2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bana özel mesaj mı atmaya çalıştın canım mesaj kutum doluydu, şimdi boşalttım ama yazabilirsin

Canım zaten fazlası akacak o akanlar sperm değil bununla ilgili bir yazı paylaşmıştım endişelenme o yüzden. Ben gerçi bilmiyordum o zaman tıkamıştım bile akmasın diye. Tabi olduğu gibi peçete emmişti akması gerekeni.

Yani adet biter bitmez günaşırı ilişkiye başlamak gerek :)

Kızlar bugün jinekolojiye muayene olmaya geldim hamile kalmama engel durum var mı neye dikkat etmem gerekfalan diye. Korkuyorum o koltuktan ya vajinal muayene yaparsa

Evet canım paylaştıgın yazıyı okumustum evet canım bende bazen peçete koyuyorum akan peceteye aksın diye bakalım bundan sonra nasıl olacak :)

kızlar benm 26sında adet günüm az önce ovulasyon testi yaptım ilk once T çizgisi belirdi yumurta zamanında olmuştu öle bi tek yorum yapın bana

Son düzenleme:
Son yaptığım araştırmalara göre küçükköy de asya sağlıkta dr hakan bey 200 tl ye rahim filmi çekiliyormuş.bir baska arkadaş da zeynepkamil araştırmada çektirmiş ücretsiz.doğumunu da orda yaptırmıs hatta.benim reglinin 3. Günü bugun en gec bayramdan sonrasına kadar cekılmesi gerekiyormus.7 günüm var yani en fazla bayram hafta sonları derken ben bu ay cektiremicem sanırım rahim filmini önümüzdeki regli oldugumda çektiricem artık.bu ay eşimde sprem tahlilini yaptırır artık.bu ay gebe kalsamda hiç birine gerek kalmasa keşke.aklınızda olsun sizinde kızlar rahim filmi cekilecekseniz fikir olur sizede

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1200454 kızlar benm 26sında adet günüm az önce ovulasyon testi yaptım ilk once T çizgisi belirdi yumurta zamanında olmuştu öle bi tek yorum yapın bana

Canım ovulasyon takıbnı ben bılmıyorum ama Bata az kalmıs bu baska bırseyın cıft cızgısı olabılırmı gebelık tesı yap bırde

Eki Görüntüle 1200454 kızlar benm 26sında adet günüm az önce ovulasyon testi yaptım ilk once T çizgisi belirdi yumurta zamanında olmuştu öle bi tek yorum yapın bana

canım benim ilk hamileliğimde ikizdi bebeklerim ama gelişim süreleri arasında 2 hafta vardı. Doktor bana oy içinde iki kere yumurtanın oluştuğunu söylemişti. Zaten düşüğüde farklı zamanlarda 2 yumurtanında döllenmesi olarak yorumlamıştı.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN KÖTÜ Bİ ŞEY AMA GEÇER :26: ALLAH BAŞKA DERTLER VERMESİN SEN BUNU HALLET BEBİŞ SANA NE GAZLAR EDECEK

yani ne yapayım ben simdi:18:

senin kaynana bir ayda böyle demiş benim iki senedir benim durumumu tahmin et eartk

Canım ovulasyon takıbnı ben bılmıyorum ama Bata az kalmıs bu baska bırseyın cıft cızgısı olabılırmı gebelık tesı yap bırde

yarın yapıcam ilk idrarla canım akşama da misafirlerim var şimdi de evde annem var durduk yere onu da heyecanlandırmayım şimdi kalpten gider :)

öncelkle sağlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum Peki sonra ne zaman anladın belirtiler diğer adet tarihinden önce mi çıktı ?

CANIM GEÇMİŞ OLSUN KÖTÜ Bİ ŞEY AMA GEÇER :26: ALLAH BAŞKA DERTLER VERMESİN SEN BUNU HALLET BEBİŞ SANA NE GAZLAR EDECEK

Teşekkür ederim canım şuan rahatım ilaçlar iyi geldi uzun süre kullanmayacagım evet canım bun sukur gecer Allah'ın izniyle :) Ayyy bebişim gelsinde beraber gaz çekeriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…