2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım rahatsızım ama yarın dr gideceğim ciddi birşey varsa ilaç kullanmam gerekirse bebeği erteleyebilirim

elisa hemende kötüye yormaya başla daha dur bir şey yok ama bence endskopi isteyebilirler senden karninda şişlik varsa belkide herşey normaldır evlenince bazı insanlarn vücüdu değişebiliyor inşallah bir şey yoktur

seninde kandilin mübarek olsun dualarında bizi unutma inşallah ha bide cane sen takıyorsun galiba erken boşalma mevzusunu 2 sene olmuş artık bu konularda pek bilgim yok ama bence fazla takma yada bi doktora görünsün olmamı

yok canım takmıyorum ama bilinen doğal bi yöntemi varsa öğrenmek istedim yoksa sorun yok

arkadaşlar bir de kayganlaştırıcı jel önerisi isteyecektim sizden ben kuruluk olduğu zaman kullanmak için kullanan oldu mu hiç... bebek çalışması yaparken kullanılabiliyor mu yoksa spermlere zarar verir mi :26::26:

İnşallah yoktur canım ama belirtierim gastrit oldugunu gösteriyor biraz araştırdım 40 yaş üstüne genelde endoskopi yapıyorarmış gençlerde antibiyotik ile tedavi ediyorlarmış bakalım yarın belli olur canım çok rahatsızım ama

Geçmişolsun canım Allah bebişini sana bağışlasın bende mayıs ayında idrar yolu enf geçirdim antbytk kullandım 2ay korunduk bu ay korunmadık ama bebiş yok şöyleki idrar yolu enf gebeliğe engel mi srn gebe kalmadan önce de enf var mıydı?

erken gebelik testi alcam ama predictor mu alayım, fortel mi, femina mı sizce? preciktor diyeceksiniz muhtemelen ama ben biyerlerde okudum predictor yanlış pozitif sonuç mu veriyomuş ne

hemen kötüye yorma sen şişlik diyorsun yani kilo göbek değil benim görümcemde 18 yaşında zayıftı ama karnında şişlik vardı genel cerrah bölümüne götürdüm oda gastroentrloji bölümüne gönderdi orası hemen endoskopi istedi yani kırk yaş üstü sınırlaması yok bence

Hah işte o konuda bende sıkıntıdayım

Bacım bende de yeteri kadar ıslaklık olmuyo yani isterse bi saat oynaşalım yani oluyo ama yeterli değil üstelik benim vajen girişim fazla dar hatta ilk defa açıklıyorum ben kızlık zarımı ameliyatla aldırdım evlendikten 2 ay sonra O kadar dardı ve zarda o kadar kalındı ki ilişkiye engel oluyordu

Hem ıslanma sorunu hem vajenin dar olması sebebiyle bende kayganlaştırıcı (doktor tavsiyesiyle gleit gelen) kullanıyordum araştırdım da su bazlılar spermleri öldürmüyor ama yavaşlatıyorlar canım ve ben bu ay kesinlikle yumoş döneminde kayganlşatırıcı kullanmayacağım

Ben dahiliyeden randevu aldım sadece karın şişliği değil midem ağrıyor midemden kaynaklanıyor sanki midem yanıyor kramp giriyor sıgmıyor sank midem aldığım her nefes rahatsız ediyor midemi İnşallah dediğin gibi ciddi birşey çıkmaz canım Peki düzeldimi görümcen canım şimdi nasıl

Son düzenleme:

Canim ilk defa duydum ameliyat la zar aldirmayi olmus bitmiş neyse ki :) kayganlastirici zararli diye biliyorum ben de ilk zamanlarda kullaniyodum. Bu aralar bende de var Iki saat beklesek de zor islaniyorum

kızlık ameliyatlamı aldırdın ayyy çok ilginç şaşırdım :44::44:

Evet canım rahatsızım ama yarın dr gideceğim ciddi birşey varsa ilaç kullanmam gerekirse bebeği erteleyebilirim

canım geçmiş olsun sen sıhhetli olacaksın bebişin gelsin ve sağlıkla büyüsün ve onu taşıyasın. inşallah önemli birşey değildir canım.
bende reflü var

cumartesı gıtcem daha gıtmedım canım doktor soylerse ogrenıcem ama pekte umıdım yok ısrar edıcem bakalım en kısa zamanda allahım sanada nasıp etsın canım

ben oğlanda 14. haftada gittiğimde dr erkek bebeğe benziyor demişti 17. haftada 3lü teste gittiğimizde cinsiyetimiz kesinleşmişti
hayırlı ve sağlıklı bir evlad olsun inşallah amin güzel dileklerin için

canım ben kullanmadım ama kimyasal madde olması nedeniyle spermleri etkileyebileceğini düşünüyorum.

inşallah canım sen kötüye yormada allahın izniyle bişey çıkmaz

benim bazen çok ıslanıyo canım ama bazen de öyle naz ediyo sıvı gelene kadar insan patlıyo hadi hadiiiiiii diye senin işin de zor olmuş kuzum söylemesi ayıp benim de dar zaten zarı patlatana dek öldük biz de ama senin daha feciymişş
ozaman hamiş kalana dek idare etcez böyle anlaşılan ben de doktora danışırım gittiğimde bence elimizin altında muhakkak jel bulunmalı çünkü sık ilişkide kadın yeterince ıslanmayabiliyor veya yorgunluk stres de kuruluk yapabiliyo...hem canım zorlanmaktansa sür kaysın sen de zevkine bak ahaha

allah şifanı versin canım

Sağol canım inşallah yarın olsun bakalım belli olacak kendimi toparlayım ben iyi olayım bebeğime yoksa faydam olmaz

endoskopi sonucu kötü çıktı sıkı bir ilaç tadavisine başladı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…