2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayır tatlım adanalıyım ama orası beni çok büyülüyor oraya gidip bir kaç gün dinlenmek istiyorum atmosferi çekiyor beni :) Kocacığımla tatıl yapmak ıstıyorum ayarlayabılırsek

Gidin canım ben iki kere gittim o zamanlar eşimle tanışmamıştık o kadar çok sevdim ki orayı Allah karşıma oralı birini çıkardı ... Tabi annemde Hacıbektaşta dua etmiş bana hayırlı bi kısmet diye "Anne nasıl dua ettiysen çok uzağa gitmedim " dedim

Balona da binin müthiş olur... Eşim beni turistlerin bilmediği yer altı şehirlerine götürmeye söz verdi, muhteşem olacak

ben çıkıyorum işler bitti ama size hiç doyamadım bugün bayramda ne yapıcam sizsiz bilmem :2:

erkekler annelerini dinlerler ama emin ol sevdikleri kadını seçerken ya da bebek yaparken değil kendisi istiyordur bencede girdik bi heveslere bakalım sonumuz hayır olsun

bencede güzel olur bizde eylül sonunda belekteyiz kısmetse ama bir daha o tarafa gitmem ya izmire kaçarım ya da kültür turu istiyorum tabiii bebiş gelirse bilemiyorum

Mağara odalarına bayılıyorum o terasları falan çok hoş görünüyor kısın nevsehır yazında ısmır mugla bodrum gitmek istiyorum ben diyorum bebişimde gelir :) ama agustosda hamıle kalsak nisana mayısa gelecek sanırım dogum daha ccok kucuk olur oyle gıdılmez kısmet canım bebeısımız olsun bır dahı yaza gıderız bebegımızle

[SUP][/SUP]

bende ürgüpü çok görmek istiyorum ama bebiş olursa tüm gezmeler iptal :26: ahhh ahh ne yardan ne serden

Kesinlikle git canım, bebişin şöyle 1- 2 yaşına gelsin sorun olmaz acayip taş oteller var onlardan birinde kalırsınız doya doya gezersiniz öyle şahane vadiler varki offfffff yani .... Mutlaka git ve gör

İnşallah gidebiliriz canım ooo ne güzel senin gezmen daha güzel olur annelerin duası kabul olur :)

erkekler annelerini dinlerler ama emin ol sevdikleri kadını seçerken ya da bebek yaparken değil kendisi istiyordur bencede girdik bi heveslere bakalım sonumuz hayır olsun

Bende öyle düşünüyorum canım sonumuzun hayır olması temennımız Bayram sızsız sıkıcı gecebılır canım

Bacılar bugün 10. gün ve ov. testim pozitif ayrıca dünde yumurtlama akıntım gelmişti

Bu ay çok erken yumurtladım :44:

Ayrıca ateşimde yükseldi

mogamicim hayırlı olsun yumoşun inşallah bu ay tutar arkamdan gel iyi ki yapmışız ov testlerini ve ateş benim içinde cok faydalı oldu ben bu ay kesin regl olcam diye ortlıkta dolaştım hiç düşünmeyın böyle seylerle uğraşmayın falan diyolar ya bence düşünmeden olmuyo sadece olcak mı olmucak mı diye düşünmeyin insan illaki bebişi düşünüyo

olsun ama bebiş teşrif etmemişken gidebiliyorsanız gidin mayıs a mı bebek miii ayy karnım öptüm gidiyorum...

Kesinlikle git canım, bebişin şöyle 1- 2 yaşına gelsin sorun olmaz acayip taş oteller var onlardan birinde kalırsınız doya doya gezersiniz öyle şahane vadiler varki offfffff yani .... Mutlaka git ve gör

off öyle deyince zor çalışıyorum kısmet olursa mutlaka gidicem

olsun ama bebiş teşrif etmemişken gidebiliyorsanız gidin mayıs a mı bebek miii ayy karnım öptüm gidiyorum...

off öyle deyince zor çalışıyorum kısmet olursa mutlaka gidicem

İnşallah canım ama belki karnımda eşlik eder bize yavrumuz ayyyy ne tuhaf öptüm canım görüşürz

Merci bebeğim bende bu kadar erken olacağını beklemiyordum ama test, ateş ve akıntı net sonuç verdi yine.... Uğraşmamak aslında yumurtlamayı kesinleştiremediğin için insanın aklında soru işareti bırakıyor... Ben bu şekilde daha mutluyum yumrtladığımı bilmek mutlu ediyor... Sende bu yöntemlerle kavuştun sıpana Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah minnoşu

evet canım ov pozitifi görmesem o günlerde ilişki olmucaktı belki çok sükür bebişim artık benimle

kızlar sanırım ben bugun yarın yumurtlayacagım yada bende bı anomalı var

ates bı dusuo bı yukselıo. bahse varmısınız yarın ne olcagı konusunda cumartesı yola cıkıyoruz memlekete gıtcez yumurtlama orda denk gelcek ve bız kacırcaz. acaba yarın aksam calısma yapsak bırdaha yapmasak olurmukı 20 kusur gun bekle sonra da gunu kacır olsun ıstemıyorum

Canım yumurta tam oldugu gün vucut ısısı yukselıyormu? Çatladıgındada düşüyor ısı ölemi? Daha sonra tekrar yukselıyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence yarın ateş yükselecek ve yumurtlayacaksın o yüzden bugün çalışma yap kuzum

Bende bugün gördüm pozitifi ov. testinde üstelik daha 10. gün bende erken yumurtluyorum bu ay

Bence yarın ateş yükselecek ve yumurtlayacaksın o yüzden bugün çalışma yap kuzum

Bende bugün gördüm pozitifi ov. testinde üstelik daha 10. gün bende erken yumurtluyorum bu ay

2mizin ortalaması anca normal yumos tarıhı edıo
bu durumda benım geglim 29 unu coook gececek ıns olmam ama. sız agustos takvımıne gececenız temuzun altında bır ben kalcam sonuclanmamıs

Canım yumurta tam oldugu gün vucut ısısı yukselıyormu? Çatladıgındada düşüyor ısı ölemi? Daha sonra tekrar yukselıyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurtlama olmadan önceki gün ateş hafifçe düşebilir (düşmeyedebilir ) ama yumurtlama günü ateş artar canım

Aslında çatladığında ısının düşük olması lazım çünkü ateşin artmasına sebep olan şey yumurta tüpe atıldıktan sonra kalan sarı cisimdir bu sarı cisim progesteron salgılamaya başlar ve dolayısıyla ateş yükselmeye başlar

Sen akıntına dikkat et ve gün aşırı ilişkiye gir ateşin yükseldiğinde yumurtlama oluyor demektir ve o günü kaçırma

2mizin ortalaması anca normal yumos tarıhı edıo
bu durumda benım geglim 29 unu coook gececek ıns olmam ama. sız agustos takvımıne gececenız temuzun altında bır ben kalcam sonuclanmamıs

Sonu bebek olsun da varsın bekleyesin kuzum ama yumurtlama olduktan sonra luteal faz yaklaşık 12 14 gün falan süreceğinden sen 2 hafta sonra adet olursun bana göre

Hakkaten canım yaa sen geç ben erken.... Bu yumoşlar kafasına göre takılıyor valla

Az evvel koltuktan kalkarken kasığıma kramp girdi dün akşamda olmuştu bu da bi belirti yumoş olduğuna demek ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…