2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bacılar bugün 10. Gün ve ov. Testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti

bu ay çok erken yumurtladım :44:

Ayrıca ateşimde yükseldi

benimde 10.gün ve kasıklarımda az ağrı var hadi dün gece çok içten dualar ettim bu gece çalışalım seninle

o zaman geleneği bozmayıp sana da ben diyeyim lovely hadi ama hadi

bide kızlar ben haziran ayında çok ağladım herşeye kızıp kükreyip ağlıyordum lovely bilir pek gergin kızgın biri değilim ama öfkeleniyordum bunu da kaıdn hormonlarına ve annemden uzak olmaya bağladım

eşimde kesin hamilesin sen hiç ağlamazsın duygusuzsun nasıl bölesin diyordu annemi özleidm die ağlıyorudm ben

canım ov. testinde pozitifi gördükten sonraki 24 36 saat içinde çatlama olur ama sen işini şansa bırakma adet bitimi gün aşırı ilişkiye gir

benimde 10.gün ve kasıklarımda az ağrı var hadi dün gece çok içten dualar ettim bu gece çalışalım seninle

Çalışmalı evet Dünde çalıştık ama dünkü pert olmuş spermleri def etmek içindi malum adet girinceye araya o spermler boşalmayınca çoktan mefta olmuştur

bugün taze taze spermlerle çalışmak lazım ahahahaha

Kuzum demek ki ov. testi önemliymiş ben geçen ay 13. gün gördüm pozitifi bu ay 10. günde yani yumoşun çatlaması belli olmuyor bu yüzden ov. testi önemli

Anladım canım bende çalsııyorum burda sizlerle sohbet öyle geçiyor canım :) işten kovulmazsam iyi Benımde adetım bugun bitecek gibi canım günlerin acısını bende bugun çıkarmayı düşünüyorum 1 hafta olacak nerdeyse bugunden sonra gun asırı dıyorum ama bayramda annemlere gıdecegız orda yapamayız canım bendede aksaklık olacak ama kısmet olacagı varsa olur bızımde gecen ay öyleydı ne zaman canım ısterse o zaman bazen ust uste oldu bazen 3 gun olmadı denge yok canım

işte kısmet nasip böyle bi şey bende adet bitince ilişki yaşadım niyeyse o bana yetti sende böyle yazınca kısmet dedim

belkide 2 kez yumurtlayacaksın bu ay

Bebeğim inşallah öyledir hiç beklemiyordum pozitifi ama dün yumoş akıntım oldu bu sabahta ateşim yükseldi ee testte pozitif demek ki yumoş hazır sperm bekliyo

ben ov test yapmıyorum yapmıcam 3 4 ay kararlıyım ne oldu oldu

bu ay olanların üstüne ağustos tamamen rahat modda geçsin

bu ay olanların üstüne ağustos tamamen rahat modda geçsin

Aynen canım benım kocacıgım bebegı o kadar cok ıstıyorkı hıc kahve ıcmez artık ılıskıden once kahve ıstıyor faydalarını ögrendım dıyor Aksam dedım yarın içelim yok bugun içelim dedi ben temizlendimm zannediyor banyo yapmıstım husran oldu Biz kocacıgımla kahve keyfı yapmıs oldum Rahat gecırecegım bu ay suan aklımı tatıl planıyla mesgul edıyorum kurban bayramı ıcın erken rezevasyon yaptırmak ıstıyorum nevsehıre gtmek ıstıyorum

ben ov test yapmıyorum yapmıcam 3 4 ay kararlıyım ne oldu oldu

Gün aşırı ilişki olduktan sonra ov. testi çok gerekli değil ama benim için önemli yumurtladığımı anlıyorum böylece

Son düzenleme:

Nevşehirli misiniz kuzum?? Benim eşim ürgüplü çok şahane bi yer

bizde bebek mevzusu yok biliyorsun olursa kısmet ama dün eşim banyo yaptı o çıktı ben girdim girmeden dedim ki bak tertemiz oldun mis gibi bugün için dua et bize güzel şeyler dile dedim bebiş mi dedi güldü güldüm güzel bi şeyler dedim ne dilersen dedim ilk defa böyle dediiii çaktırmıyo ama içinde var mı ne

Nevşehirli misiniz kuzum?? Benim eşim ürgüplü çok şahane bi yer

Hayır tatlım adanalıyım ama orası beni çok büyülüyor oraya gidip bir kaç gün dinlenmek istiyorum atmosferi çekiyor beni :) Kocacığımla tatıl yapmak ıstıyorum ayarlayabılırsek

Hayır tatlım adanalıyım ama orası beni çok büyülüyor oraya gidip bir kaç gün dinlenmek istiyorum atmosferi çekiyor beni :) Kocacığımla tatıl yapmak ıstıyorum ayarlayabılırsek

bencede güzel olur bizde eylül sonunda belekteyiz kısmetse ama bir daha o tarafa gitmem ya izmire kaçarım ya da kültür turu istiyorum tabiii bebiş gelirse bilemiyorum

Vardır tatlım eger istemese korunmayı tercih eder akşam bende eşime sordum sen dedim birden bebek istedin bunu annen torun öok istiyor onun için mi yoksa bebeğimiz olun diyemi dedim eşimde ikiside dedi ama eşimi tanıyorum istemediği birşeyi kolay kolay yapmaz bu benı bıraz rahatlatıyor yoksa sırf annesıgıl istiyor dıye bebek yapmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…