kaygılı nerdesen huuu
üzüm34 cinsiyetiniz belli oldumu canım maşallah kuzuna
elisa adet olmuşsun canım yılmak yok çalışmaya devam
bugün işler aşırı yoğun giremiyorum ve düzgün takip edemiyorumelisa bende de mide bulantısı şişlik hepsi var doktora gitmem lazım daha önce iki kere endoskopi oldum ilaç aldım ama ideal kiloma kavuşup az yersem rahatlıyorum yoksa ilaçlar fayda etmiyo hamur işleri ağır yemekler soğan vs bana göre değil çok yediğim an mide ağrısı şişkinlikten günüm tükeniyo ama korkma ve tedavi olmazsan hamilelikte çok zorlanırsın bende kadın doğuma gidince soracağım mide için gitsem mi tekrar diye.
hadı bende ıtıraf edeyım benımkınıde dogumda doktor kestı ozamana kadarda kızdım hala
Midem kasılıyor canım oda mide bulantısı yapıyor agrı yapıyor nefes alırken rahatsız ediyor karnım şişiyor yuzukoyun yatamıyorum mıdem rahatsız oluyor bende sımdı dusununce aklıma ramazanlık geldı hep yemege davetlıydık bır suru yemekler ayıp olmasın dıye yıyorsun agır yemekelr onlardanmı kaynaklandı dıye dusunmeye baslamıstım artık evet bende aksam bırsey yemedım sabah kalktıgımda rahattım çok yediğim zaman dünyaları yemişim gibi hissediyorum evet canım haklısın hamılelıkte zor olur ama endoskopıden korkuyorumbence sende ıhmal etme canım
şu var gastrit reflü var bende kendi kendinin doktoru olacaksın akşamları hiç bişey yemesem bu sefer gaz yapıyo vücut .ben alıştım ama bu ara arttı mide sıkıntılarım :44: ama bu yaşta 3. endoskopiyi istemiyorum ama helicobakteri diye zararlı bi bakteri var eğer o varsa tedavi şart o yüzden doktora danışacağımsende endoskopiden korkma güzel bir hastanede bayıltılarak bakılırsa hiç bi şey anlamazsın ve doktor belki istemeden rahatlatıcı bi şeyler verir ve geçer streste mideye vuruyo bazen
hımm o da kötüymüş haklısın canım...ah ah bi hamiş kalsak prezervatife dönüp rahatlasak, ben prezervatifle daha rahat ediyorum açıkçası hem eşimin daha geç boşalıyo
anladım canım eger bırsey cıkmazsa strese baglayacagım gecen haftalarda çok stresliydm belkide ondan oldu evet canım bakterıden kaynaklanıyrmus sanırım onuda antııyotıkle gıdermyee calısıyrlarmıs pekı o bakterının olup olmadıgını endoskopıylemı anlıyorlar yoksa tahlıllemı
Biz bi kere kullanalım dedik prezervatif ama beceremedik ahahahahahahÜstelik ben rahat edemem kondomla içim içimi kemirir hamilelik şüphesi ile çünkü çok duydum kondomla hamile kalanı
En temizi hap
malesef endoskopiyle çıktı ordan parça aldılar sanırım patolojiye yolluyorlarondan sonra ağır antibiyotik kullandım zona oldum ağır antibiyotik mikrop kaptım ağır antibiyotik ömrüm antibiyotiklerle geçti karaciğerime yazık yoruldu artık eskisi gbi kendimi dinlemiyorum yoksa tepeden tırnağa bulunuyor bi şeyler gözler hassas alerjik burnum akar alerjik oooo bii bebişim olsun ona bakıyım kendimi hastalık hastası yapacağıma
hadı bende ıtıraf edeyım benımkınıde dogumda doktor kestı ozamana kadarda kızdım hala
itiraf ediyorum benim zarım kanamadı hiç acıda çekmedim ilk günden beri kocamı çok istiyorum hep ıslak oluyodoktora sordum zarın duruyo dedi işte yıllarca koru aman bi şey olmasın de gerdekte kanama bile göremedim keşke böyle olmasaydı kocam için hiç sorun olmadı ama ben çok üzüldüm o anı yaşamak isterdim
malesef endoskopiyle çıktı ordan parça aldılar sanırım patolojiye yolluyorlarondan sonra ağır antibiyotik kullandım zona oldum ağır antibiyotik mikrop kaptım ağır antibiyotik ömrüm antibiyotiklerle geçti karaciğerime yazık yoruldu artık eskisi gbi kendimi dinlemiyorum yoksa tepeden tırnağa bulunuyor bi şeyler gözler hassas alerjik burnum akar alerjik oooo bii bebişim olsun ona bakıyım kendimi hastalık hastası yapacağıma
Kızlar valla en olmadık şeyleri bile konuşur olduk çok alemiz biz yaaa
Uzum sende bendensin kuzum ama ben bi kere canım yanınca hemen doktora koştum sağolsun kurtardı beni zardan hatta eşime takılırım bazen kızlığımı doktoruma verdim diye
Kaygılı kız senin ki bayaaaa esnekmiş aahh ahh benimkide geçit vermiyordu vallaaa
Benımde zor gecıt verdıcok acıdı bırazcık zor oldu ama sonunda oldu oldugu an rahatladım zaten
yırtıldıktan sonra olay bitiyo zaten
bende zarı aldırdıktan sonra rahatladım
zarın esnek miydi canım
Kızlar valla en olmadık şeyleri bile konuşur olduk çok alemiz biz yaaa
Uzum sende bendensin kuzum ama ben bi kere canım yanınca hemen doktora koştum sağolsun kurtardı beni zardan hatta eşime takılırım bazen kızlığımı doktoruma verdim diye
Kaygılı kız senin ki bayaaaa esnekmiş aahh ahh benimkide geçit vermiyordu vallaaa
Biz bi kere kullanalım dedik prezervatif ama beceremedik ahahahahahahÜstelik ben rahat edemem kondomla içim içimi kemirir hamilelik şüphesi ile çünkü çok duydum kondomla hamile kalanı
En temizi hap
vall abende hıssedıyodum her ılıskıde sankı bıyere dayanıyodu bole can basımdan cıkıyodu dktor esnek kendı yırtılır dedı yırtılmadı doğumdada doktor cok kalınmıs bunu nıye aldırmadın dedı annem bıle bılmez bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?