2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tarifi hemen kaydediyorum çok beğendim sofranı pizza harika görnüyor bende yapayım maşallah sana canım ellerine sağlık

ben hiç maya kullanmadım yani daha yeni evliyim hamur işide dahil hiç mayalı ibşi yapmadm annem instant maya almıştı toz mayalar galiba onla mı yapayım canım

Bir gün arayla daha tatlı daha güzel olur hanı canın ısteyıce ust ustede olur ama arada dınlenmek ıyıdır canım :) bızımde canım gecen ay tam yumurtlama donemınde olmadı ama artık onuda takmayacagım arkadasımı gördukten sonra :)

Evet canım deme bencede belkıde hamılesın

bak yaa hamile olmaya gerek yok insanın canı bunu istemez mi Eline sağlık

çok su içmiyorsan olabilir ama çk su içmen lazım Birde folic plus aldım demiştin içinde vitaminler var belki sana fazla gelen vitaminler idrarla atılıyor bu da yapıyor olabilir gel gör ki içim hiçbirini yakıştırmadı bebek olmalı orda çok umutluyum bu ay ben

Canım benim geçen ay akıntım gelmedi ama opranında gelmemişti ve bizim oprayla çalışma günlerimiz çok benzer yumurtlama günlerini değerlendirdim ama saymadan allahtan kaçırmamışım o günleri sonradan sayınca anladım. Yumurtlama günlerinde 6 kere korunmasız ilişki oldu yastıkta koydum falan ama bakalım kısmet işi bu iş.

Kuzum ayıp olmasa burdada paylaşıcam çişimi de ayıp olur o kadar da değil artık. Folic plustan önce bu çiş işi. Onunla alakası yok yani. Ben ona dün başladım bu çişim bayadır böyle. Dua edin güzel haberler ile geleyim bayramdan sonra.

Evet canım benimde akıntım olmamıstı ama bende sonuc negatıf oldu umarım sende olmaz benım yumurtlama gunlerımın cok verımlı gectıgı soylenemez canım senınkı ne guzel dek gelmıs ve yastık koymussun ben hıc bırsey yapmadım canım ama bu ay dıkkat edecegım ınsallah hamılesındır canım bayramda sevındır bızı bayram sekerı olarak Topıkce cok umutluyuz bız senden

Kaygılı su içmeme olayına katılıyorum bak burda bende belirtmiştim su içmemeye bağlıyorum.

Turuncu renkli idrar:
Aşağıdaki durumlara bağlı olarak idrarda turuncu renk değişikliği gelişebilir:
• İlaçlar. İdrar rengini turuncuya çeviren ilaçlar arasında “Rifampin”, anti-enflamatuar ilaç olan “Sulfasalazin”, idrar yolu rahatsızlıklarını gidermek için kullanılan “Phenazopyridine” ve bazı laktasif ilaçlar yer alır.
• Tıbbi koşullar. Bazı durumlarda, turuncu renkli idrar ve açık renkli dışkı, özellikle karaciğer veya safra kanalı ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. İdrardaki turuncu renge vücudun susuz kalması (dehidratasyon) sonucu idrarda meydana gelen yoğunluk da neden olabilir.

Ahahahha bir ben kedimden umutlu değilim herhalde. Yastık koydum, bacaklarımı bile kırmadan dümdüz diktim. Eşim bile kaldırdı havaya ama işte kısmet...

Evet işte bende diyorum az su içmekten. Doğru bilmişim.

Ahahahha bir ben kedimden umutlu değilim herhalde. Yastık koydum, bacaklarımı bile kırmadan dümdüz diktim. Eşim bile kaldırdı havaya ama işte kısmet...

Ooooo kuzum sizde sıkı çalışma varmış ben bunların hiç birini yapmadım sadece sunu söyleyebılırım yumurtlamanın yakın oldugu donemlerdekı ılıskıde ayaklarımı duvara kaldırdım yastık koymadım bu defada belıme aktı nasıl oldu anlamadım bu ay benım nerdeyse hep belıme aktı yastık koymadıgım ıcınmı bılmıyorum belıme akınca bende rahatsız olup hemen kalkıordum cok fazla duramıyordum ama sızdekı calısma guzel sıstemlı ılerlemıssınız bunun sonucunu alacagınızı düşünüyorum canım

Çok sağol kuzumm evet canım 1 bardak una intant mayanın 3te 1ini kat. Süte mayayı şekeri tuzu ekle üstünü kapat 15 dk beklet sonra hamur kabına mayalı sütü ekle birlikte yoğur. Şimdiden afiyet olsun balım bu arada mutluluklar..

anladım canım inşallah kokunun nedeni aynıdır

ayy canım yaa valla öle cok merak ediyorum ki yarın hemen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…