- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Teşekkür ederim canım korunmayacagım canım ben kür falan denemeyi düşünmüyorum oluruna bırakacagım yinede sen bilirsin bence bu ay kendini rahat bırak öyle bir dene ondan sonra küre başlarsın
Hım anladım canım olacaksa her an olur yani yeterki kendimizi kasmayalım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Dikkat et canım kendine ve stres yapma bebegıne yansır iyi düşün iyi olsun canım
canım topiğimize üzücü haberler ile inan gelmek istemiyorum bayram öncesi sizde üzülün istemiyorum inşallah güzel haberle gelirim
Hemen kargoyla yolluyorum kıyamammm sana:)
canım sen çok tatlı bi arkadaşımızsın. Seni hep pozitif ve mutlu ve de rahat görmek istiyoruz, neşelen lütfen bazen sallamalı biraz hayatı
Inşallah tatlım :) ben bekliyorum bi iki gune citlarim bi haber sende haber et ama ihmal etme destek olalim birbirimize
alışveriş yapıyorum netten..erken gebelik testi alicam inş...ne güzel kargo da 1 tl mişşimdi oylamaya sunuyorum
predictor early mi
femina mı
fortel mi hangisiiiiiiiiiiiiiiii:44:
aaa bi de certain ultra erken gebelik testi de çıkmışşş
ayyy canım benım cok tesekkur ederım dusunmen bıle yeter maksat sana takılmaktı yemek yıyemıyorumkı zaten fenalardayım hos ıyı oluyo zayıflıyorum ne guzel
Kuzum çok teşekkür ederim salladım gitti zaten bayramda olmaz isem ki olmayım lütfen yazlığa gidiyorum denize girebileyim doya doya orda hiç aklımda yokken bizim minikte yola çıkmış geliyor olsun. İnşallah bayram dönüşü size güzel haberler veririm.
Benim bayadır idrarım koyu hatta arkadaşıma whatsapptan fotosunu atmıştım bildiğin turuncu kızım bu demişti. Bugün sabahta ilk defa ağzımda garip bir tat hissettim böyle kan tadı gibi iğrenç ama belli bir süreden sonra geçti. Belirti aramamaya çalışıyorum hatta içimde adet olacağım hissi var ama yine de heyecanlanıyor insan.
Kuzum çok teşekkür ederim salladım gitti zaten bayramda olmaz isem ki olmayım lütfen yazlığa gidiyorum denize girebileyim doya doya orda hiç aklımda yokken bizim minikte yola çıkmış geliyor olsun. İnşallah bayram dönüşü size güzel haberler veririm.
Benim bayadır idrarım koyu hatta arkadaşıma whatsapptan fotosunu atmıştım bildiğin turuncu kızım bu demişti. Bugün sabahta ilk defa ağzımda garip bir tat hissettim böyle kan tadı gibi iğrenç ama belli bir süreden sonra geçti. Belirti aramamaya çalışıyorum hatta içimde adet olacağım hissi var ama yine de heyecanlanıyor insan.
Canım fortel ile ilgili dün iyi yorumlar okumadım. Predictor iyidir ama diğerlerini duymadım yorum yapamam. Bana kalırsa hiç gerek yok adetin geçtikten sonra varsa en dandiği bile gösteriyor ama ben dayanamam dersen al canım çünkü son günler zor geçiyor.
canım böyle olmak yakışmıyor sana bayramdan öncede üzme bizi elbet neşeli olmanı beklemiyorum tabi ki tedirginsin başından beri sevincini yaşayamadım ama inan bana bundan sonrası güzel olacak. Dualarım seninle.
üzülme bebiş annesini bırakmaz allahın izniyle seninledir. üzme kendini olur mu bende şu an hep karamsarım her şey şükür yolunda olmasına rağmen içim sıkılıyo sanırım biyolojik saatim geldide geçiyo bebekte bebek diye tutturuyorum eşimde istiyo hamile kalsam bebeğimi kollarıma alsam dünyam aydınlancakmış gibi geliyo bana yoldaş arkadaş olcak sanki yavrum
tamam ama yazlıkta kendine dikkat ettabi heyecanlanıcaz heyecanlanmak da bişey yok ama olumsuza da biraz hazırlicaz kendimizi ki depresyona girmeyelim kaygısız kaygılıyı getir aklına kulakları çınlasın
ha bi de not al bi kenara ben senden ümitliyim bu ay
Kız bide hamile olma bak beni de heyecanlandırdın şimdi:)
tatlım yapmazdım bu ay aslında ama bayram sabahı yapmak geçti içimden ne bilim
iyice kafam karıştı yaa predictor de yanlış pozitif verebiliyomuş diyolar pöfffff
Kaygılıdan çok elisa geliyor aklıma. O nedenle ümitlenemiyorum bile.
Canım olmayabilirim zaten şuan akıntım var ama adetten öncede olur zaten. Kasıklarım ağrıyor çünkü adet olucam. İdrarım koyu çünkü su az içiyorum. Ağzımda çirkin bir tat vardı sabah ama geçti sonuçta o tat hiç geçmiyormuş hamilelerde kesinlikle değilim. O yüzden heyecanlanma.
Yap o zaman kuzum ama olumsuzu görürsen üzülme erken diye çıkmamış olabilir. Kanda bile göremeyenler var.
Canım adet döneminden hemen sonra kalınabildiği gibi olmadan öncede kalınabilir ben bu ay değil isem önümüzdeki ay adet bittiği günden diğer adet gününe kadar hatta adet olana kadar diyim çalışacağım bir gün arayla.
Kuzum üzmene değmicek kendini gizim. Nena nasıl güzel haber aldıysa sende öyle alacaksın buna inanıyorum yürekten lütfen moralini yüksek tut. Cumartesi topiğimize güzel haberler ile gelmeni bekliyorum.
çok ağladım çok üzdüm ama şu günlerde özellikle dün geceden beri kendimi üzmüyorum hayırlısı olsun sağlıklı ise bizimle kalsın
bu ay rahatım diyorsun yani aslında bende çok rahatım illa bebek delisi değilim ama cevramdekiler bana baskı yapıyo en önemlisi eşim bebek sevdalısı olmuş en çok onun için istiyorum
Kaygılıdan çok elisa geliyor aklıma. O nedenle ümitlenemiyorum bile.
Canım olmayabilirim zaten şuan akıntım var ama adetten öncede olur zaten. Kasıklarım ağrıyor çünkü adet olucam. İdrarım koyu çünkü su az içiyorum. Ağzımda çirkin bir tat vardı sabah ama geçti sonuçta o tat hiç geçmiyormuş hamilelerde kesinlikle değilim. O yüzden heyecanlanma.
Yap o zaman kuzum ama olumsuzu görürsen üzülme erken diye çıkmamış olabilir. Kanda bile göremeyenler var.
bata kaç gün kaldığını hesaplarken nasıl sayıyorsunuz bat gününü de dahil ediyomusunuz?
mesela bugün ayın 24'ü benim bat 30 temmuz kaç gün kalmış oluyor, 5 mi 6 mı 7 mi:44::44:
Evet canım buguden itibaren ben öyle yapacagım canım inşallah olur bu ay bir gün durup bir gü çalışacağım
Evet canım bana büyük ders oldu bu ay düşüp bayılsamda acaba hamileyim demeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?