2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben şimdi eğerki hamile kaldıysam bu günlerde ilişkiye girmemeli miyim zarar verir mi, bu konuda hiç bilgim yok benim bu arada bata kaldı 6gün

Memnunsanız sorun yok balım biz elimize yüzümüze bulaştırmıştık çok beceriksiziz kondom kullanımı konusunda eee naparsın sırf ben değil eşimde bakir sayılırdı

Son düzenleme:

Memnunsanız sorun yok balım biz elimize yüzümüze bulaştırmıştık çok beceriksiziz kondom kullanımı konusunda eee naparsın sırf ben değil eşimde bakir sayılırdı

bız kullanamıyoruz benı tahrıs edıyor cunku ondan sonra cok ugrasıyorum valla

ben şimdi eğerki hamile kaldıysam bu günlerde ilişkiye girmemeli miyim zarar verir mi, bu konuda hiç bilgim yok benim bu arada bata kaldı 6gün

valla canım sana ne gır nede gırme dıyebılırım acıkcası bıse olmaz ne olacak sonucta kanama falan olmadıkca sorun olmuyor

kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere

kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere

valla canım gayette ıyı benım adet gunumde 56 ıdı tabrık ederım gozun aydın allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

kuzum yaaaa sevinç çığlıkları atman lazım şuan hamileliğin netleşti kızzzzzzzzzzzz

Değer yükselir inşallah demek ki daha çok yeni bi gebelik annesi

maşallah canım degerın koty degıl..allah tamamına erdırsın saglıklı bır gebelık nasıp etsın cnm

Bende 9 ay boyunca esimle birlikte olamamistim vajinusmustum tedavi oldum kurtuldum ayyy cok kotuydu o gunler esim sagolsun cok destek oldu bana :))

yarın reglimin 3. günü görümcemin doktorundan randevu adım muayene ıcın.3. gunu gel dedı bana tahlıller vs. için.şifa hastanesinden soner bey doktorum.daha once hıc erkek doktora gıtmedım acıkcası utanıyorum cok.nasıl rahat olabılırım kızlar? ayrıca bu ay ıcın ovulasyon testlerıde sipariş ettim.hadı bakalım yenı bır umut bu döngüde :122:

Bende 9 ay boyunca esimle birlikte olamamistim vajinusmustum tedavi oldum kurtuldum ayyy cok kotuydu o gunler esim sagolsun cok destek oldu bana :))

bendu bu durumu anatomik sebeplerden 4 ay yaşadım aslında 2 ay denebilir ilk 2 ayın sonunda kızlık zarımı aldırınca 45 gün ilişki yasaklandı toplmda 4 ay sonra rahat rahat ilişki oldu Allahıma şükür

Dediğin gibi çok kötü bi psikoloji ama eşlerimiz destek olmasaydı çok daha zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…