2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Afrodit o neyin çift çizgisi? Sen hemen bir idrar yap gerçi güven olmuyor idrar testlerine ama sen yap.

senin kaynana bir ayda böyle demiş benim iki senedir benim durumumu tahmin et eartk

zor canım inşalla önümüzdeki ayy son bulacak bu söyleyişler

yarın yapıcam ilk idrarla canım akşama da misafirlerim var şimdi de evde annem var durduk yere onu da heyecanlandırmayım şimdi kalpten gider :)

Hım hadı bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz dur kımseyı heyecanlandırma :) sımdı sana sabahta olmaz ama bence şimdi yapsanda çıkar sabahı beklemene gerek yok :)

Son düzenleme:

işte sen yıllar sonra şöyle anlatacaksın sevdiklerine: Hamileydim riskim vardı çok korkmuştum bebeğim fıstık kabuğuna sığacak kadardı oysa şimdi kocaman oldu baksanıza Fıstık kabuğuna sığdıran allah hayırlısıyla onu sana verip kocaman evlat yapacaktır Bizde inanıyoruz

sen benim senin için dileğimi biliyorsun zaten Tanrım tek başına koyma kuzuyu bir de yetmez iki tane ver ver ver ver ver allahım lovelyme ver

Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti

Bu ay çok erken yumurtladım :44:

Ayrıca ateşimde yükseldi

Son düzenleme:
öncelkle sağlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum Peki sonra ne zaman anladın belirtiler diğer adet tarihinden önce mi çıktı ?

çok teşekkürler canım

haziranın ortasında ailemin yanına gidince sarı idi yüzüm yengem sen hamilesin demişti yok yahu demiştim herkese ki sanmıyordum o sıra göğüsleirm şişti tabi 1 aylık evliydim kaıdn oldum die şişiyor dedim neyse idrarrım sarı idi vücudum hep sıcaktı

günler böylece geçerken oruca başladım 3. Gün pazartesi idi o gün canım tatlı istedi vücudum üşüdü bğide tatlı pek sevmem neyse işte reglm de 5 gün gecikmişt normalde reglm 3 4 gün gecikir bende kaıdn oldum ya 2. Adet gecikiyor diye düşündüm

sonra lovely burda bana test yapppp dedi elli kez dedi bende yaptım sonuç hamişim

Hamile aday adayı canım arkadaşlarım aşağıdakilere dikkat etmeliymişiz öyleyse napıyomuşuz stres yapmıyomuşuz, kocişleri sarıp sarmalıyomuşuuuz

“Çiftler, hamile kalma süresinin ne kadar uzun süreceğini bilmedikleri ve bu belirsizlik kontrol altında olmadığı için stres yaşıyor. İşlenmemiş doğal gıdalar tüketmeliler, fast food tarzı beslenmeden, sigara ve alkolden uzak durmaları gerekiyor. Aşırı şişmanlık ya da zayıflık da doğurganlığı olumsuz etkiliyor. Stres de çok önemli bir etken. Çiftler arasındaki ilişkinin sağlıklı olması da doğurganlığı etkilemektedir.”

çok güldüm böyle olur inşallah bunu anlatanlar çok garp gelirdi dilerim bana da nasip olur

Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti

Bu ay çok erken yumurtladım :44:

Ayrıca ateşimde yükseldi

Oyy maaşallah büyük büyük yumurtaların olsun inşallah bende bu ay ov testi yapıcam adetin 10.günü başlamayı düşünüyorum bugün detimin 2.günü iki çizgide tamamen koyu olduğu gün mü yoksa bu koyu olan günü takip eden 2-3 gün mü ilişki olmalı yumurtlama ayrı çatlama ayrı şeylermiş yeni öğreniyorum

kız bukadar erken gelmez bea

Baksana 27'si bir ben kaldım diren lovely oldum burda.

sen benim senin için dileğimi biliyorsun zaten Tanrım tek başına koyma kuzuyu bir de yetmez iki tane ver ver ver ver ver allahım lovelyme ver

Versin ya vala versin olmayacağına çift olsun istiyorum artık ver alahım ver çifter çifter ver gönder hepiciğine bakar lovely.

Bana da biri dese yapsam da ben de hamiş çıksam.

tatlım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

canım iyiyim çok yoğundum iki gündür anca okuyorum kaldığım sayfalardan itibaren Adetimin bittiği gün bir kere ilişki yaşadık yüzüstü yattım bi on dk biri öyle demişti ya Son 3 gündür tık yok istedikte yapamadık bi türlü artık 3 günün acısını bugün çıkarıcam bende ilişkilerde gün ay yıl yok biliyorsun kafama göre Iki günde bir olur dedim ama aksilikki olmadı Sen nasılsın?

Canım o çizgiyi gördükten sonra silikleşincede devam et bırakma bir kaç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…