2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim ilk defa duydum ameliyat la zar aldirmayi olmus bitmiş neyse ki :) kayganlastirici zararli diye biliyorum ben de ilk zamanlarda kullaniyodum. Bu aralar bende de var Iki saat beklesek de zor islaniyorum

Aaaaaa nerde cins bi durum var ben ordayım Ameliyat gibi değildi yine narkoz aldım genel anestezi altında 15 20 dk da bitti ama uyanmam 1 saati buldu bi de doğumhanede oldu bu operasyon çatala yattım falan Önümden bi kadın geçti yazık sancısı başlamış bağır çağır doğum yapacaktı yan odamdaydı hemen aahhh ahhhh

Son düzenleme:

Yavrum kayganlaştırıcıdan çok memnunum ama işte bebek olayında sıkıntı yapabiliyo o yüzden bu ay yumoş döneminde kullanmayacağım

O zar alındıktan sonra ne bir ağrı ne bir acı kaldı bütüüüüüüün sıkıntım gitti zaten yapamamıştık o zamana kadar Allahtan 2 ayda kurtuldum gerçi vaji değildim benimki anatomik bi sıkıntıydı

mogami bacımm sen neler atlattın hey gidi heyyyyy

preseed jel hem kuruluğa iyi geliyor, hemde spermlerin hızlı ve rahat hareket etmesini sağlıyor diye biliyorum. Tüp bebek tedavisinde de kullanılıyor diye okumuştum bir yerde.

mogami bacımm sen neler atlattın hey gidi heyyyyy

Sorma yaaaaaaaaa 2013 martta çik. kisti ameliyatı ondan 4 ay sonra kızlık zarı operasyonu

Haaa bu kadar olayın içinde bi de evlendim düşün

preseed jel hem kuruluğa iyi geliyor, hemde spermlerin hızlı ve rahat hareket etmesini sağlıyor diye biliyorum. Tüp bebek tedavisinde de kullanılıyor diye okumuştum bir yerde.

Canım preseed le ilgili bi kötü taraf var ki o da şu

bu jel iyi kötü demeden bütün spermleri yumoşa taşıyo ve sonra yeterli kalitede olmayan bi spermle döllenen yumoş düşüğe sebep oluyo, bence spermin doğal gidişine etki etmemek lazım

haklısındır canım bir şey diyemem sonuçta çok hassas bir konu

hımm o da kötüymüş haklısın canım...ah ah bi hamiş kalsak prezervatife dönüp rahatlasak, ben prezervatifle daha rahat ediyorum açıkçası hem eşimin daha geç boşalıyo

Ahh canim yana allah hsyirlisini versin bize ama güzel bi bayram haberi olurdu.. bizim tayin memlekete cikti en azindan o güzel bi haber oldu hepimize.. bilsem simdi belli olacak kan verip belirsizlik ten kurtulurdum :44:

canım dr gidebilirsinz keçiboynuzu pekmezi iyi gelir bide sık ilişki olduğunda da biraz uzama şansı oluyo internette araştır mutlaka bişeyler vardır yemek içmek için

Kızlar dün tüm akşam adet sancısı çektim tuvalete koştum hep akıntı sabah uyandım ağrı yok. Normalde bu denli sancımdan hemen sonra adetim gelirdi. Bat yarın. Hamile arkadaşlar bunu yaşadılar mı?

bugün işler aşırı yoğun giremiyorum ve düzgün takip edemiyorum elisa bende de mide bulantısı şişlik hepsi var doktora gitmem lazım daha önce iki kere endoskopi oldum ilaç aldım ama ideal kiloma kavuşup az yersem rahatlıyorum yoksa ilaçlar fayda etmiyo hamur işleri ağır yemekler soğan vs bana göre değil çok yediğim an mide ağrısı şişkinlikten günüm tükeniyo ama korkma ve tedavi olmazsan hamilelikte çok zorlanırsın bende kadın doğuma gidince soracağım mide için gitsem mi tekrar diye.

itiraf ediyorum benim zarım kanamadı hiç acıda çekmedim ilk günden beri kocamı çok istiyorum hep ıslak oluyo doktora sordum zarın duruyo dedi işte yıllarca koru aman bi şey olmasın de gerdekte kanama bile göremedim keşke böyle olmasaydı kocam için hiç sorun olmadı ama ben çok üzüldüm o anı yaşamak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…