Canim ilk defa duydum ameliyat la zar aldirmayi olmus bitmiş neyse ki :) kayganlastirici zararli diye biliyorum ben de ilk zamanlarda kullaniyodum. Bu aralar bende de var Iki saat beklesek de zor islaniyorum
kızlık ameliyatlamı aldırdın ayyy çok ilginç şaşırdım :44::44:
allah şifanı versin canım
endoskopi sonucu kötü çıktı sıkı bir ilaç tadavisine başladı doktor
İnşallah canım ama canım acıyınca aklıma hersey geliyor kekik cayı ıyı gelır dedıler sımdı ondan yaptım agrımı alsın dıye
benim bazen çok ıslanıyo canım ama bazen de öyle naz ediyo sıvı gelene kadar insan patlıyo hadi hadiiiiiii diyesenin işin de zor olmuş kuzum söylemesi ayıp benim de dar zaten zarı patlatana dek öldük biz de ama senin daha feciymişş
ozaman hamiş kalana dek idare etcez böyle anlaşılan ben de doktora danışırım gittiğimde bence elimizin altında muhakkak jel bulunmalı çünkü sık ilişkide kadın yeterince ıslanmayabiliyor veya yorgunluk stres de kuruluk yapabiliyo...hem canım zorlanmaktansa sür kaysın sen de zevkine bak ahaha
allah acil şifalar versin inşallah düzelirsin ilçlara gerek kalmadan canım
Yavrum kayganlaştırıcıdan çok memnunum ama işte bebek olayında sıkıntı yapabiliyo o yüzden bu ay yumoş döneminde kullanmayacağım
O zar alındıktan sonra ne bir ağrı ne bir acı kaldı bütüüüüüüün sıkıntım gitti zaten yapamamıştık o zamana kadar Allahtan 2 ayda kurtuldum gerçi vaji değildim benimki anatomik bi sıkıntıydı
arkadaşlar bir de kayganlaştırıcı jel önerisi isteyecektim sizden ben kuruluk olduğu zaman kullanmak içinkullanan oldu mu hiç... bebek çalışması yaparken kullanılabiliyor mu yoksa spermlere zarar verir mi :26::26:
mogami bacımm sen neler atlattın hey gidi heyyyyy
preseed jel hem kuruluğa iyi geliyor, hemde spermlerin hızlı ve rahat hareket etmesini sağlıyor diye biliyorum. Tüp bebek tedavisinde de kullanılıyor diye okumuştum bir yerde.
Canım preseed le ilgili bi kötü taraf var ki o da şu
bu jel iyi kötü demeden bütün spermleri yumoşa taşıyo ve sonra yeterli kalitede olmayan bi spermle döllenen yumoş düşüğe sebep oluyo, bence spermin doğal gidişine etki etmemek lazım
Bende bilmiyorum canım ama öğrenmek lazim acaba kisaa sürede sonuç cikiyo muinşallah vardır da canm cumartesi pazar olsa da cıksa kan testini neresi yapar ki
Canım preseed le ilgili bi kötü taraf var ki o da şu
bu jel iyi kötü demeden bütün spermleri yumoşa taşıyo ve sonra yeterli kalitede olmayan bi spermle döllenen yumoş düşüğe sebep oluyo, bence spermin doğal gidişine etki etmemek lazım
Ahh canim yana allah hsyirlisini versin bizeBende hep bayramda mutlu haber verdiğimi hayal ediyorum ama olmadı sanırım benim bat 30 temmuz ama şimdiden regl belirtileri yaşamaya başladım karnım aşırı şiş kasıklarım dolgun( Eşimde bu ay çok umutluydu
benim kociş bazen biraz uzatabiliyo ama (uzattığı da okadar uzun değil yani) genelde girer girmez çok hassaslaşıyo pek dayanamıyo, garibim ben ortada kalmim diye nefes teknikleriyle bekleyerek falan gelmesini geciktirmeye çalışıp duruyo...o çok erken geliyo ben de geç buluştuğumuz az oluyo yani sorun etmiyorum ama 2 yılı geçti yaw ne yapayım da bu adamcık geç gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?