ben de hapa bulaştırmam kendimi kimyasal diye...biz prezv. konusunda oldukça başarılıyız maşallah :)) enfeksiyona karşı da koruyucu eşim de memnun erken boşalmasına iyi geliyo biraz ben de kolay girmesini kaymasını seviyorum
Memnunsanız sorun yok balımbiz elimize yüzümüze bulaştırmıştık çok beceriksiziz kondom kullanımı konusunda
Memnunsanız sorun yok balımbiz elimize yüzümüze bulaştırmıştık çok beceriksiziz kondom kullanımı konusunda eee naparsın sırf ben değil eşimde bakir sayılırdı[/QUOTE
biz de başta acemiydik tabi herkes gibieşim ilk ters takmaya kalkmıştı prezervatifi ahahaha
Memnunsanız sorun yok balımbiz elimize yüzümüze bulaştırmıştık çok beceriksiziz kondom kullanımı konusunda eee naparsın sırf ben değil eşimde bakir sayılırdı
ben şimdi eğerki hamile kaldıysam bu günlerde ilişkiye girmemeli miyim zarar verir mi, bu konuda hiç bilgim yok benim bu arada bata kaldı 6gün
kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
kızlar degerim 45.19 düşük mü?cumaya dr.a randevu alcam.telf.girdim yavaş çok dükkana geçince yazarm sizlere
listeyi tazele hadiiiiii
itiraf ediyorum benim zarım kanamadı hiç acıda çekmedim ilk günden beri kocamı çok istiyorum hep ıslak oluyodoktora sordum zarın duruyo dedi işte yıllarca koru aman bi şey olmasın de gerdekte kanama bile göremedim keşke böyle olmasaydı kocam için hiç sorun olmadı ama ben çok üzüldüm o anı yaşamak isterdim
Bende 9 ay boyunca esimle birlikte olamamistim vajinusmustum tedavi oldum kurtuldum ayyy cok kotuydu o gunler esim sagolsun cok destek oldu bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?