Hayır tatlım adanalıyım ama orası beni çok büyülüyor oraya gidip bir kaç gün dinlenmek istiyorum atmosferi çekiyor beni :) Kocacığımla tatıl yapmak ıstıyorum ayarlayabılırsek
Vardır tatlım eger istemese korunmayı tercih eder akşam bende eşime sordum sen dedim birden bebek istedin bunu annen torun öok istiyor onun için mi yoksa bebeğimiz olun diyemi dedim eşimde ikiside dediama eşimi tanıyorum istemediği birşeyi kolay kolay yapmaz bu benı bıraz rahatlatıyor yoksa sırf annesıgıl istiyor dıye bebek yapmak istemem
bencede güzel olurbizde eylül sonunda belekteyiz kısmetse ama bir daha o tarafa gitmem ya izmire kaçarım ya da kültür turu istiyorum tabiii bebiş gelirse bilemiyorum
[SUP][/SUP]
bende ürgüpü çok görmek istiyorum ama bebiş olursa tüm gezmeler iptal :26: ahhh ahh ne yardan ne serden
Gidin canım ben iki kere gittim o zamanlar eşimle tanışmamıştık o kadar çok sevdim ki orayı Allah karşıma oralı birini çıkardı ... Tabi annemde Hacıbektaşta dua etmiş bana hayırlı bi kısmet diye "Anne nasıl dua ettiysen çok uzağa gitmedim " dedim
Balona da binin müthiş olur... Eşim beni turistlerin bilmediği yer altı şehirlerine götürmeye söz verdi, muhteşem olacak
erkekler annelerini dinlerler ama emin ol sevdikleri kadını seçerken ya da bebek yaparken değilkendisi istiyordur bencede girdik bi heveslere bakalım sonumuz hayır olsun
Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti
Bu ay çok erken yumurtladım :44:
Ayrıca ateşimde yükseldi
Mağara odalarına bayılıyorum o terasları falan çok hoş görünüyor kısın nevsehır yazında ısmır mugla bodrum gitmek istiyorum ben diyorum bebişimde gelir :) ama agustosda hamıle kalsak nisana mayısa gelecek sanırım dogum daha ccok kucuk olur oyle gıdılmez kısmet canım bebeısımız olsun bır dahı yaza gıderız bebegımızle
Kesinlikle git canım, bebişin şöyle 1- 2 yaşına gelsin sorun olmaz acayip taş oteller var onlardan birinde kalırsınız doya doya gezersiniz öyle şahane vadiler varki offfffff yani .... Mutlaka git ve gör
olsun ama bebiş teşrif etmemişken gidebiliyorsanız gidinmayıs a mı bebek miii ayy karnım öptüm gidiyorum...
off öyle deyince zor çalışıyorumkısmet olursa mutlaka gidicem
mogamicim hayırlı olsun yumoşun inşallah bu ay tutar arkamdan geliyi ki yapmışız ov testlerini ve ateş benim içinde cok faydalı oldu ben bu ay kesin regl olcam diye ortlıkta dolaştım hiç düşünmeyın böyle seylerle uğraşmayın falan diyolar ya bence düşünmeden olmuyo sadece olcak mı olmucak mı diye düşünmeyin insan illaki bebişi düşünüyo
Merci bebeğim bende bu kadar erken olacağını beklemiyordum ama test, ateş ve akıntı net sonuç verdi yine.... Uğraşmamak aslında yumurtlamayı kesinleştiremediğin için insanın aklında soru işareti bırakıyor... Ben bu şekilde daha mutluyum yumrtladığımı bilmek mutlu ediyor... Sende bu yöntemlerle kavuştun sıpana Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah minnoşu
yani ne yapayım ben simdi:18:
idrar canım cıkmazsa da adet olmazsam bayramdan sonra kana baktırırım
Merci bebeğim bende bu kadar erken olacağını beklemiyordum ama test, ateş ve akıntı net sonuç verdi yine.... Uğraşmamak aslında yumurtlamayı kesinleştiremediğin için insanın aklında soru işareti bırakıyor... Ben bu şekilde daha mutluyum yumrtladığımı bilmek mutlu ediyor... Sende bu yöntemlerle kavuştun sıpana Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah minnoşu
Eki Görüntüle 1200618 Eki Görüntüle 1200619 Eki Görüntüle 1200620 Eki Görüntüle 1200621 Eki Görüntüle 1200622
kızlar sanırım ben bugun yarın yumurtlayacagımyada bende bı anomalı var
Eki Görüntüle 1200623
ates bı dusuo bı yukselıo. bahse varmısınız yarın ne olcagı konusundacumartesı yola cıkıyoruz memlekete gıtcez yumurtlama orda denk gelcek ve bız kacırcaz . acaba yarın aksam calısma yapsak bırdaha yapmasak olurmukı 20 kusur gun bekle sonra da gunu kacır olsun ıstemıyorum
Bence yarın ateş yükselecek ve yumurtlayacaksın o yüzden bugün çalışma yap kuzum
Bende bugün gördüm pozitifi ov. testinde üstelik daha 10. gün bende erken yumurtluyorum bu ay
Canım yumurta tam oldugu gün vucut ısısı yukselıyormu? Çatladıgındada düşüyor ısı ölemi? Daha sonra tekrar yukselıyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2mizin ortalaması anca normal yumos tarıhı edıo
bu durumda benım geglim 29 unu coook gececek ıns olmam ama. sız agustos takvımıne gececenız temuzun altında bır ben kalcam sonuclanmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?