Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti
Bu ay çok erken yumurtladım :44:
Ayrıca ateşimde yükseldi
bacılar bugün 10. Gün ve ov. Testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti
bu ay çok erken yumurtladım :44:
Ayrıca ateşimde yükseldi
baksana 27'si bir ben kaldım diren lovely oldum burda.
Versin ya vala versin olmayacağına çift olsun istiyorum artık ver alahım ver çifter çifter ver gönder hepiciğine bakar lovely.
Bana da biri dese yapsam da ben de hamiş çıksam.
Oyy maaşallah büyük büyük yumurtaların olsun inşallah bende bu ay ov testi yapıcam adetin 10.günü başlamayı düşünüyorum bugün detimin 2.günü iki çizgide tamamen koyu olduğu gün mü yoksa bu koyu olan günü takip eden 2-3 gün mü ilişki olmalı yumurtlama ayrı çatlama ayrı şeylermiş yeni öğreniyorum
benimde 10.gün ve kasıklarımda az ağrı var hadi dün gece çok içten dualar ettim bu gece çalışalım seninle
canım iyiyim çok yoğundum iki gündür anca okuyorum kaldığım sayfalardan itibarenAdetimin bittiği gün bir kere ilişki yaşadık yüzüstü yattım bi on dk biri öyle demişti ya Son 3 gündür tık yok istedikte yapamadık bi türlü artık 3 günün acısını bugün çıkarıcam bende ilişkilerde gün ay yıl yok biliyorsun kafama göre Iki günde bir olur dedim ama aksilikki olmadı Sen nasılsın?
çok teşekkürler canım
haziranın ortasında ailemin yanına gidince sarı idi yüzüm yengem sen hamilesin demişti yok yahu demiştim herkese ki sanmıyordum o sıra göğüsleirm şişti tabi 1 aylık evliydim kaıdn oldum die şişiyor dedim neyse idrarrım sarı idi vücudum hep sıcaktı
günler böylece geçerken oruca başladım 3. Gün pazartesi idi o gün canım tatlı istedi vücudum üşüdü bğide tatlı pek sevmem neyse işte reglm de 5 gün gecikmişt normalde reglm 3 4 gün gecikir bende kaıdn oldum ya 2. Adet gecikiyor diye düşündüm
sonra lovely burda bana test yapppp dedi elli kez dedi bende yaptım sonuç hamişim
belkide 2 kez yumurtlayacaksın bu ay
Çalışmalı evetDünde çalıştık ama dünkü pert olmuş spermleri def etmek içindi malum adet girinceye araya o spermler boşalmayınca çoktan mefta olmuştur
bugün taze taze spermlerle çalışmak lazım ahahahaha
Kuzum demek ki ov. testi önemliymiş ben geçen ay 13. gün gördüm pozitifi bu ay 10. günde yani yumoşun çatlaması belli olmuyor bu yüzden ov. testi önemli
Anladım canım bende çalsııyorum burda sizlerle sohbet öyle geçiyor canım :) işten kovulmazsam iyiBenımde adetım bugun bitecek gibi canım günlerin acısını bende bugun çıkarmayı düşünüyorum 1 hafta olacak nerdeyse bugunden sonra gun asırı dıyorum ama bayramda annemlere gıdecegız orda yapamayız canım bendede aksaklık olacak ama kısmet olacagı varsa olur bızımde gecen ay öyleydı ne zaman canım ısterse o zaman bazen ust uste oldu bazen 3 gun olmadı denge yok canım
bu ay olanların üstüne ağustos tamamen rahat modda geçsin
ayy canım yaa valla öle cok merak ediyorum ki yarın hemen gelsin
ben ov test yapmıyorum yapmıcam 3 4 ay kararlıyımne oldu oldu
Aynen canım benım kocacıgım bebegı o kadar cok ıstıyorkı hıc kahve ıcmez artık ılıskıden once kahve ıstıyor faydalarını ögrendım dıyorAksam dedım yarın içelim yok bugun içelim dedi ben temizlendimm zannediyor banyo yapmıstım husran oldu Biz kocacıgımla kahve keyfı yapmıs oldum Rahat gecırecegım bu ay suan aklımı tatıl planıyla mesgul edıyorum kurban bayramı ıcın erken rezevasyon yaptırmak ıstıyorum nevsehıre gtmek ıstıyorum
Aynen canım benım kocacıgım bebegı o kadar cok ıstıyorkı hıc kahve ıcmez artık ılıskıden once kahve ıstıyor faydalarını ögrendım dıyorAksam dedım yarın içelim yok bugun içelim dedi ben temizlendimm zannediyor banyo yapmıstım husran oldu Biz kocacıgımla kahve keyfı yapmıs oldum Rahat gecırecegım bu ay suan aklımı tatıl planıyla mesgul edıyorum kurban bayramı ıcın erken rezevasyon yaptırmak ıstıyorum nevsehıre gtmek ıstıyorum
Nevşehirli misiniz kuzum?? Benim eşim ürgüplü çok şahane bi yer
Nevşehirli misiniz kuzum?? Benim eşim ürgüplü çok şahane bi yer
Hayır tatlım adanalıyım ama orası beni çok büyülüyor oraya gidip bir kaç gün dinlenmek istiyorum atmosferi çekiyor beni :) Kocacığımla tatıl yapmak ıstıyorum ayarlayabılırsek
bizde bebek mevzusu yok biliyorsun olursa kısmet ama dün eşim banyo yaptı o çıktı ben girdim girmeden dedim ki bak tertemiz oldun mis gibi bugün için dua et bize güzel şeyler dile dedim bebiş mi dedi güldü güldüm güzel bi şeyler dedim ne dilersen dedim ilk defa böyle dediiiiçaktırmıyo ama içinde var mı ne
merhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?