2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Midem kasılıyor canım oda mide bulantısı yapıyor agrı yapıyor nefes alırken rahatsız ediyor karnım şişiyor yuzukoyun yatamıyorum mıdem rahatsız oluyor bende sımdı dusununce aklıma ramazanlık geldı hep yemege davetlıydık bır suru yemekler ayıp olmasın dıye yıyorsun agır yemekelr onlardanmı kaynaklandı dıye dusunmeye baslamıstım artık evet bende aksam bırsey yemedım sabah kalktıgımda rahattım çok yediğim zaman dünyaları yemişim gibi hissediyorum evet canım haklısın hamılelıkte zor olur ama endoskopıden korkuyorum bence sende ıhmal etme canım

şu var gastrit reflü var bende kendi kendinin doktoru olacaksın akşamları hiç bişey yemesem bu sefer gaz yapıyo vücut .ben alıştım ama bu ara arttı mide sıkıntılarım :44: ama bu yaşta 3. endoskopiyi istemiyorum ama helicobakteri diye zararlı bi bakteri var eğer o varsa tedavi şart o yüzden doktora danışacağımsende endoskopiden korkma güzel bir hastanede bayıltılarak bakılırsa hiç bi şey anlamazsın ve doktor belki istemeden rahatlatıcı bi şeyler verir ve geçer streste mideye vuruyo bazen

anladım canım eger bırsey cıkmazsa strese baglayacagım gecen haftalarda çok stresliydm belkide ondan oldu evet canım bakterıden kaynaklanıyrmus sanırım onuda antııyotıkle gıdermyee calısıyrlarmıs pekı o bakterının olup olmadıgını endoskopıylemı anlıyorlar yoksa tahlıllemı

hımm o da kötüymüş haklısın canım...ah ah bi hamiş kalsak prezervatife dönüp rahatlasak, ben prezervatifle daha rahat ediyorum açıkçası hem eşimin daha geç boşalıyo

Biz bi kere kullanalım dedik prezervatif ama beceremedik ahahahahahah Üstelik ben rahat edemem kondomla içim içimi kemirir hamilelik şüphesi ile çünkü çok duydum kondomla hamile kalanı

En temizi hap

malesef endoskopiyle çıktı ordan parça aldılar sanırım patolojiye yolluyorlar ondan sonra ağır antibiyotik kullandım zona oldum ağır antibiyotik mikrop kaptım ağır antibiyotik ömrüm antibiyotiklerle geçti karaciğerime yazık yoruldu artık eskisi gbi kendimi dinlemiyorum yoksa tepeden tırnağa bulunuyor bi şeyler gözler hassas alerjik burnum akar alerjik oooo bii bebişim olsun ona bakıyım kendimi hastalık hastası yapacağıma

Biz bi kere kullanalım dedik prezervatif ama beceremedik ahahahahahah Üstelik ben rahat edemem kondomla içim içimi kemirir hamilelik şüphesi ile çünkü çok duydum kondomla hamile kalanı

En temizi hap

bende sevmiyorum onu önceleri kullanıyorduk bi kere patlamış bende korunuyoruz diye rahatım benimki dedi bu patlamış şaka dedim ki değilmiş bize dayanmıyo o naylonlar

Anladım canım sanada geçmiş olsun korkuyorum ama mecbur ben ılk defa böyle oldum bakalım artık hayırlısı canım bebıs olunca ugrasmakta kendımızı dınleyemeyız

hadı bende ıtıraf edeyım benımkınıde dogumda doktor kestı ozamana kadarda kızdım hala

Kızlar valla en olmadık şeyleri bile konuşur olduk çok alemiz biz yaaa

Uzum sende bendensin kuzum ama ben bi kere canım yanınca hemen doktora koştum sağolsun kurtardı beni zardan hatta eşime takılırım bazen kızlığımı doktoruma verdim diye

Kaygılı kız senin ki bayaaaa esnekmiş aahh ahh benimkide geçit vermiyordu vallaaa

Sanada geçmiş olsun canım yarın bakalım ne diyecek hayırlısı olsun canım olmam gerekıyorsa mecbur olacagım evet canım bebıs oldugunda kendımızı dınlemeye fırsatımız olmayacak

Benımde zor gecıt verdı cok acıdı bırazcık zor oldu ama sonunda oldu oldugu an rahatladım zaten

zarın esnek miydi canım

evet canım aynen oyleydı beraber olduk bıse gelmedı oturdum yataga bakıyorum gelsene nıye gelmıyosun dıyodum aglamaya basladım esım nıye aglıyosun dedı ee dedım bu gelmıyo sacmalaam dedı ya dedım yalnıs dusunursen nıye oyle dusuneyım ben cahılmıyım dedı deancak rahatlamıstım

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun allah bütün dualarımızı kabul eder inş şu mübarek gecede..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vall abende hıssedıyodum her ılıskıde sankı bıyere dayanıyodu bole can basımdan cıkıyodu dktor esnek kendı yırtılır dedı yırtılmadı doğumdada doktor cok kalınmıs bunu nıye aldırmadın dedı annem bıle bılmez bunu

En temizi hap

ben de hapa bulaştırmam kendimi kimyasal diye...biz prezv. konusunda oldukça başarılıyız maşallah :)) enfeksiyona karşı da koruyucu eşim de memnun erken boşalmasına iyi geliyo biraz ben de kolay girmesini kaymasını seviyorum

Valla ben söyledim anneme, operasyona da annem eşim ben gittik onlar doğumhanenin önünde beklediler beni Çıktıktan sonra "millet buraya girer çocukla çıkar ben elim boş çıktım valla" dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…