- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Evet canım rahatsızım ama yarın dr gideceğim ciddi birşey varsa ilaç kullanmam gerekirse bebeği erteleyebilirim
Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun...Biliyorsunuz bu gece bin aydan daha hayırlıhepimiz güzelce değerlendirir ailemiz arkadaşlarımız akrabalarımız ve tüm müslümanlar için dualar ederiz inş. topiktekileri ve Gazzedeki masumları da sakıınnn unutmayalım duamızda...
Hepiniz duamda olacaksınız inş. ama sadece bebiş için değil tüm hayırlar için
seninde kandilin mübarek olsun dualarında bizi unutma inşallahha bide cane sen takıyorsun galiba erken boşalma mevzusunu 2 sene olmuş artık bu konularda pek bilgim yok ama bence fazla takma yada bi doktora görünsün olmamı
yok canım takmıyorum ama bilinen doğal bi yöntemi varsa öğrenmek istedim yoksa sorun yok
elisa hemende kötüye yormaya başla daha dur bir şey yok ama bence endskopi isteyebilirler senden karninda şişlik varsa belkide herşey normaldır evlenince bazı insanlarn vücüdu değişebiliyor inşallah bir şey yoktur
çok şükür iyi tatlım 14+1 deyim 2li testim yapıldı temiz çıktı ama idrar yolu enfeksiyonum bi azalıyor bi artıyor su içmekten bıktım..
sen nasılsınn bebiş ne durumda
2015 Ocak anneleri topiğine gelsene sende
İnşallah yoktur canım ama belirtierim gastrit oldugunu gösteriyor biraz araştırdım 40 yaş üstüne genelde endoskopi yapıyorarmış gençlerde antibiyotik ile tedavi ediyorlarmış bakalım yarın belli olur canım çok rahatsızım ama
arkadaşlar bir de kayganlaştırıcı jel önerisi isteyecektim sizden ben kuruluk olduğu zaman kullanmak içinkullanan oldu mu hiç... bebek çalışması yaparken kullanılabiliyor mu yoksa spermlere zarar verir mi :26::26:
hemen kötüye yorma sen şişlik diyorsun yani kilo göbek değil benim görümcemde 18 yaşında zayıftı ama karnında şişlik vardı genel cerrah bölümüne götürdüm oda gastroentrloji bölümüne gönderdi orası hemen endoskopi istedi yani kırk yaş üstü sınırlaması yok bence
Hah işte o konuda bende sıkıntıdayım
Bacım bende de yeteri kadar ıslaklık olmuyo yani isterse bi saat oynaşalım yani oluyo ama yeterli değil üstelik benim vajen girişim fazla dar hatta ilk defa açıklıyorum ben kızlık zarımı ameliyatla aldırdım evlendikten 2 ay sonraO kadar dardı ve zarda o kadar kalındı ki ilişkiye engel oluyordu
Hem ıslanma sorunu hem vajenin dar olması sebebiyle bende kayganlaştırıcı (doktor tavsiyesiyle gleit gelen) kullanıyordum araştırdım da su bazlılar spermleri öldürmüyor ama yavaşlatıyorlar canım ve ben bu ay kesinlikle yumoş döneminde kayganlşatırıcı kullanmayacağım
Bacım bende de yeteri kadar ıslaklık olmuyo yani isterse bi saat oynaşalım yani oluyo ama yeterli değil üstelik benim vajen girişim fazla dar hatta ilk defa açıklıyorum ben kızlık zarımı ameliyatla aldırdım evlendikten 2 ay sonraO kadar dardı ve zarda o kadar kalındı ki ilişkiye engel oluyordu
Hem ıslanma sorunu hem vajenin dar olması sebebiyle bende kayganlaştırıcı (doktor tavsiyesiyle gleit gelen) kullanıyordum araştırdım da su bazlılar spermleri öldürmüyor ama yavaşlatıyorlar canım ve ben bu ay kesinlikle yumoş döneminde kayganlşatırıcı kullanmayacağım
Evet canım rahatsızım ama yarın dr gideceğim ciddi birşey varsa ilaç kullanmam gerekirse bebeği erteleyebilirim
cumartesı gıtcem daha gıtmedım canım doktor soylerse ogrenıcem ama pekte umıdım yok ısrar edıcem bakalım en kısa zamanda allahım sanada nasıp etsın canım
arkadaşlar bir de kayganlaştırıcı jel önerisi isteyecektim sizden ben kuruluk olduğu zaman kullanmak içinkullanan oldu mu hiç... bebek çalışması yaparken kullanılabiliyor mu yoksa spermlere zarar verir mi :26::26:
Ben dahiliyeden randevu aldım sadece karın şişliği değil midem ağrıyor midemden kaynaklanıyor sanki midem yanıyor kramp giriyor sıgmıyor sank midem aldığım her nefes rahatsız ediyor midemiİnşallah dediğin gibi ciddi birşey çıkmaz canım
Ben dahiliyeden randevu aldım sadece karın şişliği değil midem ağrıyor midemden kaynaklanıyor sanki midem yanıyor kramp giriyor sıgmıyor sank midem aldığım her nefes rahatsız ediyor midemiİnşallah dediğin gibi ciddi birşey çıkmaz canım Peki düzeldimi görümcen canım şimdi nasıl
canım geçmiş olsun sen sıhhetli olacaksın bebişin gelsin ve sağlıkla büyüsün ve onu taşıyasın. inşallah önemli birşey değildir canım.
bende reflü var
ben oğlanda 14. haftada gittiğimde dr erkek bebeğe benziyor demişti 17. haftada 3lü teste gittiğimizde cinsiyetimiz kesinleşmişti
hayırlı ve sağlıklı bir evlad olsun inşallah amin güzel dileklerin için
canım ben kullanmadım ama kimyasal madde olması nedeniyle spermleri etkileyebileceğini düşünüyorum.
Ben dahiliyeden randevu aldım sadece karın şişliği değil midem ağrıyor midemden kaynaklanıyor sanki midem yanıyor kramp giriyor sıgmıyor sank midem aldığım her nefes rahatsız ediyor midemiİnşallah dediğin gibi ciddi birşey çıkmaz canım Peki düzeldimi görümcen canım şimdi nasıl
inşallah canım sen kötüye yormada allahın izniyle bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?