senin kaynana bir ayda böyle demiş benim iki senedir benim durumumu tahmin et eartk
yarın yapıcam ilk idrarla canım akşama da misafirlerim var şimdi de evde annem var durduk yere onu da heyecanlandırmayım şimdi kalpten gider :)
canım aslında yüzüm gülüyor tek kalıp düşünnce ağlayasım geliyor ama merak etme iyide kötüde olsa eskisi gibi güçlü gelcemm
canım dua edicem senin için en kısa zamanda kavuş bebeğine sağlıkla
Galiba benimkiler geliyor çünkü bacaklarımda ağrılar başladı.
hosgeldın inş hayırlı olur
kuzum ayıp olmasa burdada paylaşıcam çişimi de ayıp olur o kadar da değil artık.Folic plustan önce bu çiş işi. Onunla alakası yok yani. Ben ona dün başladım bu çişim bayadır böyle. Dua edin güzel haberler ile geleyim bayramdan sonra.
teşekkür ederim ama canın istemesin tatlım üzülürüm
Hoşgeldin canım uğurlu gelsin eklerim tabi ama sonuç da isterim kaçıp gitmek yok
yani adet biter bitmez günaşırı ilişkiye başlamak gerek :)
öncelkle sağlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorumPeki sonra ne zaman anladın belirtiler diğer adet tarihinden önce mi çıktı ?
işte sen yıllar sonra şöyle anlatacaksın sevdiklerine: Hamileydim riskim vardı çok korkmuştum bebeğim fıstık kabuğuna sığacak kadardı oysa şimdi kocaman oldu baksanızaFıstık kabuğuna sığdıran allah hayırlısıyla onu sana verip kocaman evlat yapacaktır Bizde inanıyoruz
Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti
Bu ay çok erken yumurtladım :44:
Ayrıca ateşimde yükseldi
kız bukadar erken gelmez bea
sen benim senin için dileğimi biliyorsun zatenTanrım tek başına koyma kuzuyu bir de yetmez iki tane ver ver ver ver ver allahım lovelyme ver
çok teşekkürler canım
haziranın ortasında ailemin yanına gidince sarı idi yüzüm yengem sen hamilesin demişti yok yahu demiştim herkese ki sanmıyordum o sıra göğüsleirm şişti tabi 1 aylık evliydim kaıdn oldum die şişiyor dedim neyse idrarrım sarı idi vücudum hep sıcaktı
günler böylece geçerken oruca başladım 3. Gün pazartesi idi o gün canım tatlı istedi vücudum üşüdü bğide tatlı pek sevmem neyse işte reglm de 5 gün gecikmişt normalde reglm 3 4 gün gecikir bende kaıdn oldum ya 2. Adet gecikiyor diye düşündüm
sonra lovely burda bana test yapppp dedi elli kez dedi bende yaptım sonuç hamişim
tatlım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Oyy maaşallah büyük büyük yumurtaların olsun inşallah bende bu ay ov testi yapıcam adetin 10.günü başlamayı düşünüyorum bugün detimin 2.günü iki çizgide tamamen koyu olduğu gün mü yoksa bu koyu olan günü takip eden 2-3 gün mü ilişki olmalı yumurtlama ayrı çatlama ayrı şeylermiş yeni öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?