Ooooo kuzum sizde sıkı çalışma varmış ben bunların hiç birini yapmadım sadece sunu söyleyebılırım yumurtlamanın yakın oldugu donemlerdekı ılıskıde ayaklarımı duvara kaldırdım yastık koymadım bu defada belıme aktı nasıl oldu anlamadım bu ay benım nerdeyse hep belıme aktı yastık koymadıgım ıcınmı bılmıyorum belıme akınca bende rahatsız olup hemen kalkıordum cok fazla duramıyordum ama sızdekı calısma guzel sıstemlı ılerlemıssınız bunun sonucunu alacagınızı düşünüyorum canım
idrar canım cıkmazsa da adet olmazsam bayramdan sonra kana baktırırım
kızlar selamlar buna dayanarak hemen konuya gireim 18 mayısta evlendim :) 25 mayısta reglo ldum 2 haziranda bittti şu an regle göre 8 hafta bebek gelişimne göre 7 hafta hamileyim
ve o regl bitince 10 gün sonra olan yumurtlama döneminde felan 5 6 gün ilişkimizde olmadı tam haziran ortasıydı hep hastalanmıştım o dönem o yüzden o dönem işe bile gidemedim yani ben adetin hemen sonrası hamile kalmış bulunuyorum
bana özel mesaj mı atmaya çalıştın canım mesaj kutum doluydu, şimdi boşalttım ama yazabilirsin
Bende olmaz isem bayramdan sonra hemen kana gideceğim idrarla işim olmaz herkesi çok yanıltıyor.
Canım zaten fazlası akacak o akanlar sperm değil bununla ilgili bir yazı paylaşmıştım endişelenme o yüzden. Ben gerçi bilmiyordum o zaman tıkamıştım bile akmasın diye. Tabi olduğu gibi peçete emmişti akması gerekeni.
Eki Görüntüle 1200454 kızlar benm 26sında adet günüm az önce ovulasyon testi yaptım ilk once T çizgisi belirdi yumurta zamanında olmuştu öle bi tek yorum yapın bana
anladım canım inşallah kokunun nedeni aynıdır
Eki Görüntüle 1200454 kızlar benm 26sında adet günüm az önce ovulasyon testi yaptım ilk once T çizgisi belirdi yumurta zamanında olmuştu öle bi tek yorum yapın bana
Git canım gastrit varmış ilaç yazdı onları kullanacağım hamileliği söyledim her an hamilelik olabileceği için sadece bunları yazıyorum dedi bende düzelene kadar kullanacagım sonra bırakacagım canım içim rahat etmez
canım benim ilk hamileliğimde ikizdi bebeklerim ama gelişim süreleri arasında 2 hafta vardı. Doktor bana oy içinde iki kere yumurtanın oluştuğunu söylemişti. Zaten düşüğüde farklı zamanlarda 2 yumurtanında döllenmesi olarak yorumlamıştı.
Evet canım buguden itibaren ben öyle yapacagım canım inşallah olur bu ay bir gün durup bir gü çalışacağım
Evet canım hayırlısını dile herseyin duanı yap iini ferah tut
Evet canım ılk denemelr oldugu ıcın heyecan cok fazlaydı ama sımdı rahatım bugunden ıtıbaren bır gun durup bır gun calısmalara baslıyorum bende rahatsızım canım bu konuda kayınvalıdem adet oldunmu dıye sordu bende oldum dedım bu ay tutmamıs dedı dıger aya dedı kendımı tuhaf hıssettım
Canım ovulasyon takıbnı ben bılmıyorum ama Bata az kalmıs bu baska bırseyın cıft cızgısı olabılırmı gebelık tesı yap bırde
kızlar selamlar buna dayanarak hemen konuya gireim 18 mayısta evlendim :) 25 mayısta reglo ldum 2 haziranda bittti şu an regle göre 8 hafta bebek gelişimne göre 7 hafta hamileyim
ve o regl bitince 10 gün sonra olan yumurtlama döneminde felan 5 6 gün ilişkimizde olmadı tam haziran ortasıydı hep hastalanmıştım o dönem o yüzden o dönem işe bile gidemedim yani ben adetin hemen sonrası hamile kalmış bulunuyorum
CANIM GEÇMİŞ OLSUN KÖTÜ Bİ ŞEY AMA GEÇER :26: ALLAH BAŞKA DERTLER VERMESİN SEN BUNU HALLET BEBİŞ SANA NE GAZLAR EDECEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?