2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu ay rahatım diyorsun yani aslında bende çok rahatım illa bebek delisi değilim ama cevramdekiler bana baskı yapıyo en önemlisi eşim bebek sevdalısı olmuş en çok onun için istiyorum

canım topiğimize üzücü haberler ile inan gelmek istemiyorum bayram öncesi sizde üzülün istemiyorum inşallah güzel haberle gelirim

Canım böyle olmak yakışmıyor sana bayramdan öncede üzme bizi elbet neşeli olmanı beklemiyorum tabi ki tedirginsin başından beri sevincini yaşayamadım ama inan bana bundan sonrası güzel olacak. Dualarım seninle.

canım sen çok tatlı bi arkadaşımızsın. Seni hep pozitif ve mutlu ve de rahat görmek istiyoruz, neşelen lütfen bazen sallamalı biraz hayatı

Kuzum çok teşekkür ederim salladım gitti zaten bayramda olmaz isem ki olmayım lütfen yazlığa gidiyorum denize girebileyim doya doya orda hiç aklımda yokken bizim minikte yola çıkmış geliyor olsun. İnşallah bayram dönüşü size güzel haberler veririm.

Benim bayadır idrarım koyu hatta arkadaşıma whatsapptan fotosunu atmıştım bildiğin turuncu kızım bu demişti. Bugün sabahta ilk defa ağzımda garip bir tat hissettim böyle kan tadı gibi iğrenç ama belli bir süreden sonra geçti. Belirti aramamaya çalışıyorum hatta içimde adet olacağım hissi var ama yine de heyecanlanıyor insan.

Canım fortel ile ilgili dün iyi yorumlar okumadım. Predictor iyidir ama diğerlerini duymadım yorum yapamam. Bana kalırsa hiç gerek yok adetin geçtikten sonra varsa en dandiği bile gösteriyor ama ben dayanamam dersen al canım çünkü son günler zor geçiyor.

ayyy canım benım cok tesekkur ederım dusunmen bıle yeter maksat sana takılmaktı yemek yıyemıyorumkı zaten fenalardayım hos ıyı oluyo zayıflıyorum ne guzel

Dikkat et tatlım kendine ben de kilomu koruyayım zayıflamayayım diye çabalıyorum biraz zayıfım.. hepimizin isteği başka başka, ortak isteğimizse bebek bebek bebek:)

tamam ama yazlıkta kendine dikkat et tabi heyecanlanıcaz heyecanlanmak da bişey yok ama olumsuza da biraz hazırlicaz kendimizi ki depresyona girmeyelim kaygısız kaygılıyı getir aklına kulakları çınlasın

ha bi de not al bi kenara ben senden ümitliyim bu ay

Kız bide hamile olma bak beni de heyecanlandırdın şimdi:)

tatlım yapmazdım bu ay aslında ama bayram sabahı yapmak geçti içimden ne bilim

iyice kafam karıştı yaa predictor de yanlış pozitif verebiliyomuş diyolar pöfffff

canım aslında yüzüm gülüyor tek kalıp düşünnce ağlayasım geliyor ama merak etme iyide kötüde olsa eskisi gibi güçlü gelcemm

canım dua edicem senin için en kısa zamanda kavuş bebeğine sağlıkla

canım dua edicem senin için en kısa zamanda kavuş bebeğine sağlıkla[/QUOTE]

Allah razı olsun balımm sen de güzel haberlerle dönüceksin inş aramıza kendine dikkat et

Kaygılıdan çok elisa geliyor aklıma. O nedenle ümitlenemiyorum bile.

Kız bide hamile olma bak beni de heyecanlandırdın şimdi:)

Canım olmayabilirim zaten şuan akıntım var ama adetten öncede olur zaten. Kasıklarım ağrıyor çünkü adet olucam. İdrarım koyu çünkü su az içiyorum. Ağzımda çirkin bir tat vardı sabah ama geçti sonuçta o tat hiç geçmiyormuş hamilelerde kesinlikle değilim. O yüzden heyecanlanma.

tatlım yapmazdım bu ay aslında ama bayram sabahı yapmak geçti içimden ne bilim

iyice kafam karıştı yaa predictor de yanlış pozitif verebiliyomuş diyolar pöfffff

Yap o zaman kuzum ama olumsuzu görürsen üzülme erken diye çıkmamış olabilir. Kanda bile göremeyenler var.

bata kaç gün kaldığını hesaplarken nasıl sayıyorsunuz bat gününü de dahil ediyomusunuz?

mesela bugün ayın 24'ü benim bat 30 temmuz kaç gün kalmış oluyor, 5 mi 6 mı 7 mi:44::44:

tamam tatlıcım bakalım hayırlısı

Evet canım buguden itibaren ben öyle yapacagım canım inşallah olur bu ay bir gün durup bir gü çalışacağım

çok ağladım çok üzdüm ama şu günlerde özellikle dün geceden beri kendimi üzmüyorum hayırlısı olsun sağlıklı ise bizimle kalsın

Evet canım hayırlısını dile herseyin duanı yap iini ferah tut

bu ay rahatım diyorsun yani aslında bende çok rahatım illa bebek delisi değilim ama cevramdekiler bana baskı yapıyo en önemlisi eşim bebek sevdalısı olmuş en çok onun için istiyorum

Evet canım ılk denemelr oldugu ıcın heyecan cok fazlaydı ama sımdı rahatım bugunden ıtıbaren bır gun durup bır gun calısmalara baslıyorum bende rahatsızım canım bu konuda kayınvalıdem adet oldunmu dıye sordu bende oldum dedım bu ay tutmamıs dedı dıger aya dedı kendımı tuhaf hıssettım

Evet canım bana büyük ders oldu bu ay düşüp bayılsamda acaba hamileyim demeyeceğim

Evet canım buguden itibaren ben öyle yapacagım canım inşallah olur bu ay bir gün durup bir gü çalışacağım

En iyisi canım çünkü üst üste olunca canı yapmak istemiyor insanın yoruluyorsun. En güzeli bir gün arayla hiç kesmeden o ay her gün çalışmak ben öyle yapsaydım şimdi çok umutlu olabilirdim kendimden.

Evet canım bana büyük ders oldu bu ay düşüp bayılsamda acaba hamileyim demeyeceğim

Ben demiyorum bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…