zamanlarda doğm yaıcaz sanırımCanımmmmm tebrik ederim Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :) çok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıyamamış sana hemşireRabbim sana senin gibi bi evlat nasip etsin inş sonuçlarında güzel çıkacak bebeğim bekliyoruz seninle birlikte
ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
Aynen canım yumurta halide var tulumbamınTulumbanın fotolarından albüm yap canım ilerde bi ultrason fotosuna bakar bi kucağındaki evladına bakar mutlu olur şükredersin
oyyyy yirim onu ben
inşallah canım aynı zamanlarda doğm yaıcaz sanırım
evet canım sağolun en iyi destekçilerim oldunuzburda paylaşmasam içimde volkanlar patlar
Kızlar bugün doktora gittim perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldırdım minik tulumbamı gördüm minicik bir nokta yavrum benim :) erken döllenme olmuş kalp sesini duyana kadar ilişki yasak.
Amin canım inşallah :) çok garip bir duygu gerçekten şu minnak nokta gözleri doldurur mu? Doldurdu işte inşallah yavrumun kalp sesinide duyarım sagsalim Bu mübarek günde hepinizin duacisiyim kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Evet canım doldururki ben hamile oldugumu düşündüğümde gözlerim doluyor ve sen iinde bebeğini büyütmeye başladın nasıl dolmasınki gözler dolacaksa bu sebebten dolsun tatlım :) duyacaksın Allah'ın izniyle canım sagol canım amin senınde kandılın mubarek olsun
ay iyice heyecanlandırdın beni yavrumbende tatile falan giderim biraz kafa dağıtırım o şekilde bende zaman akıp gitsin istiyorum ve tarihleri sorgulayıp durmıycam ayın kaçı olursa olsun meraklanmıycam
belirti falan aramakta yok
kızlarrrr sağlık ocağından geldik kendi dr ve hemsiresı izinliydi sağolsun başka hemşire ilgilendi kan tahlılı yaptırcam diyorum gerek yok hamilesin testlerde de cıkmıs yerleşme kanamasıda olmuş sen kadın doğuma git dedi yok dedım benm içim rahat etmez degerı ögrenmelıyım siz kan alın dedım sağolsun beni öyle heyecanlı görünce kıyamadı heralde yaptı 4 te arıcam sonucu öğrencem.Allahım ne heyecanlı bekleyişmiş walla ben dayanamadım anneme ve kardeşime söyledimherkes mutlu inşallah sonuda mutlu olur ben artık böyle olcam kızlar Allahım sizlerede nasip etsin çok keyifliyım maşallah deyin idrar testıde yaptı biyokimyada yaptı sanırım bakalım değer kaç?bayramdan sonra kadın doğuma gitmeyı düşünüyodum ama cuma aksamı kv yanına gitmek için yola cıkıcaz cuma sabahtan dr randevu alcam sorayım dr a dimi?yolculuk önercek mi?
Bacılarım Kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelimRabbimden hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim ve tabi ki suçu günahı olmayan yavruların öldürülmesine sebep olanları da ona havale edelim
Kızlar bugün doktora gittim perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldırdım minik tulumbamı gördüm minicik bir nokta yavrum benim :) erken döllenme olmuş kalp sesini duyana kadar ilişki yasak.
Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun...Biliyorsunuz bu gece bin aydan daha hayırlıhepimiz güzelce değerlendirir ailemiz arkadaşlarımız akrabalarımız ve tüm müslümanlar için dualar ederiz inş. topiktekileri ve Gazzedeki masumları da sakıınnn unutmayalım duamızda...
Hepiniz duamda olacaksınız inş. ama sadece bebiş için değil tüm hayırlar için
canım benim eşiminde bazen kısa sürüyo ya da biz gec orgazm oluyoruz bazende uzun geliyor benimki kuruyobizim belli olmuo psikolojk sanırım
çok şükür iyi tatlım 14+1 deyim 2li testim yapıldı temiz çıktı ama idrar yolu enfeksiyonum bi azalıyor bi artıyor su içmekten bıktım..
sen nasılsınn bebiş ne durumda
2015 Ocak anneleri topiğine gelsene sende
Aynen canım yumurta halide var tulumbamınAllah sagsalim gelmesini nasip etsin Allah ım hepinize nasip etsin inşallah kuzular :) öpücük attı tulumbam sana uğurlu gelsin dedi :*
Evet tatlım inşallah :)
aaa öylemi diyolar yani ne zamandan itibaren nekadar süre yasak olmuş oluyor canım:26: bu arada minik tulumban hayırlı olsunnn tekrardan
kaygılı nerdesen huuu
üzüm34 cinsiyetiniz belli oldumu canım maşallah kuzuna
elisa adet olmuşsun canım yılmak yok çalışmaya devam
kaygılı nerdesen huuu
üzüm34 cinsiyetiniz belli oldumu canım maşallah kuzuna
elisa adet olmuşsun canım yılmak yok çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?